دمای تعادل
-
Faez Fateminia این سوال منبعش کجاست؟
arthur morgan استاد کارزانیان به عنوان سوالی که خودمون حل کنیم توی فیلم هاشون گفتند
-
-
arthur morgan استاد کارزانیان به عنوان سوالی که خودمون حل کنیم توی فیلم هاشون گفتند
Faez Fateminia اهان من یک بی دقتی خیلی خیلی بد کردم ببخشید الان فهمیدم می فرستم راه حلم را
-
Faez Fateminia اهان من یک بی دقتی خیلی خیلی بد کردم ببخشید الان فهمیدم می فرستم راه حلم را
arthur morgan در دمای تعادل گفته است:

فقط احساس میکنم که جرم فلز یا باید باشه دویست گرم من جرم فلز را دویست گرم گرفتم و جواب شد گزینه چهار اگر بیست گرم باشه ظرفیت. ویژه میشه۷۵۰۰که توی گزینه ها نیست و فکر کنم از نظر علمی غلط باشه چون بیشترین ظرفیت گرمایی ویژه بین مواد متعلق به اب است طبق کتاب فکر کنم -
سلام
میدونم سوال راحتیه ولی هرچی حل میکنم جوابش خیلی بی ربط به گزینه ها درمیاد فک کنم یه جایی اشتباه میکنم ، اگه میشه توضیحش بدین ممنونم🙂🌸

Faez Fateminia درود

4؟
. -
Faez Fateminia درود

4؟
.@سینا-0 خیلی عجیبه من که یکی صفر اضافه تر اوردم وقتی جرم بیست گرم بود 😅😅🤔🤔
وقتی جرم فلز را گرفتم 200گرم درست شد -
@سینا-0 خیلی عجیبه من که یکی صفر اضافه تر اوردم وقتی جرم بیست گرم بود 😅😅🤔🤔
وقتی جرم فلز را گرفتم 200گرم درست شدarthur morgan
:flushed_face: :flushed_face:
. -
arthur morgan
:flushed_face: :flushed_face:
.@سینا-0 نمی دونم فکر کنم که اشتباه لپی محاسباتی کردم😅😅😅😶😶😶
-
arthur morgan در دمای تعادل گفته است:

فقط احساس میکنم که جرم فلز یا باید باشه دویست گرم من جرم فلز را دویست گرم گرفتم و جواب شد گزینه چهار اگر بیست گرم باشه ظرفیت. ویژه میشه۷۵۰۰که توی گزینه ها نیست و فکر کنم از نظر علمی غلط باشه چون بیشترین ظرفیت گرمایی ویژه بین مواد متعلق به اب است طبق کتاب فکر کنمarthur morgan ممنونم ولی فک نکنم سوالش اشتباه باشه 🙂
-
arthur morgan ممنونم ولی فک نکنم سوالش اشتباه باشه 🙂
Faez Fateminia اره فکر کنم که من اشتباه محاسباتی کردم😶😶😅😅
-
Faez Fateminia درود

4؟
.@سینا-0 سلام
ممنونم ، شاید سوالم خیلی بیخود باشه😐😅
ولی میشه بگید چرا جرم فلز رو ۲۰ گرفتین؟ -
Faez Fateminia اره فکر کنم که من اشتباه محاسباتی کردم😶😶😅😅
arthur morgan بله شاید
-
Faez Fateminia درود

4؟
.@سینا-0 آهان واحد si گرمای ویژه جرم برحسب گرم هست؟
-
@سینا-0 سلام
ممنونم ، شاید سوالم خیلی بیخود باشه😐😅
ولی میشه بگید چرا جرم فلز رو ۲۰ گرفتین؟Faez Fateminia
چون سوال گفته جرمش 20 گرمه
اینطوری گرمای ویژش برحسب گرم بدست میاد که آخر برای اینکه به واحد SI باشه ، به کیلوگرم تبدیلش کردم
. -
Faez Fateminia
چون سوال گفته جرمش 20 گرمه
اینطوری گرمای ویژش برحسب گرم بدست میاد که آخر برای اینکه به واحد SI باشه ، به کیلوگرم تبدیلش کردم
.@سینا-0 آها اوکی خیلی ممنون🌹