لنفوسیت ها
-
@Mr-Wick اره ی فکری به حالش بکنم

Mahan Xodayi 2
ولی من اصلا دعوا نداشتم
🥺🥺🥺 -
Mahan Xodayi 2
ولی من اصلا دعوا نداشتم
🥺🥺🥺@Alzahra-Daftar مشکل از من بود نهدشما:/
-
z Gheibi خب رشد کنه بی چیکار به رشد سلول سرطانی داره؟؟تی میاد وسط دیگه
-
@Alzahra-Daftar مشکل از من بود نهدشما:/
Mahan Xodayi 2
هیچی نبود اصن
وِله لِش
-
z Gheibi بی روی ویروس هایی اثر داره که در خون ول هستن ولی اگر ویروسی داخل یاخته بره در این صورت بی ها به نفع تی کناره گیری میکنه چون پرفورین ندارن که برن داخل سلول موردنظر با ویروسه بجنگن
Mahan Xodayi 2 در لنفوسیت ها گفته است:
z Gheibi بی روی ویروس هایی اثر داره که در خون ول هستن ولی اگر ویروسی داخل یاخته بره در این صورت بی ها به نفع تی کناره گیری میکنه چون پرفورین ندارن که برن داخل سلول موردنظر با ویروسه بجنگن
اگر حرف تون را قبول کنم ، باز باید بگم که پس ویروس های خون را چرا در نظر نگرفتین؟
این مثالی که زدید مثال نقض نیست ،فقط حالت های دیگه غیر از این را هم شمردیناما اصلا این جمله درست نیست چون این طور نیست که کلا یک ویروس تو بدن باشه و بره مستقیم تو سلول و باهاش مبارزه کنیم و تمام
بلکه تکثیر میشه و در بدن پخش میشه
اگه همون اول بمیره دیگه نمیرسه به ایجاد سرطان و بیماری -
z Gheibi لطفا اگه در حد کتاب درسی چیزی میدونید کمکمون کنید اگه نه که عذر میخوام منشنتون کردم...
چون قطعه قطعه توضیح میدین و تو کتاب بهش اشاره ای نشده...پایین توضیح دادم بهتون. -
z Gheibi
ببینید اگر ویروسی در بدن باشد و در محیط داخلی باشن که لنفوسیت بی میتونن روش اثر بزارن.....
اگر داخل سلول باشه تی ذیست بکار میشه
الان بی چطور روی ی یاخته خودی که سرطانی شده اثر داره؟؟لطفا کامل بگین قطعه ای نگین... -
اگر حرف تون را قبول کنم ، باز باید بگم که پس ویروس های خون را چرا در نظر نگرفتین؟
این مثالی که زدید مثال نقض نیست ،فقط حالت های دیگه غیر از این را هم شمردیناما اصلا این جمله درست نیست چون این طور نیست که کلا یک ویروس تو بدن باشه و بره مستقیم تو سلول و باهاش مبارزه کنیم و تمام
اگه همون اول بمیره دیگه نمیرسه به ایجاد سرطان و بیماریz Gheibi ویروس های توی خون هنوز نتونسن که عامل سرطان بشن چرا باید در نظر بگیرمشون؟؟؟
-
اگه همون اول بمیره دیگه نمیرسه به ایجاد سرطان و بیماری -
z Gheibi خب رشد کنه بی چیکار به رشد سلول سرطانی داره؟؟تی میاد وسط دیگه
Mahan Xodayi 2 گفته B در مبارزه با سرطان نقش داره ,درسته؟
منم میگم آره داره
چرا ؟؟
چون با مبارزه با یک عامل ایجاد سرطان یعنی ویروس باعث میشه اصلا سرطانی نشه سلولالان مفهومه؟
-
z Gheibi
ولی خدایی من توی هر منبعی که برای کنکور بود گشتم هیچ کدوم بی رو برای این مبارزه درنظر نگرفته بودن ....
@Alzahra-Daftar اره کلا وقتی میگن مبارزه با سرطان یا سلول خودی الوده در واقع معرف تی بوده دا به حال این ی مورد قضیش چیه نمیدونم://
-
z Gheibi
ببینید اگر ویروسی در بدن باشد و در محیط داخلی باشن که لنفوسیت بی میتونن روش اثر بزارن.....
اگر داخل سلول باشه تی ذیست بکار میشه
الان بی چطور روی ی یاخته خودی که سرطانی شده اثر داره؟؟لطفا کامل بگین قطعه ای نگین...Mahan Xodayi 2 این جوری نیست که بین خون و سلول دیوار کشیده باشند
-
Mahan Xodayi 2 گفته B در مبارزه با سرطان نقش داره ,درسته؟
منم میگم آره داره
چرا ؟؟
چون با مبارزه با یک عامل ایجاد سرطان یعنی ویروس باعث میشه اصلا سرطانی نشه سلولالان مفهومه؟
z Gheibi اهان بصورت غیر مستقیم دراینصورت میتونیم بگیم....
-
سلام این جمله درسته یا نه!
لنفوسیت BوT و کشنده طبیعی در دفاع در برابر سرطان نقش دارند
با تحلیل لطفا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
اینا اگه تو کنکور اومد من از خیرش میگذرم و با اقتدار میرم بعدی حالا ۴۹ تا سوال جواب بدم چی میشه

-
Mahan Xodayi 2 این جوری نیست که بین خون و سلول دیوار کشیده باشند
z Gheibi چرا دیگه بین خون و سلول دیوار هست ....اونم چن تا:/
ی سوال پروتین مکمل رو ویروس میتونه اثر بزاره؟؟چون زندخ نیس غشا اینا..... -
Mahan Xodayi 2
اینا اگه تو کنکور اومد من از خیرش میگذرم و با اقتدار میرم بعدی حالا ۴۹ تا سوال جواب بدم چی میشه

@Alzahra-Daftar ۴۹میخای جواب بدی؟؟:///
-
@Alzahra-Daftar ۴۹میخای جواب بدی؟؟:///
Mahan Xodayi 2
آره دیگه
با این همه تسلطی که دارم واقعا باید جواب بدم