فشار ۳
-
Sara_R سلام گزینه ۲ درسته؟؟
Farhan Honar نه ۲ هم نمیشه
-

نگو که یک هم نمیشه؟؟ -
Farhan Honar نه ۲ هم نمیشه
-
گ 4؟
-
سلامی دوباره با اینکه همه گزینه هارو یک دور گفتم
مطمعنی گزینه ۲ نمیشه؟ اینبار واقعا جدا از فشار روزه و این چیزا مثال عددی هم نزدم ببین کجای راهش مشکل داره؟ -
Farhan Honar
علیرضا تمدنی
نه گزینه ۴ هم نمیشه -

نگو که یک هم نمیشه؟؟ -
سلامی دوباره با اینکه همه گزینه هارو یک دور گفتم
مطمعنی گزینه ۲ نمیشه؟ اینبار واقعا جدا از فشار روزه و این چیزا مثال عددی هم نزدم ببین کجای راهش مشکل داره؟Mr Unknown XD
این پاسخنامش

-
ولی خو من پاسخنامشو نمیفهمم
جالب اینکه قبلا این تست و درست زدم گذاشته بودم جز مروریات
حالا دیگ بلد نیسم 😂😂💔 -

چون توی هر دوتا شکل p0 هستش ، اونو کلا خط زدم از همون اول و فشار اولیه رو 0 گرفتم
مسلما تغییرات فشار هم میشه فشار ثانویه
و اینکه تو شکل دوم ، بعد همون دو خط نوشتن ، همه چی معلوم بود. دیگه چون گفتی توضیح "کامل و رسا" همه چیو نوشتم
-

چون توی هر دوتا شکل p0 هستش ، اونو کلا خط زدم از همون اول و فشار اولیه رو 0 گرفتم
مسلما تغییرات فشار هم میشه فشار ثانویه
و اینکه تو شکل دوم ، بعد همون دو خط نوشتن ، همه چی معلوم بود. دیگه چون گفتی توضیح "کامل و رسا" همه چیو نوشتم
amirmohammad shakeri ممنونم فردا که فکرم باز تره روش فکر میکنم🌸
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
یه چیزیشو نمیفهمم
اونجایی که تو پاسخنامه نوشته :

اختلاف ارتفاع روی نقطه m توی حالت اول و دوم که فقط Y نیست
انداره یه x جیوه هم هست
اشتباه میگم؟
یعنی اینطوری

-
یه چیزیشو نمیفهمم

انداره یه x جیوه هم هست
اشتباه میگم؟
یعنی اینطوری

یه چیزیشو نمیفهمم

انداره یه x جیوه هم هست
اشتباه میگم؟
یعنی اینطوری

اره دقیقا اینم به نظرم درست میگی دیروز میخواستم بنویسم گفتم شاید فشار گرسنگی هست که بقیه اینو نمیگن
منم حس کردم راهش کم و کاست داره همین بود مشکلم
یا برداشت من شاید از سوال بد هست ولی من اثباتی که نوشته بودم آخری اون بد خطه😅 پای تخته اون همه جاش اوکی هست مگر اینکه برداشتم از سوال بد باشه -
یه چیزیشو نمیفهمم

انداره یه x جیوه هم هست
اشتباه میگم؟
یعنی اینطوری

اره دقیقا اینم به نظرم درست میگی دیروز میخواستم بنویسم گفتم شاید فشار گرسنگی هست که بقیه اینو نمیگن
منم حس کردم راهش کم و کاست داره همین بود مشکلم
یا برداشت من شاید از سوال بد هست ولی من اثباتی که نوشته بودم آخری اون بد خطه😅 پای تخته اون همه جاش اوکی هست مگر اینکه برداشتم از سوال بد باشهMr Unknown XD اره دقیقا
اون تخته که دادید و راهشو نگاه نکردم فک کنم اخرش گزینه ۱ در نیوردید درسته؟ -
Mr Unknown XD اره دقیقا
اون تخته که دادید و راهشو نگاه نکردم فک کنم اخرش گزینه ۱ در نیوردید درسته؟Mr Unknown XD اره دقیقا
اون تخته که دادید و راهشو نگاه نکردم فک کنم اخرش گزینه ۱ در نیوردید درسته؟نه گزینه دو در اومد آخه خودت ببین
همه جاشو منطقی نوشتم
اولش شکل در حالت اولو نوشتم(سمت چپ) اطلاعاتی که میشد رو زیرش نوشتم بعدش شکل سمت راست موقعی هست که به اندازه h³ ( منظورم از ۳ اندیس هست) به این اندازه اب ریختم دوباره شکلو رسم کردم بعد دوباره در نطر گرفتم دلتا آ و دلتا بی رو هم نوشتم اونجایی که نوشته بودم هدف مقایسه این دو تا هست بعدش اومدم در حالت دومی سمت راستی فشار رو مقایسه کردم نتیجشو نوشتم همه جاش منطقی به نظرم میومد🧐 -
Mr Unknown XD اره دقیقا
اون تخته که دادید و راهشو نگاه نکردم فک کنم اخرش گزینه ۱ در نیوردید درسته؟نه گزینه دو در اومد آخه خودت ببین
همه جاشو منطقی نوشتم
اولش شکل در حالت اولو نوشتم(سمت چپ) اطلاعاتی که میشد رو زیرش نوشتم بعدش شکل سمت راست موقعی هست که به اندازه h³ ( منظورم از ۳ اندیس هست) به این اندازه اب ریختم دوباره شکلو رسم کردم بعد دوباره در نطر گرفتم دلتا آ و دلتا بی رو هم نوشتم اونجایی که نوشته بودم هدف مقایسه این دو تا هست بعدش اومدم در حالت دومی سمت راستی فشار رو مقایسه کردم نتیجشو نوشتم همه جاش منطقی به نظرم میومد🧐
یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟ -

یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟
یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟اره اینا دلتا پی ها هستن
البته ببین
من میگم شاید من بد سوالو فهمیدم
الان وقتی این ژانگولر بازیارو در میاره
آیا نقطه a وb ثابت هستند؟؟ چون من فرضمو بر این گذاشتم که اون دو نقطه ثابت هستند بعدش سوالو حل کردم ولی حس میکنم پاسخنامش که فرستادی داره اصلا در یک وادی دیگه حرف میزنه -

یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟اره اینا دلتا پی ها هستن
البته ببین
من میگم شاید من بد سوالو فهمیدم
الان وقتی این ژانگولر بازیارو در میاره
آیا نقطه a وb ثابت هستند؟؟ چون من فرضمو بر این گذاشتم که اون دو نقطه ثابت هستند بعدش سوالو حل کردم ولی حس میکنم پاسخنامش که فرستادی داره اصلا در یک وادی دیگه حرف میزنهMr Unknown XD اون عکسی که از پاسخنامه دادم و ببینید
توی گام سوم نوشته نقطه هارو ثابت گرفته🤔 -

یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟
یعنی اخرش اینجوری دراوردید؟خب شما از کجا میدونید h1 بزرگتره یا h?
-

در حالت دومی سمت راستی تخته رو ببین اثبات کردم که یکیشون میشه ۱۲.۶ برابر فلان اون یکی بذار ببینم میشه دورش خط بکشم