بازجذب🤔
-
سلام بچه ها
این جمله رو واسم توضیح میدین؟اگر PH خون بالا بره،ترشح هیدروژن و بازجذب یون بیکربنات کاهش می یابد.
با قسمت دومش مشکل دارم...مگه خون اسیدی بشه نمیاییم بازجذب بیکربنات رو از کلیه افزایش بدیم تا PH رو بیاره پایین؟
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها
این جمله رو واسم توضیح میدین؟اگر PH خون بالا بره،ترشح هیدروژن و بازجذب یون بیکربنات کاهش می یابد.
با قسمت دومش مشکل دارم...مگه خون اسیدی بشه نمیاییم بازجذب بیکربنات رو از کلیه افزایش بدیم تا PH رو بیاره پایین؟
@Mr-Wick
یون هاش مثبت خودش اسیدیه اگه پی اچ بیاد پایین یعنی اسیدی بشه هاش مثبت دفعش زیاد میشه
کربنات خودش بازیه پی اچ بره بالا یعنی بازی بشه دفع بی کربنات زیاد میشه
با زجذب هم برعکس اینا -
سلام بچه ها
-
درود. بیکربنات باعث قلیایی شدن محیط میشه و وقتی PH خون بالابره یعنی قلیایی بشه، بازجذب بیکربنات را کاهش میدیم تا از قلیایی شدن بیشتر جلوگیری بشه
-
ای وای بچه ها ببخشید اشتبا شده...
من اشتباه کردم
ولی جمله همچنان غلط نمیشه؟؟
ینی برعکسش!PH بره بالا ترشح هیدروژن بیشتر نمیشه؟
-
من اشتباه کردم
@Mr-Wick
نه بازجذبش زیاد میشه اونجوری
ببین من فک میکنم مشکلت بالا پایین رفتن پی اچ هستپی اچ بالا. بازی تر
پی اچ پایین. اسیدی تز -
من اشتباه کردم
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
اره درسته ممنونم...از اون سئوالایی بود که باید برم خودمو دفن کنم بابت پرسیدنش😶🙌🏽🌹
-
@Mr-Wick
😂😂
🌈✨ -
@Mr-Wick
خواهش میکنم
بالاخره بین اون همه سوال چالشی که میپرسید که همه به شک میفتن یدونه سوتی طبیعیه 🙃@Alzahra-Daftar ممنون...
کاش همین یدونه بود😂😂😶🤦🏽♂️