صفحه رشد
-
Sara_R منظورش فک کنم اینه که با تقسیم استخوان ما شاهد افزایش قد نیستیم وگرنه قطعا استخوانی ها تقسیم دارند در شکستگی ها نمونه ای هست که خود کتاب هم علنا گفته تقسیم میشن از واژه ترکیم استفاده کرده
Mahan Xodayi 2 آره همینه👌🏻
-

اون عکسم که دادم تحلیل قسمت دوم گزینه ۲ بود
یعنی حرفش حرف تقسیمه کاری به قد و اینا نداره -
Sara_R جواب چهاره؟
-
Sara_R جواب چهاره؟
Mahan Xodayi 2 زدم پاسخشو بله
-
Sara_R واقعا تنها تحلیل همونیه که گفتم اینحا با آوردن صفحه رشد خواسته ما متوجه منظورش بشیک که رشد قدی رو گفته وگرنه مطمئن باشید یاخته استخوانی قابلیت تقسیم رو داره چه ماکروسکوپی ها و چه میکروسکوپی هایی که اتفاق میفته با همون تقسیم میوز استخوان حل میشه قضیش....
میخاین همیار رو تگ کنید شاید ی نکته جدیدی دراورد -
Mahan Xodayi 2 زدم پاسخشو بله
Sara_R من ار علامتا زیاد میزنم تو کتاب برا همین خواستم مطمن بشم:/
-
Sara_R واقعا تنها تحلیل همونیه که گفتم اینحا با آوردن صفحه رشد خواسته ما متوجه منظورش بشیک که رشد قدی رو گفته وگرنه مطمئن باشید یاخته استخوانی قابلیت تقسیم رو داره چه ماکروسکوپی ها و چه میکروسکوپی هایی که اتفاق میفته با همون تقسیم میوز استخوان حل میشه قضیش....
میخاین همیار رو تگ کنید شاید ی نکته جدیدی دراوردMahan Xodayi 2 نه اینم نگفته به طور کلی یاخته استخوانی توانایی تقسیم نداره
گفته یاخته استخوانی صفحه رشد توانایی تقسیم ندارهحالا یه سوال اگه توانایی تقسیم داشت اونوقوت اندازه صفحه رشد تغییر نمیکرد؟
-
Sara_R من ار علامتا زیاد میزنم تو کتاب برا همین خواستم مطمن بشم:/
-
Sara_R سلام دوباره 😁 این تست بوده؟
نه نه ، وقتی استخوانی شد که دیگه تکثیر نمیشه، تازه قبلش هم تو قسمت صفحه رشد ، غضروف ها هستن که تکثیر میشن
و علاوه بر اون تکثیر استخوان توسط سلول استخوانی بالغ نیست ، مثل سلول پوششی نیست میتوز بده و تکثیر بشه بلکه توسط سلول استخوان ساز است که سلول استخوان تولید میشه -
نه نه ، وقتی استخوانی شد که دیگه تکثیر نمیشه، تازه قبلش هم تو قسمت صفحه رشد ، غضروف ها هستن که تکثیر میشن
و علاوه بر اون تکثیر استخوان توسط سلول استخوانی بالغ نیست ، مثل سلول پوششی نیست میتوز بده و تکثیر بشه بلکه توسط سلول استخوان ساز است که سلول استخوان تولید میشهz Gheibi
تستش این بود

ک راجب قسمت دوم گزینه دوم این تحلیل و کرده بود

چه جالب نمیدونستم
بعد یه سوال اگه استخوان های صفحه رشد اسیب ببین پس چجوری تامین میشن؟و سوال دیگه اینکه😁 قسمت دوم حرفتونو فک کنم خوب متوجه نشدم
یعنی کلا سلول های استخوانی میتوز نمیدن؟🤨 -
Mahan Xodayi 2 نه اینم نگفته به طور کلی یاخته استخوانی توانایی تقسیم نداره
گفته یاخته استخوانی صفحه رشد توانایی تقسیم ندارهحالا یه سوال اگه توانایی تقسیم داشت اونوقوت اندازه صفحه رشد تغییر نمیکرد؟
Sara_R شاید بحث سر این استخوان صفحه رشده ها.....یعنی شاید این نوع استخوان فرق داره با بقیه.....
درمورد سوالتون سر استخوان یعنی اون ثگقسمتی که صفحه رشد واقع هست در پای شما با پای ی بچه دو ساله یک اندازه داره؟؟؟؟قطرشو میگم!! یا فارغ از این شکستگی ی استدلال محکم برا وجود تقسیم
-
و علاوه بر اون تکثیر استخوان توسط سلول استخوانی بالغ نیست ، مثل سلول پوششی نیست میتوز بده و تکثیر بشه بلکه توسط سلول استخوان ساز است که سلول استخوان تولید میشهz Gheibi اگه استخوان توانایی تقسیم نداره شکستگی ها چجوری ترمیم پیدا میکنن؟؟؟
-
z Gheibi
تستش این بود

ک راجب قسمت دوم گزینه دوم این تحلیل و کرده بود

چه جالب نمیدونستم
بعد یه سوال اگه استخوان های صفحه رشد اسیب ببین پس چجوری تامین میشن؟و سوال دیگه اینکه😁 قسمت دوم حرفتونو فک کنم خوب متوجه نشدم
یعنی کلا سلول های استخوانی میتوز نمیدن؟🤨Sara_R Mahan Xodayi 2
به نظرم صفحه رشد و استخوان ساز بود تو کتاب زمان ما 🤔اما در کل استخوان خودش میتوز نمیده برای ترمیم رشد و..بلکه یاخته های استخوان ساز این کارو میکنند
در صفحه رشد ما غضروف داریم
غضروف میتوز میده ،یکیش میمونه صفحه رشد را حفظ میکنه و یکی هم جاشو به استخوان میده خود استخوان میتوز نمیده -
Sara_R Mahan Xodayi 2
به نظرم صفحه رشد و استخوان ساز بود تو کتاب زمان ما 🤔اما در کل استخوان خودش میتوز نمیده برای ترمیم رشد و..بلکه یاخته های استخوان ساز این کارو میکنند
در صفحه رشد ما غضروف داریم
غضروف میتوز میده ،یکیش میمونه صفحه رشد را حفظ میکنه و یکی هم جاشو به استخوان میده خود استخوان میتوز نمیدهz Gheibi خب یاخته استخوان و استخوان چه فرقی دارن!!!من اینجوری برداشت کردم که یعنی سلول پوششی میتوز میده ولی بافت پوششی میتوز نمیده؟؟خب این که همونه....!!!!سلول استخوانی میتوز میده درنهایت استخوان ترمیم پیدا میکنه....درس نیس؟
-
z Gheibi خب یاخته استخوان و استخوان چه فرقی دارن!!!من اینجوری برداشت کردم که یعنی سلول پوششی میتوز میده ولی بافت پوششی میتوز نمیده؟؟خب این که همونه....!!!!سلول استخوانی میتوز میده درنهایت استخوان ترمیم پیدا میکنه....درس نیس؟
Mahan Xodayi 2 در صفحه رشد گفته است:
z Gheibi خب یاخته استخوان و استخوان چه فرقی دارن!!!من اینجوری برداشت کردم که یعنی سلول پوششی میتوز میده ولی بافت پوششی میتوز نمیده؟؟خب این که همونه....!!!!سلول استخوانی میتوز میده درنهایت استخوان ترمیم پیدا میکنه....درس نیس؟
اینارو خیلی تو کتاب نیومده ولی توضیح میدم
سلول استخوانی سلول پوششی نیست که بتونه به طورمداوم میتوز بده ، حالا وظیفه تکثیر و رشد و ترمیم استخوان را چه کسی انجام میده؟؟ سلول استخوان ساز
سلول استخوان ساز سلول استخوان را میسازه در واقع وارد مرحله ای از زندگی میشه که دیگه بهش میگیم سلول استخوان و دیگه تکثیر نمیشه ، نمونه این مدل سلول زیاده مثلا در لنفوسیت ها سلول های خاطره میتونن دوباره و دوباره تکثیر بشن اما سلول پادتن ساز یا کشنده طبیعی این طور نیست
و اگر بدن نیاز به کشنده طبیعی و پادتن ساز داشته باشه خود این سلول ها تکثیر نمیشن بلکه منشأ شون یعنی خاطره یا خود لنفوسیت تکثیر میشه -
سلول استخوانی سلول پوششی نیست که بتونه به طورمداوم میتوز بده ، حالا وظیفه تکثیر و رشد و ترمیم استخوان را چه کسی انجام میده؟؟ سلول استخوان ساز
سلول استخوان ساز سلول استخوان را میسازه در واقع وارد مرحله ای از زندگی میشه که دیگه بهش میگیم سلول استخوان و دیگه تکثیر نمیشه ، نمونه این مدل سلول زیاده مثلا در لنفوسیت ها سلول های خاطره میتونن دوباره و دوباره تکثیر بشن اما سلول پادتن ساز یا کشنده طبیعی این طور نیست
و اگر بدن نیاز به کشنده طبیعی و پادتن ساز داشته باشه خود این سلول ها تکثیر نمیشن بلکه منشأ شون یعنی خاطره یا خود لنفوسیت تکثیر میشه -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
و اگر بدن نیاز به کشنده طبیعی و پادتن ساز داشته باشه خود این سلول ها تکثیر نمیشن بلکه منشأ شون یعنی خاطره یا خود لنفوسیت تکثیر میشهz Gheibi ممنونم:) از توضیحاتتون
ولی خب رفرنس ما کتابه حتی به غلطه زمانی که گفته قدرت ترمیم دارند یعنی میتوز میدن دیگه!؟؟؟الان ما طبق گفته شما کنکور رو درنظر بگیریم یا این ترمیمی که کتاب گفته؟؟؟ -
Sara_R الان شما قانع شدین که دیگه تقسیم نداره سلول استخوانی؟؟
-
Sara_R الان شما قانع شدین که دیگه تقسیم نداره سلول استخوانی؟؟
Mahan Xodayi 2
من اون کلیتشو سعی کردم گوشه جیبم بزارم با توجه به تست اگه چیزی اومد چکش کنم
ولی اون صفحه رشده رو قبول کردم
چون تو اون کتاب کاره هم گفته بود
خو حتما یه چی هست که گفتن
نمیدونم دیگ🤷♀️