منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده
-
شیمی
خوب یه برسی کنکور 93 و 94 و 95 و حتی همین کنکور 96 ای ک دادیم یه درس خوب بهمون داد ! تسلط اولین قدم و مثه پیش نیاز میمونه ولی چیزی ک باعث تمایز با بقیه شرکت کنندها میشد سرعت و از پیش مشابهشو حل کردن بود
ازین به بعد متنم دو دسته مخاطب داره
1 اونایی ک شیمی رو برای بالای 65 میخوان : این دوستان نباید توقع داشته باشن با یه منبع بتونن به این درصد برسن درنتیجه کاری که باید بکنن اینه که منابع رو ترکیبی استفاده کنن توصیه من برای این دوستان اینه ک اول فیل شیمی رو کامل کار کنن و بعد تسلط روش و کتاب درسی خوندن برن سراغ کتاب iq البته خیلی ها هستن ک میگن نه و باید رفت سراغ موج آزمون یا فار ولی فار و موج آزمون , آزمون مانند اند و برای آموزش خوب نیست و میشه بعد اتمام درسا برای دوره و تسلط و سرعت بیشتر فت سراغشون
دسته 2 ام کسایی ان ک میخوان برای بالای 40 بخونن
این دسته از دوستان هم مانند دسته قبل باید اول از همه فیل شیمی رو خوب یاد بگیرن بعدش کتابم فول بشن ولی iq براتون مفید نیست و بجاش میتونن موج ازمون رو استفاده کنن ولی ب سبک متمایز ! یعنی ازمون اول و دوم و سوم رو فقط تستاشو برسی کنن و یاد بگیرن بعد از تسط روی نکات اون آزمونا برن سراغ آزمون 5 ام و آزمون 4 ام هم بذارن برای دوران طلایی عید یا دوران جمع بندی قبل کنکور ولی معمولا قبل کنکور دیگه همه میرن سراغ تستای کنکور فقط پس توی فروردین روش مسلط بشید خیلی بهرته
نکته : اون دسته از دوستان ک میخوام برای شیمی فیلم درسی ببینن میتونن از خوندن کتاب فیل صرف نظر کنن
فیزیک :
حالا چون مخاطبای این متن بیشتر بچهای تجربی هستن (البته بچهای ریاضی هم میتونن استفاده کنن ازش) شاید کنکور 96 ریاضی رو ندیدن !کنکور 96 ریاضی درس فیزیکش واقعا دست گرمی بود فقط تسلط روی فرمولا میتونست تا درصد خیلی خوبی جلو ببره آدم رو در نتیجه توی فیزیک ب بلد بودن فرمولا توجه خاصی کنید تاکیید میکنم بلد بودن نه حفظ کردن , یه نکته دیگه که اشتباه رایجه اکثریته و شاید خیلی ها هم بدونن و افراد کمی بهش عمل میکنن اینه که توی حل سوالات شما باید اگه سوالی رو بلد نبودید کامل راه حلشو نگاه کردید بعد بیاد از اول سوال رو بخونید و حلشو هم از اول بدون نگاه کردن به جوابا بنویسید !ممکنه باز گیر کنید باز برید راه حلشو ببینید و باااازم سوالو از اول بخونید و بعد جوابشو ار اول بخونید
حالا این کار چ کمکی میکنه ؟ کمکش اینه ک باعث میشه دستتون روون بشه و اون سوال رو واقعا یاد بگیرید و مهم تر از همه هرچی نکته توی اون تست وجود داره حتی نکاتی ک خوده طراح تستم بهش توجه نکرده رو خوب یاد میگیرید
راستی برای آموزش فیزیک هم شما هم میتونید از فیلم های صفر تا صد سایت استفاده کنید هم همایش استاد نادریان که توی آلا قرار داده شده رو دانلود کنید و بعدش کتاب سیب مهر و ماه ک مولفش همین استاد هستن رو ببینید بعد برید سر تست , حالا برای تست منابع خوب بازار زیاده ولیییی دوتا منبع غوغا میکنه ! یکی میکرو گاج یکی هم نشرالگو که باید یاد آور بشم که نشرالگو واقعا از سطح بالا تری برخورداره !شاید حتی سطح بالاتر از کنکور ولی گاج کتاب روون تری هست
حالا دیگه میرسیم ب شیرین ترین درس یعنی ریاضی : )
توی ریاضی اون نکته ک توی فیزیک گفتم رو فراموش نکنید برای منابع ریاضی بحث صلیقه پیش میاد یعنی من یه سری منابع میگم (که از همهشون استفاده کردم و دارم رو هوا نظر نمیدم در موردشون ) و شما بر اساس میل خودتون یکی رو انتخاب کنید (نمونه صفحات کتابا هم ک تو سایتا هست )
تقریبا میشه گفت مهر و ماه ریاضی معروف ترین کتاب ریاضی برای بچهای تجربیه ولی از ایرادات این کتاب میتونم ب درسنامه واقعا حجیم و گیج کننده و تستایی که الکی پیچ داده شده اشاره کنم (من خودم باشم ازین منبع استفاده نمیکنم )
خیلی سبز : تقریبا ریتم خوب و سبکی داره و میشه گفت بهتر از مهر و ماهه ولی درسنامه نداره ولی توی پاسخ نامه کادر های درسنامه مانند خوبی داره
10 سال آبی قلم چی : بر خلاف افکار عمومی کتاب خیلی خوبیه ! یعنی کسی که اصلا حال و حوصله ریاضی نداره (ولی خداییش ریاضی عشقه با عشق بخونید شما هم عاشقش میشید) با تسلط درست روی این کتاب کم حجم واقعا خیلی راحت میتونه به درصد بالای 40 فکر کنه چون ریاضی مثه فیزیک و بر خلاف بقیه دروس کاملا سوالاتش تکراریه و یه سری چیزای تکراری هر سال داره پرسیده میشه و با تسلط روی کنکور های 90 به بعد فکر نکنم کسی زیر 60 بزنه
البته بهترین ترکیب برای کسی ک میخواد با آبی قلم چی پیش بره اینه که کنار این کتاب کتاب سه سطحی قلم چی رو هم حل کنه !اینطوری هم توی آزمون هم توی کنکور میتونه موفق بشه هرچند آزمونا سوالاتش با کنکور متفاوته
خب ازین جا به بعد برای درس ریاضی مخاطبم کسایی هست ک مثه من عاشق ریاضین برای این دسته دوتا انتخاب وجود داره یکی موج آزمون ریاضی یکی کتاب آیکیو گاج
من هر دوتا کتاب رو یه سری از تستاشو زدم ولی چون خیلی کاظم اجلالی رو دوسدارم خودم دارم از کتاب موج آزمون استفاده میکنم ولی هر دوتا کتاب واقعا بالاتر از سطح کنکورن و کسی بتونه رو یکیشون تسلط پیدا کنهمطمئنن بالای 80 میزنه توی کنکورش ولی در مجموع آیکیو سطحش نزدیک تره ب کنکور حالا شما میتونید نمونه صفحات رو دانلود کنید و ببینید کودومو بیشتر دوسدارید
دوستان و همرکاران آینده بابت غلط املایی هایی که احتملا دارم و مشکل نگارش هایی ک ممکنه پیش اومده باشه عذر میخوام و امیدوارم براتون مفید بوده باشه
برای درس زیست بعدا یه تاپیک دیگه و خیلی خیلی خیلی قوی میزنم و بهتون میگم میتونید چه کارایی برای پیشرفتتون بکنید
اگه هم کسی سوالی داشت من در خدمتم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @همیار -
سلام ببخشید من ی سوالی دارم
من یک سال موندم و ب طور جدی شرروع کردم ب خوندن
زیست رو که میخونم مثلا میبینم بعد چن روز و هفته بعدش ی جاهاییش یادم میره و حس میکنم فقط خودم اینجوریم تو بعضی درسای دیگه هم همینطورم
میشه تو ضیح بدین چجوری زیست رو میشه خوند یا با چه روشیو اینکه ب نظرتون ادم اهسته جلو بره و خوب بخونه خوبه؟ چون من بااین سرعتم فک میکنم تا فروردین بتونم اختصاصیارو ببندم اماگاهی میگم شاید دارم اشتباه میکنم میشه راهنمایی کنین
@dr-sobhan -
زیست رو که میخونم مثلا میبینم بعد چن روز و هفته بعدش ی جاهاییش یادم میره و حس میکنم فقط خودم اینجوریم تو بعضی درسای دیگه هم همینطورم
میشه تو ضیح بدین چجوری زیست رو میشه خوند یا با چه روشیو اینکه ب نظرتون ادم اهسته جلو بره و خوب بخونه خوبه؟ چون من بااین سرعتم فک میکنم تا فروردین بتونم اختصاصیارو ببندم اماگاهی میگم شاید دارم اشتباه میکنم میشه راهنمایی کنین
@dr-sobhan -
@dr-sobhan ببخشید یک سوال!
من پشت کنکوری هستم.میخوام درصد بالای ۴۰ کسب کنم
به جای موج ازمون میشه فار رو زد؟
چون هردوشون ازمونی هستن میگم
نظر شما در این مورد چی هست؟
.....@f_ssu در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
.....سلام
فار عالیه ! برای درصد های بالا توی شیمی واقعا فار میتونه گزینه خوبی باشه #اگر متوجه بشی حرف کتاب رو
بعضی وقتا آدم میاد ی کتابی رو میخونه ولی باهاش حال نمیکنه !سعی کن حال کنی با کتاب ! اون کتابی ک این شرایط رو داشته باشه مطمئنن میتونه کمکت کنه
فقط یه چیز دیگه هم بگم اینکه زیاد روی منابع حساس نشید و از چیزی ک دارید بهترین استفاده رو کنید -
@f_ssu در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
.....سلام
فار عالیه ! برای درصد های بالا توی شیمی واقعا فار میتونه گزینه خوبی باشه #اگر متوجه بشی حرف کتاب رو
بعضی وقتا آدم میاد ی کتابی رو میخونه ولی باهاش حال نمیکنه !سعی کن حال کنی با کتاب ! اون کتابی ک این شرایط رو داشته باشه مطمئنن میتونه کمکت کنه
فقط یه چیز دیگه هم بگم اینکه زیاد روی منابع حساس نشید و از چیزی ک دارید بهترین استفاده رو کنید -
@dr-sobhanyalda در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
@dr-sobhanاینکه مطالب زیست یادت بره کاملا عادیه ! زیست وحشت ناک فراره !شما باید مرور زیادی داشته باشید روش
در مورد سوال دومتون اصلاااااا و ابدااااااااااا مهم نیست کی تموم میکنید ولی خیلی خیلی مهمه ک چطوری تموم میکنید
سعی کنید کیفیت مطالعهتونو ببرید بالا و درگیر حاشیه هایی مثل اینکه فلانی بهمن تموم کرد اون یکی اسفند نشید ! ب برنامه ای ک خودتون ریختید پای بند باشید -
@dr-sobhan اخه بعضی سوالات هست که موردی و شاید همه مورداشو یاد نداشته باشم بعد به صورت نکته یادداشت میکنم
اما خب تستها میسوزن...@f_ssu در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
@dr-sobhan اخه بعضی سوالات هست که موردی و شاید همه مورداشو یاد نداشته باشم بعد به صورت نکته یادداشت میکنم
اما خب تستها میسوزن...راستش من خودم تمام تست را رو آموزشی میزنم تا یاد بگیرم ! الان درگیر اینکه تمامشو بلد باشم و اینا نباشید
شما اگه بتونید تمام سوالات فار رو مفهومشو بفهمی و یاد بگیری خیلی اتفاق فوق العاده ای میتونه باشه براتون -
اما خب تستها میسوزن...راستش من خودم تمام تست را رو آموزشی میزنم تا یاد بگیرم ! الان درگیر اینکه تمامشو بلد باشم و اینا نباشید
شما اگه بتونید تمام سوالات فار رو مفهومشو بفهمی و یاد بگیری خیلی اتفاق فوق العاده ای میتونه باشه براتون -
@dr-sobhan به این جنبش فکر نکرده بودم!
خیلی خیلی ممنونم از جوابی که دادین
ممنونمخواهش میکنم
-
سلام ببخشید من ریاضی خیلی ضعیف هستم . الان چه کتاب هایی با توجه به فرصت باقی مانده برای من مناسبه؟
sarasn در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
سلام ببخشید من ریاضی خیلی ضعیف هستم . الان چه کتاب هایی با توجه به فرصت باقی مانده برای من مناسبه؟
فرصت ک تا دلتون بخواد هست
بستگی به درصدی داره ک مد نظرتونه
حدودا ب چ درصدی فکر میکنید ؟ -
سلام خسته نباشید منم ریاضی رو تازه شروع کردم و خیلی هم به ضعم پی بردم فیلم اقای امینی مبحث دنباله رو که دیدم خوب توضیح دادن متوجه شدم ولی وقتی تست حل میکردن من اصلا متوجه نمیشدم همون اول کار گیر کردم تست خیلی سبز هم نتونستم بزنم واقعا خیلی ناامیدم کرد مغزم ترکید ولی نمیدونم چرا متوجه نشدم خیلی استرس گرفتم
-
سلام خسته نباشید منم ریاضی رو تازه شروع کردم و خیلی هم به ضعم پی بردم فیلم اقای امینی مبحث دنباله رو که دیدم خوب توضیح دادن متوجه شدم ولی وقتی تست حل میکردن من اصلا متوجه نمیشدم همون اول کار گیر کردم تست خیلی سبز هم نتونستم بزنم واقعا خیلی ناامیدم کرد مغزم ترکید ولی نمیدونم چرا متوجه نشدم خیلی استرس گرفتم
janan در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
سلام , ممنون
یه چندتا نکته
یکی اینکه وقتی جایی از فیلم رو متوجه نمیشید دوباره و چندباره ببینید بعد قسمتی رو ک اصلا متوجه نشدید میتونید بیاید تو آلا بپرسید من یا بقیه دوستان براتون توضیح میدیم ایشالا بعدش دیگه مشکلی نخواهید داشت
در مورد اینکه شما نمیتونید تست بزنید باید دقت کنید به اینکه شما تازه دارید شروع میکنید درس ریاضی رو و اینکه قرار نیست خیلی براتون راحت باشه باید تست ها رو به صورت آموزشی بزنید اینکه چطوری تست بزنید هم تو این تاپیک هم تو تاپیک ریاضیه خودم چندین بار تکرار کردم !اون نکته واقعا مهمه :
توی حل سوالات شما باید اگه سوالی رو بلد نبودید کامل راه حلشو نگاه کردید بعد بیاد از اول سوال رو بخونید و حلشو هم از اول بدون نگاه کردن به جوابا بنویسید !ممکنه باز گیر کنید باز برید راه حلشو ببینید و باااازم سوالو از اول بخونید و بعد جوابشو ار اول بخونید -
بقیه درسا هم که میخوام بخونم همه فکرم میره به ریاضی
تو این تاپیک از کامنت های اولش شروع کنید بچها سوالات قشنگی پرسیدن و منم تمام و کمال جواب دادم
مطالعه کنید تاپیک رو باز اگه مشکلت حل نشد و باز سوالی بود من در خدمتم
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی -
سلام , ممنون
یه چندتا نکته
یکی اینکه وقتی جایی از فیلم رو متوجه نمیشید دوباره و چندباره ببینید بعد قسمتی رو ک اصلا متوجه نشدید میتونید بیاید تو آلا بپرسید من یا بقیه دوستان براتون توضیح میدیم ایشالا بعدش دیگه مشکلی نخواهید داشت
در مورد اینکه شما نمیتونید تست بزنید باید دقت کنید به اینکه شما تازه دارید شروع میکنید درس ریاضی رو و اینکه قرار نیست خیلی براتون راحت باشه باید تست ها رو به صورت آموزشی بزنید اینکه چطوری تست بزنید هم تو این تاپیک هم تو تاپیک ریاضیه خودم چندین بار تکرار کردم !اون نکته واقعا مهمه :
توی حل سوالات شما باید اگه سوالی رو بلد نبودید کامل راه حلشو نگاه کردید بعد بیاد از اول سوال رو بخونید و حلشو هم از اول بدون نگاه کردن به جوابا بنویسید !ممکنه باز گیر کنید باز برید راه حلشو ببینید و باااازم سوالو از اول بخونید و بعد جوابشو ار اول بخونید -
بقیه درسا هم که میخوام بخونم همه فکرم میره به ریاضی
تو این تاپیک از کامنت های اولش شروع کنید بچها سوالات قشنگی پرسیدن و منم تمام و کمال جواب دادم
مطالعه کنید تاپیک رو باز اگه مشکلت حل نشد و باز سوالی بود من در خدمتم
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی -
@dr-sobhan ببخشید فیلمای اقای امینی رو باید از اول ببینم و بیام جلو؟؟
شاید چون از اول ندیدم حل کردنشو متوجه نمیشم!janan در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
@dr-sobhan ببخشید فیلمای اقای امینی رو باید از اول ببینم و بیام جلو؟؟
شاید چون از اول ندیدم حل کردنشو متوجه نمیشم!من بخوام پیشنهاد بدم قطعا پیشنهادم اینه به ترتیب ببینید فییلماشونو
جزوه هایی ک قرار دادم رو دانلود کردید ؟ دانلود کنید دیگه میتونید وقت برای جزوه نوشتن هم هدر ندید البته جزوه نوشتنم میتونه خوب باشه اگههههه وقت داشته باشید ولی اگه جزوهم پیرینت گرفتید جواب سوالات رو خودتون رو یه چک نویس بنویسید ک دستتون راه بیوفته