قطبیت
-
سلام. دو عامل موثر بر نقطه جوش یکی جرم مولکولی (جرم مولی) و دیگری قطبیت هستش که با هر دو اینها رابطه مستقیم داره.اینجا هر سه ترکیب قطبی بوده و جرم مولی های برابری دارند پس عاملی که باعث افزایش نقطه جوش میشه افزایش مقدار قطبی بودنه چون جرم که برا همه یکسانه. یعنی ترکیب C قطبی تره پس جهت گیریش تو میدان محسوس تره.
-
ملاک مقایسه قطبیت مولکول ها چیه؟
یعنی اینکه تو تست میگه این ماده قطبی تر از اونهمثل: گشتاور دو قطبی اب بزرگ تر از گشتاور دو قطبی مولکول هیدرژون سولفیده
Sara_R سلام،سال دهم فصل سوم یه جدول قطبیت داشتیم که قطبیت آب و هیدروژن سولفید و ... رو مقایسه کرده،فکر کنم باید اون جدول رو حفظ باشیم برای مقایسه
-
Sara_R سلام،سال دهم فصل سوم یه جدول قطبیت داشتیم که قطبیت آب و هیدروژن سولفید و ... رو مقایسه کرده،فکر کنم باید اون جدول رو حفظ باشیم برای مقایسه
Seyed sadegh Razavi توی اون جدوله مقایسه قطبیت کرده بود؟
-
سلام. دو عامل موثر بر نقطه جوش یکی جرم مولکولی (جرم مولی) و دیگری قطبیت هستش که با هر دو اینها رابطه مستقیم داره.اینجا هر سه ترکیب قطبی بوده و جرم مولی های برابری دارند پس عاملی که باعث افزایش نقطه جوش میشه افزایش مقدار قطبی بودنه چون جرم که برا همه یکسانه. یعنی ترکیب C قطبی تره پس جهت گیریش تو میدان محسوس تره.
motahare kameli ممنونم🌸
-
Sara_R درود
فک کنم غلطه . آخه معلوم نیست براچی نقطه جوشش بیشتره ، شاید پیوند هیدروژنی داره که نقطه جوشش بیشتره و ممکنه قطبیتش کمتر از دوتای دیگه باشه
.@سینا-0 درست گرفته بود
خودش داره میگه هر ۳ قطبین🤔 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Seyed sadegh Razavi توی اون جدوله مقایسه قطبیت کرده بود؟
Sara_R اعداد قطبیت رو داده بود
-
Sara_R اعداد قطبیت رو داده بود
Seyed sadegh Razavi بله دیدم ممنونم🌸
-
Seyed sadegh Razavi بله دیدم ممنونم🌸
Sara_R خواهش میکنم
-
motahare kameli ممنونم🌸
Sara_R خواهش میکنم