دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
نوکلئوتید
-
@سینا-0 ببینید، نوکلئوتید اول اصلا تو رشته نمیاد بلکه بقیه نوکلئوتید هایی که میان بهش متصل میشن به رشته اضافه میشن و تشکیل پیوند فسفودی استر میدن .
واسه تشکیل شدن این پیوند فسفودی استر هم نیاز به انرژی دارن و نوکلئوتیدی که میخواد اضافه شه پیروفسفتشو از دست میده . -
@سینا-0
ویرایش 2020 کمپبل ، شاید بهتر متوجه شین با تصویر . -
Disgustion 1
خب اینطوری که شما میگین که نوکلئوتید اولی ۳ فسفات خواهد داشت و دومی به فسفات سوم وصل میشه در حالی که میدونیم تو پیوند فسفودی استر چنین چیزی نداریم
در پیوند فسفودی استر یه فسفات داریم نه ۳ تا
من و اشاراتم به کتاب هم دقیقا مطابق همین شکله که فرستادین
. -
@سینا-0 فسفات تمایلی نداره که چیز جدیدی بهش اضافه شه بنابراین نوکلئوتید دوم به OH نوکلئوتید اول وصل میشه .
-
Disgustion 1
اینجا بحث تمایل و خواستهی فسفات اصلا مطرح نیست. همانند سازی که از یه کنار شروع نمیشه ، از وسط شروع میکنن ، و وقتی از وسط نوکلئوتید اولی رو بذاره ، باید ۲تا فسفاتشو بکنه چون هم از جلو و هم از عقب بهش نوکلئوتید وصل خواهد شد
. -
@سینا-0 فرض میکنیم دو رشته باز شده و یه نوکلئوتید جدید میزاریم جلوی نوکلئوتید مکملش .
جهت تشکیل رشته جدید دنا با جهت رشته قدیمی متفاوته .
اینجا بحث لیگاز میاد وسط و بقیه هم تیمای دناپلیمراز و غیره که اصلن واردش نشیم بهتره .
این بحثو توی یکی از کانسپتای همین کتاب توضیح داده بود که دقیقا یادم نمیاد کدومه ولی هرچی هست اصلن در راستای کتاب درسی نیست .
ساده بگم که ما بحثمون همانند سازی نیست چون موضوع ناهمسو بودن رشته ها توش مطرح میشه و من خودمم یجاهاییشو گیج میشم .
بحث ما دناییه که کامل ساخته شده .
دوتا عکس آپلود میکنم شاید کمک کنه :
تو عکس دومی هم یه تیکه از پیوند فسفودی استر رو گرفته فسفودی استر که شاید اشتباه به نظر بیاد، ولی اینم میره جزو مباحثی که درسته و گیج کنندس و حتی خودمم توش موندم (ولی طبق کنکور هر دو تیکه جزء پیوندن) . -
@سینا-0 راستی، ویدیوی سوم فصل اول صفر تا صد زیست استاد ذبحیو ببینین ؛ اونجا کامل توضیحش دادن .
-
Disgustion 1
دیدم که گفتن نوکلئوتید ته رشته ۳ فسفاته است .
اما قانع نشدم چون هم طبق کتاب درسی و هم کتاب شما که عکسشو فرستادین، وقتی اون نوکلئوتید بخواد گذاشته بشه ، دو فسفاتشو از دست میده و میشه تک فسفاته
. -
Disgustion 1
همین صفحه از کمپبل رو من خوندم اصلا برداشت شما رو بیان نکرده بود. تو این شکل هم هدف، بیانِ این قانونِ واضح بوده که نوکلئوتیدِ آزاد قبل از ترکیب شدن، 3 فسفات داره و با اضافه شدن به رشته پلی نوکلئوتیدی 2 تا فسفاتش رو از دست میده. چرا که برای تشکیل پیوند فسفو دی استر نیاز به انرژی هست و این انرژی هم از شکستن پیوند بین فسفات یک و دو تامین میشه
-
@سینا-0 یجور دیگه میگم که متوجه شید .
قطعا قبول دارین که توی یکی از رشته های دنای خطی، اگه 100 نوکلئوتید وجود داشته باشه 99 پیوند فسفودی استر وجود داره و قطعا قبول دارین واسه تشکیل شدن یه پیوند فسفودی استر یک پیروفسفات از نوکلئوتید جدا میشه و نه دوتا پیروفسفات .
وقتی 99 تا پیوند فسفودی استر داریم 99 تا پیروفسفات از نوکلئوتید ها جدا شده و ما 100 تا نوکلئوتید داریم .
پس از یکیشون پیروفسفات جدا نشده و اون همون نوکلئوتیدیه که من میگم .
پ.ن : نمیشه گفت واسه یه پیوند دو پیروفسفات جدا شده چون پیوندا شبیه همن !
این دیگه خیلی قانع کنندس ایشالا که قبول کنین . -
علیرضا تمدنی دوست عزیز شما حتی همین یه کانسپتو هم کامل نخوندی !
با توجه به اینکه همانند سازی چندین کانسپت طولانی و مرتبط داره ! اینجایی که من ازش عکس گذاشتم و شما هم توضیحش رو خوندی یه چیزی تو مایه های طویل شدن تو رو نویسیه ! یعنی ادامه همانند سازی ! این بحثی که من دارم میگم از اواخر همانند سازی و بعضی مواقع از اوایلش قابل برداشته . -
Disgustion 1 شما رو هم به این متن خیلی ساده و قابل فهم و منطقی ارجاع میدم
علیرضا تمدنی -
Disgustion 1
ادامه دادن بی فایدس
موفق باشید -
Disgustion 1
صحیح
. -
@سینا-0 با اینکه حس میکنم به نتیجه نرسید ولی ممنون از صبوریتون .
-
دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون.
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرمایید -
Disgustion 1
دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه
این شکست در مباحثه رو میپذیرم
از یه چیز ولی مطمئن شدم ، شاید واقعا یکیشون 3 فسفاته باشه ولی قطعا ابتدا یا انتهای رشته نیست .
. -
@سینا-0 هدفم از بحث کردن شکست دادن یا این داستانا نبود ؛ دنبال این بودم که بحثو پیش ببریم و از هم مطلب یاد بگیریم .
اینم میگم که نوکلئوتید سه فسفاته ابتدای رشته میشینه و انتها نیست و بازم حاضرم تا چند روز چند تا مطلبو توضیح بدم که کامل متوجهش بشین (چون کامل مطالعش کردم) .
ولی در کل ممنونم که صبر کردین ؛ مثل اون دوستمون نبودین که رای منفی دادن و یجورایی با بحث رو رها کردن .
بازم ممنون . -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!