یکی کمک کنه!
-
بچه ها سلام❤️
من دو روزه راه ابریشم زیستو گرفتم
میخواستم ببینم اینکه بسته شامل تتای گیاهی میشه یعنی خود فرسنگ ها زیست گیاهی ندارن؟ یا اینکه جزوه راه ابریشم تکمیله و همه ی فصل ها رو داره و تتا هم کمک کننده اس؟ واقعا ممنون میشم پاسخ بدید عجله دارم😁 -
درود. تتای هم همون جزوه راه ابریشم قسمت های گیاهیش هست که شده یک جزوه. وگرنه مباحث جدیدی نیست
-
درود. تتای هم همون جزوه راه ابریشم قسمت های گیاهیش هست که شده یک جزوه. وگرنه مباحث جدیدی نیست
Matin Mousavi 1 ممنون ازتون🙏💚🌹
-
Matin Mousavi 1 خودتون دیدید؟
-
Matin Mousavi 1 خودتون دیدید؟
@آرمان-میرانی استاد گفتن
-
بچه ها سلام❤️
من دو روزه راه ابریشم زیستو گرفتم
میخواستم ببینم اینکه بسته شامل تتای گیاهی میشه یعنی خود فرسنگ ها زیست گیاهی ندارن؟ یا اینکه جزوه راه ابریشم تکمیله و همه ی فصل ها رو داره و تتا هم کمک کننده اس؟ واقعا ممنون میشم پاسخ بدید عجله دارم😁Nastaran Fargah سلام گیاهنامه بوده که امسال وارد همون ابریشم شده چون سال پیش استاد مریض بودن نرسیده بودن ضبط کنن
-
@آرمان-میرانی استاد گفتن
Matin Mousavi 1 بله،ممنون
-
Nastaran Fargah سلام گیاهنامه بوده که امسال وارد همون ابریشم شده چون سال پیش استاد مریض بودن نرسیده بودن ضبط کنن
Marzieh Abouei یعنی تتا الان سطح بالا تری نداره؟
-
Marzieh Abouei یعنی تتا الان سطح بالا تری نداره؟
@آرمان-میرانی ببین استاد موقاری چه صفر تاصدشون چه ابریشمشون در یه سطح بود چون به این اعتقاد دارن که دانش اموزی که بهشون اعتماد کرده رو و تا الان باهاشون پیش اومده باید یه نکات مشخصی از معلمش بگیره نه که هر همایشی یه جزوه جدید و حتی شتیدم که جزوه ابریشم و ارش هم عین هم هستن و اینکه میگن باید لقمه ای باشع
-
Nastaran Fargah سلام گیاهنامه بوده که امسال وارد همون ابریشم شده چون سال پیش استاد مریض بودن نرسیده بودن ضبط کنن
Marzieh Abouei
سلام خسته نباشید
جزوه گیاهنامه وارد جزوات راه ابریشم شده؟؟؟؟
کدوم فرسنگ؟؟ -
Marzieh Abouei
سلام خسته نباشید
جزوه گیاهنامه وارد جزوات راه ابریشم شده؟؟؟؟
کدوم فرسنگ؟؟Reza Estendi فرسنگ هاییی که گیاهی دارن همونان فصل ۷ دهم و اینا
-
@آرمان-میرانی ببین استاد موقاری چه صفر تاصدشون چه ابریشمشون در یه سطح بود چون به این اعتقاد دارن که دانش اموزی که بهشون اعتماد کرده رو و تا الان باهاشون پیش اومده باید یه نکات مشخصی از معلمش بگیره نه که هر همایشی یه جزوه جدید و حتی شتیدم که جزوه ابریشم و ارش هم عین هم هستن و اینکه میگن باید لقمه ای باشع
Marzieh Abouei بله،خیلی ممنون از شما✨