سئوال ساده در مورد بصل
-
HANIYE bh در سئوال ساده در مورد بصل گفته است:
Mahan Xodayi 2 در سئوال ساده در مورد بصل گفته است:
@Mr-Wick حلق رو استدلالی ندارم ولی مری قطعا داره دیگه چون بصل در بلع هم حساسه و در مری بلع اغاز میشه.......
اشتبااااههه
اغاز بلع از دهانهاینو قصد بی حرمتی نداشتم اقا محسن بلند و طولانی گفتم ت ذهنت بمونه 😶
HANIYE bh خواهش میکنم ولی محسن کیه!!!!!
-
HANIYE bh میدونم واژه اغاز منظورم اغاز در مری بود.....یعنی بعد از بنداره ابتدایی مری......نمیشع با این استدلال گفت هست؟؟
Mahan Xodayi 2 بله درسته
-
HANIYE bh خواهش میکنم ولی محسن کیه!!!!!
Mahan Xodayi 2 ببخشید منظورم ماهان بود 😶🌻
-
Mahan Xodayi 2 متوجه حرفتون نشدم
HANIYE bh متوجه کدوم قسمت حرفم!؟؟؟
من میگم در مری بلع داریم یا نه؟؟؟همبن!!داریم دیگه پس بصل النخاع باید بهش پیام بده -
Mahan Xodayi 2 ببخشید منظورم ماهان بود 😶🌻
HANIYE bh 😂بله صحیح
-
HANIYE bh متوجه کدوم قسمت حرفم!؟؟؟
من میگم در مری بلع داریم یا نه؟؟؟همبن!!داریم دیگه پس بصل النخاع باید بهش پیام بدهMahan Xodayi 2 اهان اره
بله درسته -
HANIYE bh 😂بله صحیح
Mahan Xodayi 2 ببخشید ام اچ ان دیدم بقیشو حدس زدم
شرمنده -
Mahan Xodayi 2 بله درسته
@Mr-Wick خب الان شما قبول دارین مری با بصل ارتباط داره؟؟؟؟ اگه اره با همون تحلیل حلقم داره
-
Mahan Xodayi 2 ببخشید ام اچ ان دیدم بقیشو حدس زدم
شرمندهHANIYE bh خواهش میکنم مشکلی نداره:)
-
@Mr-Wick خب الان شما قبول دارین مری با بصل ارتباط داره؟؟؟؟ اگه اره با همون تحلیل حلقم داره
Mahan Xodayi 2 پس نتیجه میگیریم هم بصل به مری و هم بری حلق پیام میفرسته و هم پیام دریافت میکنه دا درسته؟
البته اگه تعارفای شما تموم شد😕😂
-
Mahan Xodayi 2 پس نتیجه میگیریم هم بصل به مری و هم بری حلق پیام میفرسته و هم پیام دریافت میکنه دا درسته؟
@Mr-Wick بله درسته.....هیچ حرکتی در بدن نمیتونه بدون رخصت گرفتن از مغز عملی بشه....چون همزمان هم تنقگفس قطع میشه برای چند لحظه قطعا باید پیام دریافت کنند تا کنتاکت بخورن.....و این همزمانی انحام بشه
-
@Mr-Wick یوخ دا گوتولدی 😂
-
ممنونم
HANIYE bh
Mahan Xodayi 2 -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
ممنونم
HANIYE bh
Mahan Xodayi 2@Mr-Wick خواهش میکنم:////اینم تعارف بود ولی
-