IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست نکته دار زیست
-
@مریم-گنج-بخش
اتفاقا منم تو اون فاز بودم
فک کنم بشه -
Mr. Wick سلام،دوستمون پاسخنامه فرستادن ولی چشم،مورد د که منظورش آکروزومه،که در بدن زن پیش ماده داره،مورد ج هم آنزیم القا کننده مرگ هست که از منفذی که پرفورین ایجاد میکنه عبور میکنه و دیگه نیازی به صرف انرژی نداره
-
@Alzahra-Daftar
ممنون -
@مریم-گنج-بخش
خواهش میکنم
کاری نکردم -
@مریم-گنج-بخش در تست نکته دار زیست گفته است:
یه سوال
برای گزینه ی چهار میشه باکتری هایی که سلولاز دارن و در روده ی بزرگ هستن رو حساب کرد؟
چون انسان که از اون سلولز و شکستنش استفاده نمیکنه...راستش اینو نمیدونم
-
Farhan Honar حداقل جوابو عصر میزاشتی:////یکم بیفتیم ب جون هم:/
-
Mahan Xodayi 2 هیسلی بالام گلدی
-
Farhan Honar
به نظر من این گزینه باتوجه به پاسخش مشکل داره
نکته اش ، نکته خوبی بود که آنزیم القای مرگ برنامه ریزی بدون مصرف مستقیم انرژی از غشای سلول هدف رد میشه منتها جمله ی تو سوال به نظرم مناسب نیست
ببینید ، وقتی میگه ((برخی از آنزیم های ترشحی برای عبور از غشای یاخته ...)) تا اینجا چی میشه برداشت کرد ؟ شما هرکسی رو هم بیارید به شما میگه ( آقا ، همه آنزیمای ترشحی رو در نظر بگیر ، برای ترشح باید از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده عبور کنن ، حالا برخیشون با فلان ویژگی عبور میکنن ) ؛ منظورم چیه ؟ میگم جناب طراح ، شما که میگی همشون از غشای یاخته ای که تولیدشون کرده ، عبور میکنن و روش برخیشون هم متفاوته ، چرا یاخته ی هدف رو پیش کشیدی ؟ اصن ربطش به موضوع چیه؟مگه همه پروتئین های ترشحی یاخته هدف دارن که حالا برخیشون بدون صرف انرژی مستقیم از غشای اون عبور کنن .
. -
@سینا-0 درسته جمله شاید یکم گنگ بنظر برسه.ولی درسته. چون سوال گفته برخی آنزیم های ترشحی نه همه. پس اون یاخته ی هدفی که پاسخنامه ذکر کرده، غلط نیست.
-
Mahan Xodayi 2 نظرت بجا هست.انشالله برای تست بعدی جوابشو دیرتر میزارم.
-
Farhan Honar
نه منظورم چیز دیگس ، ببین ، شما یه مجموعه داری شامل همه آنزیمایی که از غشای سلولی که ترشحشون کرده رد میشن ، خب؟ یه مجموعه دیگه هم داری که شامل آنزیمایی میشه که از غشای سلول هدفشون عبور میکنن ، اینا دوتا مجموعه ی جدان
اگر بخواد عبارت ج درست باشه ، باید مجموعه دوم رو در نظر بگیره و بعد بگه برخی از اعضای این مجموعه بدون صرف انرژی مستقیم رد میشن ، خب آیا به جز آنزیم مرگ برنامه ریزی شده ، آنزیمی میشناسین که سلول هدف داشته باشه ، از غشای اون رد بشه با صرف انرژی به طور مستقیم؟ که بتونیم بگیم برخی از اعضای این مجموعه این ویژگی عبارت ج رو دارن ، چون در حد کتاب ، مجموعه دوم تک عضویه(آنزیم مرگ برنامه ریزی فقط چنین ویژگی ای داره) و دیگه برخی غلطه ، باید میگفت همه
عبارت ج کد هردو مجموعه رو داده ، که با هرکدوم هم که حساب کنیم ، غلط میشه چون آنزیمی از مجموعه اول نیست که چنین کاری بتونه بکنه و مجموعه دوم هم تک عضویه و برخی براش غلطه
. -
-
@سینا-0 آها . پیچیده شد . ممکنه تحلیل شما درست باشه.
نمیدونم الان یکم قاتی کردم -
@سینا-0 خب اگه بیاد هم اونایی که از غشای سازندشون علور میکنن(گروه اول) و هم اونایی که از غشای هدفشون میخان عبور کنن(گروه دوم) رو در نظر بگیره پرفورین یکی از زیرمجموعه های گروه دوعه بقول خودتون در گروه اولم که همچین قضیه ای نداریم در گروه دومم فقط همین پرفورین واینا رو میشناسیم پس در گروه یک و دو فقط برخی از قاعده ای که سوال گفتخ پیروی میکنن
منظورم از پرفورین انزیمی القا کننده مرگه:/قیدش درسته که؟؟؟؟شما میگین چه قیدی باید میگف؟؟
-
Mahan Xodayi 2
بذا با مثال بگم ؛ تو روش های عبور مواد ، فصل اول دهم ، میگفتیم این مواد از غشا عبور میکنن ، منتها برخی با انتشار،برخی با انتقال فعال ، برخی با درون بری یا برون رانی و ...
ویژگی مشترک چی بود ؟ عبور از غشا
مشکلی که این عبارت داره توی ویژگی مشترک هست ، یعنی عبور آنزیم ترشحی از غشای یاخته ی هدفش ؛ حداقل باید چنتا آنزیم باشن که یاخته هدف داشته باشن ، که از غشای اون رد بشن تا بعد ما بتونیم بگیم برخی از اینا (مثه القای مرگ برنامه ریزی ) بدون صرف انرژی مستقیم عبور کنه ، چمیدونم مثلا یه آنزیم باشه با درون بری بره تو سلول هدفش و امثالهم . مشکل منم سر همینه که فقط آنزیم مرگ برنامه ریزی سلول هدفی دارد و از غشای اون عبور میکند و در نتیجه از یک مجموعه تک عضوی ، داری همشو برمیداری و دیگه قید برخی غلطه ، برفرض هم چنین آنزیم هایی وجود داشته باشن و از غشای یاخته هدفشون به روش های دیگه عبور کنن ، تو کتاب ما نیست و تست خارج از کتابه
حالا خودتون هم یکم روش فک کنید ، اگه به نتیجه رسیدین که هیچ وگرنه هم ،خب زیاد موضوع مهمی نیست ، یه بحث حاشیه ایه ، همون نکته اصلی رو که از سوال گرفتیم عالیه . برای منم جدید بود .
. -
@سینا-0
اهاندرسته،الان متوجه شدم از چه منظری میگین.....
ولی واقعا فقط انزیمی که از سلول خارج میشه القاکننده رو خوندیم؟؟؟؟چقد اطلاعاتمون کمه:(