فشار پیمانه ای
-
من حقیقتا سرم ندیدم شاید از جایی آزاد هست که فشار هوا رو محسوب میکنه
-
من حقیقتا سرم ندیدم شاید از جایی آزاد هست که فشار هوا رو محسوب میکنه
Mr Unknown XD این سرم😁

اونجا هواس
خودش میگه برابر فشار هواس (توی پرانتز گفته)
خب ولی توی فرمول در نظر نمیگیرتش
و فشار پیمانه ای سرم رو در نظر میگیره -

ببین من مثال کتابو نگاه کردم یک برداشتی از گفته هاش داشتم ولی خودت بسنج ببین درسته یا نه خود کتاب گفته وقتی سوزنو میزنه به بخش بالای سرم میزنه یعنی بخش هوا در نتیجه مثل شکلی که کشیدم داخل اون بخش از سیم هوا جریان داره و لزومی نداره که اون بخشو به حساب بیاریم برای همین محسوب نمیکنه -

ببین من مثال کتابو نگاه کردم یک برداشتی از گفته هاش داشتم ولی خودت بسنج ببین درسته یا نه خود کتاب گفته وقتی سوزنو میزنه به بخش بالای سرم میزنه یعنی بخش هوا در نتیجه مثل شکلی که کشیدم داخل اون بخش از سیم هوا جریان داره و لزومی نداره که اون بخشو به حساب بیاریم برای همین محسوب نمیکنهMr Unknown XD اون ادمه؟😂
تو اوج خستگی با اون ادمه روحم شاد شد 😁💔 -

ببین من مثال کتابو نگاه کردم یک برداشتی از گفته هاش داشتم ولی خودت بسنج ببین درسته یا نه خود کتاب گفته وقتی سوزنو میزنه به بخش بالای سرم میزنه یعنی بخش هوا در نتیجه مثل شکلی که کشیدم داخل اون بخش از سیم هوا جریان داره و لزومی نداره که اون بخشو به حساب بیاریم برای همین محسوب نمیکنهMr Unknown XD به سوزن سیم وصل نیست ک 🤔
-
اینم پاسخنامش
شاید من کلا اشتب متوجه شدم

-

ببین اون سیمه داخلش جریانه هوا هست برای همین فشار رو پیمانه ای حساب میکنه🧐 الان اسم اجزا مشخص کردم ببین فهمیدی منظورمو -

ببین اون سیمه داخلش جریانه هوا هست برای همین فشار رو پیمانه ای حساب میکنه🧐 الان اسم اجزا مشخص کردم ببین فهمیدی منظورموMr Unknown XD مگه تو سیم محلول سرم نیست؟
پس محلول سرم کجا میره😶
هوا که تو دستمون نمیره -
Mr Unknown XD مگه تو سیم محلول سرم نیست؟
پس محلول سرم کجا میره😶
هوا که تو دستمون نمیرهSara_R در فشار پیمانه ای گفته است:
Mr Unknown XD مگه تو سیم محلول سرم نیست؟
پس محلول سرم کجا میره😶
هوا که تو دستمون نمیرهمنم برام همین سوال ایجاد شد ولی متن کتاب بود ببین بذار عکسشو بدم
-
منم متنش برام گگنگ بود
فکر میکنم بخاطر وجود جریان هست یعنی انگار تاثیر گذاری نداشته -
منم متنش برام گگنگ بود
فکر میکنم بخاطر وجود جریان هست یعنی انگار تاثیر گذاری نداشتهMr Unknown XD اون سوزنو میزنن برا اینکه فشار هوای داخل سرم با فشار هوا برابر شه
چرا اینکارو میکنن؟
برا اینکه دیگ هوا داخل سرم فشاری نیاره؟😶 -
Mr Unknown XD اون سوزنو میزنن برا اینکه فشار هوای داخل سرم با فشار هوا برابر شه
چرا اینکارو میکنن؟
برا اینکه دیگ هوا داخل سرم فشاری نیاره؟😶Sara_R در فشار پیمانه ای گفته است:
چرا اینکارو میکنن؟
برا اینکه دیگ هوا داخل سرم فشاری نیاره؟😶اره الان که فکر میکنم حرف تو منطقی تره👌🏻 چون اگر سوزنو نزنه فشارش زیاده احتمالا بدن توانایی تحملشو نداره
-
Sara_R در فشار پیمانه ای گفته است:
چرا اینکارو میکنن؟
برا اینکه دیگ هوا داخل سرم فشاری نیاره؟😶اره الان که فکر میکنم حرف تو منطقی تره👌🏻 چون اگر سوزنو نزنه فشارش زیاده احتمالا بدن توانایی تحملشو نداره
Mr Unknown XD اها عه درست گفتم😁
فک کردم یه چیز پرتی گفتمممنونم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on