مشکل من با جمعه
-
سلام بچهها
من تازه شروع کردم برای کنکور (دوازدهم تجربی هستم) ولی یه مشکلی دارم، از اول هفته تا چهارشنبه عااالی میخونم اصن هیچ کس حریفم نمیشه ولی پنجشنبه و جمعه شل میشم مثلا قرار بوده این هفته ساعت مطالعهم بالای ۹ ساعت باشه، شنبه تا چهارشنبه بالای ۹ بود ولی دیروزم ۸ ساعت و نیم شد امروزم تا الان ۳ ساعتهِی میرم پای کتاب ولی نمیفهمم درس عوض میکنم به خودم استراحت دادم پومودورو همه چیییی ولی بازم نمیفهمم درسو و تستارو غلط میزنم. من جمعه ها رو گذاشتم برای مرور ولی الان ۲ تا جمعه رو راحت از دست دادم با خودم میگم شاید بخاطر اینه چون من تا به جمعه میرسم میگم اَه باز مرور و تست پوششی! باید چیکار کنم دارم بهونه گیری میکنم یا طبیعیه؟ بعد الانم عذاب وجدان شدید دارم
-
-
با درس مورد علاقت شروع کن
برو بیرون نیم ساعت بعد بیا درس بخون
با وضو درس بخونید -
سلام بچهها
من تازه شروع کردم برای کنکور (دوازدهم تجربی هستم) ولی یه مشکلی دارم، از اول هفته تا چهارشنبه عااالی میخونم اصن هیچ کس حریفم نمیشه ولی پنجشنبه و جمعه شل میشم مثلا قرار بوده این هفته ساعت مطالعهم بالای ۹ ساعت باشه، شنبه تا چهارشنبه بالای ۹ بود ولی دیروزم ۸ ساعت و نیم شد امروزم تا الان ۳ ساعتهِی میرم پای کتاب ولی نمیفهمم درس عوض میکنم به خودم استراحت دادم پومودورو همه چیییی ولی بازم نمیفهمم درسو و تستارو غلط میزنم. من جمعه ها رو گذاشتم برای مرور ولی الان ۲ تا جمعه رو راحت از دست دادم با خودم میگم شاید بخاطر اینه چون من تا به جمعه میرسم میگم اَه باز مرور و تست پوششی! باید چیکار کنم دارم بهونه گیری میکنم یا طبیعیه؟ بعد الانم عذاب وجدان شدید دارم
sun shine اخ که منم به شدت این مشکلو دارم /:
جمعه ها همیشه یه چشمم بازه یه چشمم بسته از بس که خوابم میاد -
با درس مورد علاقت شروع کن
برو بیرون نیم ساعت بعد بیا درس بخون
با وضو درس بخونیدDr Aryan 0 باشه ممنون
-
سلام بچهها
sun shine جمعه ها صبح را زود باید برید سر درس تا بقیه روز هم بتونید بخونید
البته شاید علتش این باشه که در برنامه هفتگی تون زمان استراحت مناسب قرار ندادین زمان استراحت باعث میشه در بقیه زمان ها کیفیت بیشتری داشته باشید ، زمان استراحت مناسب را هم لحاظ کنید -
روز جمعه برچسپ گشادی رو با خودش یدک میکشه!
روزتو عوض کن...برنامه روز جمعتو شنبه انجام بده و از اون ور جمعه رو مث بقیه روزای هفته باهاش برخورد کن و روتین همیشگیو برو.
اینجوری جمعه رو از دست نمیدی و از اون ور چون شنبه اول هفته هست گشاد بازی در نمیاری و مروراتو انجام میدی!..