مونوسیت
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Sara_R سلام درون چه بافتی؟
مثلا چون داخل خون هست و میشه خون رو بافت پیوندی حساب کرد پس میشه گفت توی بافت هستFaez Fateminia نه منظورم خارج خون هست
-
Faez Fateminia نه منظورم خارج خون هست
-
Faez Fateminia نه منظورم خارج خون هست
-
Mahan Xodayi 2 در مونوسیت گفته است:
سلام دوستان
ایا مونوسیت درون بافت هم هست یا نه؟
تجربیادرحد کتاب ما نه،فقط خارج از بافته و دیگه قابلیت برگشت به خون رو نداره
یعنی خارج از خون دیگه یا دندریتیه یا ماکروفاژ
-
Faez Fateminia
Mahan Xodayi 2
الان به نظرتون این جمله دزسته یا غلط؟

-
Faez Fateminia
Mahan Xodayi 2
الان به نظرتون این جمله دزسته یا غلط؟

Sara_R غلطه؟؟؟؟چون لنفوسیت های تی بعد از این که بالغ شدن وارد خون میشن نابالغ شون در خون دیده نمیشه که
-
Sara_R غلطه؟؟؟؟چون لنفوسیت های تی بعد از این که بالغ شدن وارد خون میشن نابالغ شون در خون دیده نمیشه که
Mahan Xodayi 2 لنفوسیت نابالغ T از معز استخوان میخواد بره تو تیموس از طریق خون میره
-
Mahan Xodayi 2 لنفوسیت نابالغ T از معز استخوان میخواد بره تو تیموس از طریق خون میره
Sara_R من با بی مخلوط کردم باز://///تو فصل ایمنی خیلی گیج میزنم:((((
-
Sara_R من با بی مخلوط کردم باز://///تو فصل ایمنی خیلی گیج میزنم:((((
Mahan Xodayi 2
خو حالا با این وجود غلطه یا درست؟ -

نمیفهمم چرا میگه مونوسیت تو بافتم هس🤔 -
Mahan Xodayi 2
خو حالا با این وجود غلطه یا درست؟Sara_R خب منظورش مونوسیته که در خون هست ولی درمورد اینکه در میان بافتی هست یا نه شک دارم چون طبق شکل التهاب به محض دیاپدز تمایز پیدا میکنه پس باید بگیم در بین سلولی هم نیست.....غلطه؟؟؟
-
Sara_R شماهم به مشکل من برخورد کردین:)فصل ایمنی و مخلوط مطالب://مونوسیت تو خونه دیگه پس باید کجا باشه؟؟؟؟ تو بافت نیست....بخاد توی باقت ملاحظه بشه باید تمایزات شو ببینیم مثل ماکروفاژ یا دندریتی....
-
Sara_R شماهم به مشکل من برخورد کردین:)فصل ایمنی و مخلوط مطالب://مونوسیت تو خونه دیگه پس باید کجا باشه؟؟؟؟ تو بافت نیست....بخاد توی باقت ملاحظه بشه باید تمایزات شو ببینیم مثل ماکروفاژ یا دندریتی....
در خون ما لفنوسیت داریم مونوسیت داریم،گلبول قرمز،بازوفیل،ائوزینوفیل،نوتروفیل،پلاکت ها......چرا میکید در خون مونوسیت تیست؟؟توی بافتم تمایزات شو داریم!
-
Mahan Xodayi 2 نه سریع اصلاح کردم گفتم بافت
-
در خون ما لفنوسیت داریم مونوسیت داریم،گلبول قرمز،بازوفیل،ائوزینوفیل،نوتروفیل،پلاکت ها......چرا میکید در خون مونوسیت تیست؟؟توی بافتم تمایزات شو داریم!
Mahan Xodayi 2 سر یه ثانیه خون رو پاک کردم ک😶
تو بافت رو میگم
مگه مونوسیت همین که از مویرگ میگذره به دارینه ای و درشت خوار تمایز پیدا نمیکنه؟
پس دیگ یعنی تو بافت مونوسیتی نیس🤔 -
Mahan Xodayi 2 نه سریع اصلاح کردم گفتم بافت
Sara_R خوب توی بافتم تمایزاتشو داریم دیگه.....ولی خودشو....طبق نکاتی که من از اقای موقاری نوشتم،مونوسیت در بافت قابل ملاحظه نیست....
-
Mahan Xodayi 2 سر یه ثانیه خون رو پاک کردم ک😶
تو بافت رو میگم
مگه مونوسیت همین که از مویرگ میگذره به دارینه ای و درشت خوار تمایز پیدا نمیکنه؟
پس دیگ یعنی تو بافت مونوسیتی نیس🤔Sara_R من دستم تنده😂همون ی ثانیه سه تا پیم فرستادم://///