گرما۳
-
سلام دوستان
راستش جواب این سوال رو ندارم ، اگه میشه کمکم کنید لطفا🙂🌼

-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
-
سلام دوستان
راستش جواب این سوال رو ندارم ، اگه میشه کمکم کنید لطفا🙂🌼

Faez Fateminia درود
احساس میکنم که 99درصد مطمئنم سوال کامل نیست...:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
اگر بشه که به ماهم بگید دقیقا سوال چی میخواد؟یخ رو با چی قاطی کرده ؟ شاید بتونیم اونموقع حل کنیم . متاسفانه هنوز به اون درجه از استادی که سوالارو پیشبینی کنیم نرسیدیم:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
. -
Faez Fateminia درود
احساس میکنم که 99درصد مطمئنم سوال کامل نیست...:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
اگر بشه که به ماهم بگید دقیقا سوال چی میخواد؟یخ رو با چی قاطی کرده ؟ شاید بتونیم اونموقع حل کنیم . متاسفانه هنوز به اون درجه از استادی که سوالارو پیشبینی کنیم نرسیدیم:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
.@سینا-0 ای وای دو تا سوال رو ترکیبی نوشتم😂🙆
الان درستش رو میفرستم👌
گرسنگی فشار اورده شرمنده😅🙌 -
Faez Fateminia درود
.@سینا-0

-
@سینا-0

-
@سینا-0

-
این پست پاک شده!
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@سینا-0 سپاس🌹🌹
-