لنفوسیت ها
-
سلام این جمله درسته یا نه!
لنفوسیت BوT و کشنده طبیعی در دفاع در برابر سرطان نقش دارند
با تحلیل لطفا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 درود

این کتاب ، لنفوسیت B ربطی به سرطان و سلول سرطانی نداره
ما نهایتا میتونیم سلول آلوده ویروس رو بهش بچسبونیم ک اونم بواسطه اینترفرون نوع یکه
من نمیدونم طراح از چه کتابی چنین نکته ای برداشت کرده ولی مطمئنا از زیست یازدهم چاپ 99-00 (برای کنکور 01) نیست
. -
Mahan Xodayi 2 درود

ما نهایتا میتونیم سلول آلوده ویروس رو بهش بچسبونیم ک اونم بواسطه اینترفرون نوع یکه
من نمیدونم طراح از چه کتابی چنین نکته ای برداشت کرده ولی مطمئنا از زیست یازدهم چاپ 99-00 (برای کنکور 01) نیست
. -
Mahan Xodayi 2 درود

. -
Mahan Xodayi 2 در لنفوسیت ها گفته است:
@Mr-Wick

sarvin Piri اصن درمورد لنفوسیت تی و ترشح پرفورین حرفی نیس....علمیشو کاری ندارم کنکوریشو میگم....این نکته اتفاقا تو جزوه کنکوری بود .جزوه جمع بندی بود .ولی اینکه دقیقا بدونین که کنکور ازش سوال میاد یا نه تنها راحتنون اینکه برین
از این قسمت تست بزنین ببینین این مورد سوال داشته یا نه .چون تو جزوه های کنکوری هم نکاتی میگن که ممکنه تو کنکور ازش تست مطرح نشه و صر فا برای یادگیری بهتر باشه . چون تو جمع بندی دانش اموزایی هستن که با همون دبیر نخوندن طول سال .فقط جمع بندی رو اومدن .sarvin Piri در لنفوسیت ها گفته است:
@Mr-Wick

sarvin Piri اصن درمورد لنفوسیت تی و ترشح پرفورین حرفی نیس....علمیشو کاری ندارم کنکوریشو میگم....این نکته اتفاقا تو جزوه کنکوری بود .جزوه جمع بندی بود .ولی اینکه دقیقا بدونین که کنکور ازش سوال میاد یا نه تنها راحتنون اینکه برین
از این قسمت تست بزنین ببینین این مورد سوال داشته یا نه .چون تو جزوه های کنکوری هم نکاتی میگن که ممکنه تو کنکور ازش تست مطرح نشه و صر فا برای یادگیری بهتر باشه . چون تو جمع بندی دانش اموزایی هستن که با همون دبیر نخوندن طول سال .فقط جمع بندی رو اومدن .لنفوسیت بی مورد بحث بود منظورم اینه دراینکه کار لنفوسیت تی ترشح پرفورینه شکی نیست اما درمورد ترشح پرفورین لنفوسیت بی حرفی نزده کتاب تو تستاهم من ندیدم فقط همین نکته بود که نمیدونیم منظورش چیه از منظر کنکور
-
Mahan Xodayi 2 درود

.@سینا-0 کاملا منطقیه حرفتون.....
-
sarvin Piri طبق کتاب ما مبارزه با سرطانی ها برعهده لنفوسیت تی هست و بی ها فقط با خود عامل مثل ویروس و اینا کار دارن
خب اگه اون ویروس داخل یه سلول باشه چی ؟اون موقع هم میتونین بگین فقط با خوده عامل کار داره؟
sarvin Piri اگه اون ویروس یا میکروب داخل سلول باشن تی دست بکار میشه اگه ازاد در خون یا هر قسمت محیط داخلی باشه بی....
طبق کتاب......
الان شما معتقدین جمله درسته؟؟؟؟با استناد به کتاب لطفا دلایلتونو بگید:) -
sarvin Piri طبق کتاب ما مبارزه با سرطانی ها برعهده لنفوسیت تی هست و بی ها فقط با خود عامل مثل ویروس و اینا کار دارن
خب اگه اون ویروس داخل یه سلول باشه چی ؟اون موقع هم میتونین بگین فقط با خوده عامل کار داره؟
sarvin Piri
سلام
نمیدونم شما بر چه اساسی میگین لنفوسیت بی در مبارزه علیه یاخته های سرطانی نقش داره اما من از دیشب تاحالا به هرچی رفرنس معتبر برای کنکور هست مراجعه کردم و در هیچ کدوم به این فرموده ی شما اشاره نکرده بود
شاید از لحاظ علمی حرفتون درست باشه اما ماها قراره که کنکوری رو بدیم که براساس کتاب هایی طرح میشه که پر از اشکالات علمی هست پس بر ما واجبه که همون غلط ها رو خوب یادبگیریم -
رفته گل بچینه به وقتش میاد جوابمونو میده

ای وای یادم رفته بود تقصیر ماست.
صدام و هیتلرم ما کشتیم!
طالبان رو هم ما گذاشتیم تو افغانستان!
اصلا حالا که اینطوری شد کتاب اشتباه میگه شما راست میگین.
الانم شبه!ماست هم سیاهه!
اصلا کسی حرفی بزنه مرگ بر شاه. -
رفته گل بچینه به وقتش میاد جوابمونو میده

ای وای یادم رفته بود تقصیر ماست.
صدام و هیتلرم ما کشتیم!
طالبان رو هم ما گذاشتیم تو افغانستان!
اصلا حالا که اینطوری شد کتاب اشتباه میگه شما راست میگین.
الانم شبه!ماست هم سیاهه!
اصلا کسی حرفی بزنه مرگ بر شاه.@Mr-Wick
بعد منه دیسیز هیسلی:/:/:/:/:/ -
@Mr-Wick
بعد منه دیسیز هیسلی:/:/:/:/:/Mahan Xodayi 2 بیلمیسن کی دییر به فل بیرنیننان توشوپ اصلا اله دانیشیر آدامینان کی!
اره داداش باده میگذره

-
Mahan Xodayi 2 بیلمیسن کی دییر به فل بیرنیننان توشوپ اصلا اله دانیشیر آدامینان کی!
اره داداش باده میگذره

@Mr-Wick

ایشالا بیز تز بگذره -
سلام این جمله درسته یا نه!
لنفوسیت BوT و کشنده طبیعی در دفاع در برابر سرطان نقش دارند
با تحلیل لطفا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 سلام
این طور سوال ها برای کنکور فقط به پاسخ نامه باید توجه کرد چون جواب واقعی یک کلمه بله یا خیر نیست و توضیح داره
به طور مستقیم فقطT اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر داره
بیشتر از این اطلاعات ندارم -
Mahan Xodayi 2 سلام
این طور سوال ها برای کنکور فقط به پاسخ نامه باید توجه کرد چون جواب واقعی یک کلمه بله یا خیر نیست و توضیح داره
به طور مستقیم فقطT اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر داره
بیشتر از این اطلاعات ندارمz Gheibi مشکل اینه این جمله خود پاسخنامس...گزینش راحت حل میشد اینو به عنوان نکته پاسخنامه گفته بود
-
z Gheibi مشکل اینه این جمله خود پاسخنامس...گزینش راحت حل میشد اینو به عنوان نکته پاسخنامه گفته بود
Mahan Xodayi 2 پس این طور توجیه میشه
T اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر داره -
Mahan Xodayi 2 پس این طور توجیه میشه
T اثر داره اما چون بعضی ویروس ها منجر به سرطانی شدن سلول میشن به طور غیر مستقیم B هم اثر داره -
@Mr-Wick
تو بخش عملکرد پلاسموسیت ها از اثر پادتن روی ویروس ها گفته و در فصل میتوز ، بخش سرطان ، عوامل ایجاد سرطان ویروس رو هم نامبرده
فقط دقت کنید حذف شده یا هنوز هست -
@Mr-Wick
تو بخش عملکرد پلاسموسیت ها از اثر پادتن روی ویروس ها گفته و در فصل میتوز ، بخش سرطان ، عوامل ایجاد سرطان ویروس رو هم نامبرده
فقط دقت کنید حذف شده یا هنوز هست -
z Gheibi نه نیستش در مورد اینکه پلاسموسیت نقشش در ویروس رو بنویسه کتاب رو تورق کردم چیزی ندیدم.
-
@Mr-Wick
فقط دقت کنید حذف شده یا هنوز هست