همانند سازی
-
سلام بله صدق میکنه به جز اون قسمتی که درمورد پروتئین اتصالی صحبت کرده
چون به دنای پروکاریوت ها پروتئینی متصل نیست . -
سلام بله صدق میکنه به جز اون قسمتی که درمورد پروتئین اتصالی صحبت کرده
چون به دنای پروکاریوت ها پروتئینی متصل نیست .atena abolhasani اتفاقا پروتئین داره دنای باکتری زیست دوازدهم فصل 1 توضیح داده ولی برای باکتری هم سانترومر درنظر گرفته !!!!!!!!!
-
atena abolhasani اتفاقا پروتئین داره دنای باکتری زیست دوازدهم فصل 1 توضیح داده ولی برای باکتری هم سانترومر درنظر گرفته !!!!!!!!!
Fat Heydar در همانند سازی گفته است:
atena abolhasani اتفاقا پروتئین داره دنای باکتری زیست دوازدهم فصل 1 توضیح داده ولی برای باکتری هم سانترومر درنظر گرفته !!!!!!!!!
میشه صفحشو ذکر کنید؟!!
-
درمورد نحوه ی همانند سازی دنای پروکاریوت ها تو صفحه ی ۱۲ و۱۳ کتاب صحبت کرده
که خب درمورد وجود پروتئین ها اصلا صحبتی نکرده که👀 -
سلام این جمله درباره دنا حلقوی باکتری هم صدق می کنه؟Fat Heydar در همانند سازی گفته است:
سلام این جمله درباره دنا حلقوی باکتری هم صدق می کنه؟سلام مشکلتون رو حل شد یا نه ؟
-
سلام این جمله درباره دنا حلقوی باکتری هم صدق می کنه؟سلام مشکلتون رو حل شد یا نه ؟
sarvin Piri در همانند سازی گفته است:
سلام میشه جواب منو چک کنید؟
من فکر میکنم یکم مبهم جواب دادم🙏🏻 -
درمورد نحوه ی همانند سازی دنای پروکاریوت ها تو صفحه ی ۱۲ و۱۳ کتاب صحبت کرده
که خب درمورد وجود پروتئین ها اصلا صحبتی نکرده که👀atena abolhasani خب راستش من این که به حلقوی ها هم پروتئین وصلن رو توی چندتا تست و یه درسنامه دیدم
-
atena abolhasani خب راستش من این که به حلقوی ها هم پروتئین وصلن رو توی چندتا تست و یه درسنامه دیدم
atena abolhasani خب راستش من این که به حلقوی ها هم پروتئین وصلن رو توی چندتا تست و یه درسنامه دیدم
درسته من فکر میکردم هیچ پروتئینی بهشون متصل نیست
ولی دیروز تو یکی از تایپیک ها دیدم که همیار ها گفتن به دنای باکتری ها پروتئین هایی (هیستون مانند) متصل اند.
پس حرف شما درسته پروتئین دارند اما هیستون ندارند. -
و خب پروتئینی که شما پرسیدین اصلا ربطی به هیستون نداره
پس این جمله میتونه درمورد دنای باکتری ها هم صدق کنه
حالا اگه همیار ها هم تایید کنند مطمئن میشیم. 😅🌻 -
حالا اگه همیار ها هم تایید کنند مطمئن میشیم. 😅🌻atena abolhasani در همانند سازی گفته است:
حالا اگه همیار ها هم تایید کنند مطمئن میشیم. 😅🌻سلام .من کدوم جمله رو باید تایید کنم ؟
-
S sarvin Piri has marked this topic as solved on