دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
نوکلئوتید
-
@سینا-0 یجور دیگه میگم که متوجه شید .
قطعا قبول دارین که توی یکی از رشته های دنای خطی، اگه 100 نوکلئوتید وجود داشته باشه 99 پیوند فسفودی استر وجود داره و قطعا قبول دارین واسه تشکیل شدن یه پیوند فسفودی استر یک پیروفسفات از نوکلئوتید جدا میشه و نه دوتا پیروفسفات .
وقتی 99 تا پیوند فسفودی استر داریم 99 تا پیروفسفات از نوکلئوتید ها جدا شده و ما 100 تا نوکلئوتید داریم .
پس از یکیشون پیروفسفات جدا نشده و اون همون نوکلئوتیدیه که من میگم .
پ.ن : نمیشه گفت واسه یه پیوند دو پیروفسفات جدا شده چون پیوندا شبیه همن !
این دیگه خیلی قانع کنندس ایشالا که قبول کنین . -
علیرضا تمدنی دوست عزیز شما حتی همین یه کانسپتو هم کامل نخوندی !
با توجه به اینکه همانند سازی چندین کانسپت طولانی و مرتبط داره ! اینجایی که من ازش عکس گذاشتم و شما هم توضیحش رو خوندی یه چیزی تو مایه های طویل شدن تو رو نویسیه ! یعنی ادامه همانند سازی ! این بحثی که من دارم میگم از اواخر همانند سازی و بعضی مواقع از اوایلش قابل برداشته . -
Disgustion 1 شما رو هم به این متن خیلی ساده و قابل فهم و منطقی ارجاع میدم
علیرضا تمدنی -
Disgustion 1
ادامه دادن بی فایدس
موفق باشید -
Disgustion 1
صحیح
. -
@سینا-0 با اینکه حس میکنم به نتیجه نرسید ولی ممنون از صبوریتون .
-
دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون.
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرمایید -
Disgustion 1
دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه
این شکست در مباحثه رو میپذیرم
از یه چیز ولی مطمئن شدم ، شاید واقعا یکیشون 3 فسفاته باشه ولی قطعا ابتدا یا انتهای رشته نیست .
. -
@سینا-0 هدفم از بحث کردن شکست دادن یا این داستانا نبود ؛ دنبال این بودم که بحثو پیش ببریم و از هم مطلب یاد بگیریم .
اینم میگم که نوکلئوتید سه فسفاته ابتدای رشته میشینه و انتها نیست و بازم حاضرم تا چند روز چند تا مطلبو توضیح بدم که کامل متوجهش بشین (چون کامل مطالعش کردم) .
ولی در کل ممنونم که صبر کردین ؛ مثل اون دوستمون نبودین که رای منفی دادن و یجورایی با بحث رو رها کردن .
بازم ممنون . -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Disgustion 1
حالا خوب شد
من همه حرفاتو نخوندم فقط اون قسمت که گفتی نیل کمپبل و فلان و بعد یه عکس از کتابش گذاشتی رفتم خوندم و بازم دیدم کمپبل همچین حرفی نزده!
با این همه
خلاصه ی حرفاتو یا با دلیل یا با منبع( دکتر و استاد فلانی هم نه، رفرنس یا کتاب درسی) یبار خلاصه بهم بگو
الان اینکه میگی نوکلئوتید ابتدایی دنا 3 تا فسفات داره، خب از کجاست؟ -
علیرضا تمدنی دقیق یادم نمیاد از کدوم کانسپتش بود ولی گفته بود .
دلیل : تو یه رشته از دنای خطی اگه ده نوکلئوتید داشته باشیم، نه پیوند فسفودی استر هست و واسه تشکیل شدن 9 پیوند فسفودی استر باید 9 پیروفسفات از نه نوکلئوتید جدا بشه در صورتی که ما ده نوکلئوتید داریم .
پس از یکیشون پیروفسفات جدا نمیشه که اون نوکلئوتید اوله . -
Disgustion 1 کامل ترش اینه .
-
Disgustion 1
میدونم هدف پیروزی یا شکست نیست ؛ شوخی میکنم
اما از اینکه ابتدای DNA یا انتهاش باشه ، کاملا مطمئنم که نیست ، یه جایی اون وسطای رشته است احتمالا و طبق شکل کتابتون هم کاملا قابل برداشته(اما بازم احساس میکنم یه جوری این 3 فسفاته هه هم تک فسفاته میشه ، اما چجوریشو نمیدونم).
اول یه سوالمو جواب بدید، آیا ممکنه نقطه آغاز همانند سازی ، ابتدا یا انتهای رشته DNA باشه؟
. -
Disgustion 1
این مالِ یه سایتِ وابسته به دانشگاه هاروارد هست که نوشته نوکلئوتید انتهایی یه فسفات داره
و اما بخوام با دلیل اثبات کنم این قضیه رو
ببین همانند سازی دنا نیمه حفاظتی هست
از طرفی
این جمله ی کتابه:
هر نوکلئوتید 3 فسفاته موقع اضافه شدن به رشته پلی نوکلئوتیدی 2 تا گروه فسفاتش رو از دست میده
پس رشته ی جدید تحت هررررر شرایطی تمام نوکلئوتید هاش تک فسفاته ان... و اما رشته ی قبلی که از دنای مادر به ارث رسیده...آیا اگه ابتداش سه فسفاته باشه و با همین دنا بخواد پیوند برقرار کنه تقارن و در نهایت ثبات و پایداریش بهم نمیخوره؟ چرا میخوره
و اصلا به فررررررض محال که نه عاقا جون بهم نخورد
خب تو همانند سازیِ نسل بعد چی؟
بالاخره از یه جایی به بعد دیگه سه فسفاته در کار نیست و فقط تک فسفاته داریم تو دنا...امیدوارم قانع شده باشی -
این فسفات انتهایی دنا یه اسم مشخص داره، سرچ کن میتونی راجبش بخونی:
The 5' phosphate group
مثلا
https://teaching.ncl.ac.uk/bms/wiki/index.php/5'_phosphate_group -
علیرضا تمدنی نوکلئوتید ابتدایی سه فسفاته هس و من کاری به انتهاش ندارم .
با توجه به اینکه رشته دنای جدید در حال ساخت، جهتش با رشته قدیمی یکی نیست کل متن شما رو نقض میکنه .
البته با پوزش . -
@سینا-0 خلاصه اینکه من طبق چیزایی که خوندم نظرمو گفتم ؛ شما میتونی بپذیری یا نپذیری .
تا جایی که ممکن بود و میدونستم هم دلیل آوردم .
پ.ن : بحث من همانند سازی نیست و دنای دختریه که کامل ساخته شده .
و اما سوالتون : دقیقا نمیدونم، ولی بعیده .
چون یکی از شاخصای همانند سازی تشکیل حبابه و اگه دقیقا از اولش باشه حباب تشکیل نمیشه . -
علیرضا تمدنی یه دلیل دیگه :
ما توی همه دنا ها اگه یه رشتشو در نظر بگیریم تعداد پیوندای فسفودی استر یکی کم تر از نوکلئوتیداس و واسه تشکیل شدن هر پیوند نیازه که یکی از نوکلئوتیدا دو فسفاتشو از دست بده .
بنابراین تعداد نوکلئوتیدایی که یه فسفاتشونو از دست میدن از تعداد کل یکی کمترن .
این مورد به هیچ وجه نقض شدنی نیست و تقریبا با یه کتاب زیست دوازدهم رو بلد بودن میشه اثباتش کرد .
درمورد این موضوع نظر بدین .