عصب
-
sarvin Piri سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سئوال...
تو چشم رشته عصبی داریم یا خود یاخته عصب؟چند وقت پیش یه سئوالی بود درمورد چشم که بچهدها میگفتن سلول عصبی ماهم خیلی باهاشون بحث کردیم بهشون میگفتیم یاخته عصبی نیستن اونا که خارج میشن ولی قبول نکردن...
میخوام بدونم ما اشتباه میکردیم؟؟@Mr-Wick در عصب گفته است:
تو چشم رشته عصبی داریم یا خود یاخته عصب؟چند وقت پیش یه سئوالی بود درمورد چشم که بچهدها میگفتن سلول عصبی ماهم خیلی باهاشون بحث کردیم بهشون میگفتیم یاخته عصبی نیستن اونا که خارج میشن ولی قبول نکردن...
میخوام بدونم ما اشتباه میکردیم؟؟سلام .تو داخلی ترین لایه چشم که میشه شبکیه گیرنده های نوری داریم که سلول های عصبی تمایز یافته ان از طرفی سلول های عصبی دیگه(اکسون این نورون ها عصب بینایی رو تشکیل میدن ) و نوروگلیا هم داریم.
-
@Mr-Wick در عصب گفته است:
میخوام بدونم ما اشتباه میکردیم؟؟سلام .تو داخلی ترین لایه چشم که میشه شبکیه گیرنده های نوری داریم که سلول های عصبی تمایز یافته ان از طرفی سلول های عصبی دیگه(اکسون این نورون ها عصب بینایی رو تشکیل میدن ) و نوروگلیا هم داریم.
sarvin Piri گیرنده های نوری غیرعصبی بودنا!
-
گیرنده های نوری خودشون نوعی نورون تمایز یافته هستن
-
گیرنده های نوری خودشون نوعی نورون تمایز یافته هستن
sarvin Piri آخ آخ اره اره اشتباه از من بود یاخته عصبی هستن،عذر میخوام
-
خواهش میکنم .موفق باشین
-
@Mr-Wick نه اون بحث سر عصب بینایی بود که اکسون هاش فقط هستند ما میگفتیم عصب بینایی هست اونا میگفتن یاخته عصبی میشه اطلاق کرد.......
یعنی با شبکیه کار نداشتیم بحث سر نقطه کور بود -
@Mr-Wick نه اون بحث سر عصب بینایی بود که اکسون هاش فقط هستند ما میگفتیم عصب بینایی هست اونا میگفتن یاخته عصبی میشه اطلاق کرد.......
یعنی با شبکیه کار نداشتیم بحث سر نقطه کور بودMahan Xodayi 2 اره خب الان از هر چشم یه عصب بینایی خارج میشه که شامل 2 جفت آکسونه
به اینا میشه گفته یاخته چون گیرنده های نوری یاخته عصبی اتلاق میشه بهشون -
@Alzahra-Daftar توچشم به اون عصب بینایی که خارج میشه عصب میگن یا یاخته عصبی هم اتلاق میشه؟
-
@Alzahra-Daftar توچشم به اون عصب بینایی که خارج میشه عصب میگن یا یاخته عصبی هم اتلاق میشه؟
-
@Alzahra-Daftar مگه گیرنده نوری که تو چشمه خودش یاخته عصبی نبود؟
اون میبرد پیامو میداد به عصب بینایی اونم میبرد دیگه درسته؟ -
Mahan Xodayi 2 اره خب الان از هر چشم یه عصب بینایی خارج میشه که شامل 2 جفت آکسونه
به اینا میشه گفته یاخته چون گیرنده های نوری یاخته عصبی اتلاق میشه بهشون@Mr-Wick اینا که اکسون گیرنده نیست اولا ،ثانیا پس به همه اعصاب میتونیم واژه یاخته رو اطلاق کنیم؟؟؟؟
اسمش روشه محل خروجعصببینایی از چسم رو نقطه کور گویند...... -
@Mr-Wick اینا که اکسون گیرنده نیست اولا ،ثانیا پس به همه اعصاب میتونیم واژه یاخته رو اطلاق کنیم؟؟؟؟
اسمش روشه محل خروجعصببینایی از چسم رو نقطه کور گویند......Mahan Xodayi 2 در عصب گفته است:
@Mr-Wick اینا که اکسون گیرنده نیست اولا ،ثانیا پس به همه اعصاب میتونیم واژه یاخته رو اطلاق کنیم؟؟؟؟
اسمش روشه محل خروجعصببینایی از چسم رو نقطه کور گویند......چشم