گیرنده حسی
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
گیرنده های حسی که سازش پیدا میکنن رو میشه بگین؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Alzahra-Daftar فقط همین دوتان؟
فشار نیست؟ -
@Mr-Wick
خب اگه بخوای اون جوری درنظر بگیری چون هم فشار و تماس به حس لامسه مرتبطن چرا درست میشه
مثل دست کردن ساعت
البته نه فشاری که گیرنده درد رو فعال کنه چون اونجوری دیگه سازش پیدا نمیکنه@Alzahra-Daftar آهان بعد یه سئوال دیگه آیا شنوایی هم حساب میشه؟مثلا وقتی تو یه جای پرصدا قرار میگیریم بصورت مداوم،اون صدا عادی نمیشه؟
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick سلام. در حد کتاب درسی همه گیرنده ها بغیر از گیرنده ی درد سازش پذیرند.
-
@Alzahra-Daftar آهان بعد یه سئوال دیگه آیا شنوایی هم حساب میشه؟مثلا وقتی تو یه جای پرصدا قرار میگیریم بصورت مداوم،اون صدا عادی نمیشه؟
-
@Mr-Wick سلام. در حد کتاب درسی همه گیرنده ها بغیر از گیرنده ی درد سازش پذیرند.
Farhan Honar ممنونم🙏🏽🌹
-
Farhan Honar
کجای کتاب گفته اینو 🤔🤔🤔🤔 -
Farhan Honar ممنونم🙏🏽🌹
@Mr-Wick خواهش میکنم 🌸
-
@Mr-Wick
تا حالا درباره ی شنوایی چیزی نشنیدم ولی خب بر اساس تجربه شخصی میشه ردش کرد فک نمیکنم سازش پذیر باشه@Alzahra-Daftar تجربه باشه که نمیشه ردش کرد شما یه جای پر سرو صدا باشی هی هر روز برس کارخونه کار کنی صداش مثل اول اذیتت نمیکنه که عادت میکنی دیگه...نمیکنی؟
-
Farhan Honar
الان صدای جیغ رو مخ یه بچه بعد یه ربع عادی میشه براتون یعنی نسبت بهش سازش پیدامیکنین -
Farhan Honar
کجای کتاب گفته اینو 🤔🤔🤔🤔@Alzahra-Daftar یعنی نگفته🧐. یه لحظه صبر صبر کن شاید اشتباه کرده باشم.
-
@Alzahra-Daftar یعنی نگفته🧐. یه لحظه صبر صبر کن شاید اشتباه کرده باشم.
-
@Alzahra-Daftar یعنی نگفته🧐. یه لحظه صبر صبر کن شاید اشتباه کرده باشم.
Farhan Honar درسته کتاب نگفته. فقط گفته گیرنده ی درد سازش پیدا نمیکنه.
ولی هنوزم بنظرم در حد کتاب میتونیم همه گیرنده غیر از درد رو سازش پذیر حساب کنیم.سر و صدا اگه خیلی زیاد هم باشه ، بنظر من بعد مدتی سازش داریم .
فقط اینکه اگه صدا خیلی خیلی زیاد باشه. در این حالت ممکنه گیرنده ی درد رو هم تحریک کنه. -
ولی هنوزم بنظرم در حد کتاب میتونیم همه گیرنده غیر از درد رو سازش پذیر حساب کنیم.سر و صدا اگه خیلی زیاد هم باشه ، بنظر من بعد مدتی سازش داریم .
فقط اینکه اگه صدا خیلی خیلی زیاد باشه. در این حالت ممکنه گیرنده ی درد رو هم تحریک کنه.Farhan Honar آفرین با این موافقم🤌🏽👌🏽
-
فقط اینکه اگه صدا خیلی خیلی زیاد باشه. در این حالت ممکنه گیرنده ی درد رو هم تحریک کنه.Farhan Honar
به نظرم شنوایی نمی تونه سازش پذیر باشه -
Farhan Honar
به نظرم شنوایی نمی تونه سازش پذیر باشه@Alzahra-Daftar چرا کاملا منطقیه!
-
Farhan Honar آفرین با این موافقم🤌🏽👌🏽
@Mr-Wick ممنون 🌺