محاسبات شیمی 😑😑
-
سلام دوستان
محاسبات شیمی معضل شده 🤦♂️🤦♂️
نه فقط ضرب و تقسیم ها
من تا بخوام سوال رو بفهمم.بعدش هم فکر کنم که باید از چه راهی سوالو حل کنم کلی ذهنمو درگیر میکنه و وقت میگیرهخصوصا سوالای ترکیبی محاسبات.هر چی میرم حل کنم بیشتر نمیفهمم انگاری 😂😂
چطور باید سریع سوال رو بفهممحالا بعدشم که درجریانید.اصل دردسر شروع میشه.اعداد عجیب غریب 😐😐😐
همشو باید درعرض یه دقه انجام داد!!!
-
P Parsa Nm marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
نه فقط ضرب و تقسیم ها
من تا بخوام سوال رو بفهمم.بعدش هم فکر کنم که باید از چه راهی سوالو حل کنم کلی ذهنمو درگیر میکنه و وقت میگیرهخصوصا سوالای ترکیبی محاسبات.هر چی میرم حل کنم بیشتر نمیفهمم انگاری 😂😂
چطور باید سریع سوال رو بفهممحالا بعدشم که درجریانید.اصل دردسر شروع میشه.اعداد عجیب غریب 😐😐😐
Parsa Nm سلام، نظر من اینه که به تناسب عادت کنید و با اجی مجی درست نمیشه ! باید خیلی سوال حل کرد ! سعی کنید از مسائل ساده شروع کنید .
-
Parsa Nm سلام، نظر من اینه که به تناسب عادت کنید و با اجی مجی درست نمیشه ! باید خیلی سوال حل کرد ! سعی کنید از مسائل ساده شروع کنید .
Disgustion 1 واسه محاسبات هم میتونین از پیله شیمی استاد پویان نظر استفاده کنین ؛ اتفاقن تناسبو هم همونجا کامل توضیح دادن .
-
سلام دوستان
نه فقط ضرب و تقسیم ها
Parsa Nm سلام
به نظر من از همایش تتا مسائل شیمی استفاده کن
واقعا روش های فوق العاده ای رو آقای صنیعی به کار بردن.
البته این همایش بیشتر برای دوازدهمی ها مناسب هست. -
Parsa Nm سلام
به نظر من از همایش تتا مسائل شیمی استفاده کن
واقعا روش های فوق العاده ای رو آقای صنیعی به کار بردن.
البته این همایش بیشتر برای دوازدهمی ها مناسب هست.Ahmadreza Amanzadeh سلام، اگه کامل ازش استفاده کردین ممنون میشم ویژگیای بارزشو بگین و همچنین اینکه چقدر زمان واسه دیدنش لازم هست (با سرعت دو) .
درمورد اینکه چقدر میتونه به پیشرفت کمک کنه هم توضیح بدین (مثلا بدرد کسی که درصدش بین 70 تا 80 درصده میخوره یا نه) . -
Ahmadreza Amanzadeh سلام، اگه کامل ازش استفاده کردین ممنون میشم ویژگیای بارزشو بگین و همچنین اینکه چقدر زمان واسه دیدنش لازم هست (با سرعت دو) .
درمورد اینکه چقدر میتونه به پیشرفت کمک کنه هم توضیح بدین (مثلا بدرد کسی که درصدش بین 70 تا 80 درصده میخوره یا نه) .Disgustion 1 البته من خودم سال دهمی هستم
ولی مثلا بعضی مباحث که مثل جرم اتمی میانگین رو خوندیم با روش های استاد صنیعی واقعا خیلی آسون میشه حل کرد. یعنی کسی که درصدش ۷۰ و ۸۰ هستش تو شیمی البته تو مسائل، می تونه درصدش رو بالا ببره. فکر کنم قراره انشالله حفظیات شیمی هم با اقای صنیعی ظبط بشه. ولی در مورد مسائلش شکی نیست که بهترینه. در ضمن بخاطر این برای سال دوازدهم مناسبه که روش های استفاده شده چون روش تستی هستن👌👌👊 در امتحانات نهایی فکر نکنم قابل قبول باشه. ولی بازم می گم خیلی عالیه. -
Disgustion 1 البته من خودم سال دهمی هستم
ولی مثلا بعضی مباحث که مثل جرم اتمی میانگین رو خوندیم با روش های استاد صنیعی واقعا خیلی آسون میشه حل کرد. یعنی کسی که درصدش ۷۰ و ۸۰ هستش تو شیمی البته تو مسائل، می تونه درصدش رو بالا ببره. فکر کنم قراره انشالله حفظیات شیمی هم با اقای صنیعی ظبط بشه. ولی در مورد مسائلش شکی نیست که بهترینه. در ضمن بخاطر این برای سال دوازدهم مناسبه که روش های استفاده شده چون روش تستی هستن👌👌👊 در امتحانات نهایی فکر نکنم قابل قبول باشه. ولی بازم می گم خیلی عالیه.Ahmadreza Amanzadeh خیلی ممنون از نظرتون .
نمونه تدریسایی که گذاشته بودن از لحاظ زمانی قانع کننده نبود و نمیشد تشخیص داد واقعا خوبه یا نه ؛ از این جهت پرسیدم -
Ahmadreza Amanzadeh خیلی ممنون از نظرتون .
نمونه تدریسایی که گذاشته بودن از لحاظ زمانی قانع کننده نبود و نمیشد تشخیص داد واقعا خوبه یا نه ؛ از این جهت پرسیدمDisgustion 1 🌹🌹
-
P Parsa Nm has marked this topic as solved on