آزمون هماهنگ استانی ( شبه نهایی )
-
سلام بچه ها
استان ما از چهارشنبه آزمون های شبه نهایی رو شروع میکنه
نظر شما چیه؟!
شرکت کنم یا نه؟!Ali Malti از ما هم از شنبه شروع میشه من نمیخواستم شرکت کنم چون فعلا دارم پایه رو میخونم ولی مدیرمون گفته هرکی شرکت نکنه توی امتحان نهایی ها هم نمیتونه شرکت کنه
نمیدونم راسته یا میخواد بیخودی استرس بده -
Ali Malti از ما هم از شنبه شروع میشه من نمیخواستم شرکت کنم چون فعلا دارم پایه رو میخونم ولی مدیرمون گفته هرکی شرکت نکنه توی امتحان نهایی ها هم نمیتونه شرکت کنه
نمیدونم راسته یا میخواد بیخودی استرس بدهMohammad Lotfi 0 دقیقا برای ما هم شنبه و پشت سر همه . یعنی ۱ روز هم فاصله نداره برای خوندن و ... . ولی نگفتن شبه نهایی . گفتن میان ترم که همون منظورشون امتحانای کلاسیه یعنی فصل به فصل امتحان میگیرن .
من مدرسه نمیرم و رو پایه تمرکز کردم .
مدیر منم میگه نمرات مستمر روی نهایی تاثیر داره :///
اخر سر نفهمیدم کی راست میگه کی میخواد استرس بده :// -
Mohammad Lotfi 0 دقیقا برای ما هم شنبه و پشت سر همه . یعنی ۱ روز هم فاصله نداره برای خوندن و ... . ولی نگفتن شبه نهایی . گفتن میان ترم که همون منظورشون امتحانای کلاسیه یعنی فصل به فصل امتحان میگیرن .
اخر سر نفهمیدم کی راست میگه کی میخواد استرس بده ://Yegane Dehqan برای ما میخوان از کل کتاب امتحان بگیرن من نصف دوازدهم و اصلا نخوندم تا حالا و یسری درسا مثل هویت و بهداشت اصلا نمیدونم موضوعشون درباره چیه
-
سلام بچه ها
نظر شما چیه؟!
شرکت کنم یا نه؟!Ali Malti
سلام برای منم از چهارشنبه شروع میشه
و خب تهدیدم کردن که اگه نیای بهت کارت ورود به جلسه نمیدیم و از نهایی ترم دو محرومی و از این حرفا...
ولی حس می کنم همش حرف مفته برای ترسوندن:/ و احتمالا کلا نرم چون بعدش کلاسای مدرسس و به شدت وقت گیر -
Yegane Dehqan برای ما میخوان از کل کتاب امتحان بگیرن من نصف دوازدهم و اصلا نخوندم تا حالا و یسری درسا مثل هویت و بهداشت اصلا نمیدونم موضوعشون درباره چیه
Mohammad Lotfi 0 اخه من گفتم گواهی دارم و میارم نشون میدم .گفتن اوکی .
از اون طرف هم میگن اگه نیاین صفر میدیم .
یکی تکلیف منو مشخص نمیکنه که چه کنم ://
احساس میکنم حرفاشون برای ترسونده ...
سطح مدرسه من که ...
امتحانارو نرم چی میشه خب .
چرا میترسونن مگه کوچولوایم
فردا پس فردا دانشجو آینده ایم اخههه -
سطح مدرسه من که ...
فردا پس فردا دانشجو آینده ایم اخهههYegane Dehqan اره همش ترسوندنه
ولی خب چی بگم... -
سلام بچه ها
نظر شما چیه؟!
شرکت کنم یا نه؟!Ali Malti برای ما هم از هفته بعد هست میگن این رو مستمر تاثیر مستقیم داره و اگه شرکت نکنین مستمر ترم دو تون کم میشه
-
Ali Malti از ما هم از شنبه شروع میشه من نمیخواستم شرکت کنم چون فعلا دارم پایه رو میخونم ولی مدیرمون گفته هرکی شرکت نکنه توی امتحان نهایی ها هم نمیتونه شرکت کنه
نمیدونم راسته یا میخواد بیخودی استرس بدهMohammad Lotfi 0 دروغه تو از خیلی وقت پیش اسم ات برای امتحان نهایی رد شده.
وزیر آموزش پرورش هم گفته اختیاری هست
اینا اینجوری میگن که آمار بره بالا -
Mohammad Lotfi 0 دقیقا برای ما هم شنبه و پشت سر همه . یعنی ۱ روز هم فاصله نداره برای خوندن و ... . ولی نگفتن شبه نهایی . گفتن میان ترم که همون منظورشون امتحانای کلاسیه یعنی فصل به فصل امتحان میگیرن .
اخر سر نفهمیدم کی راست میگه کی میخواد استرس بده ://Yegane Dehqan نمرات مستمر که رو نهایی تاثیر ندارن دیگه نهایی نمره ورقه هست نمتونه که مستمر روش تاثیر داشته باشه
-
Ali Malti
سلام برای منم از چهارشنبه شروع میشه
و خب تهدیدم کردن که اگه نیای بهت کارت ورود به جلسه نمیدیم و از نهایی ترم دو محرومی و از این حرفا...
ولی حس می کنم همش حرف مفته برای ترسوندن:/ و احتمالا کلا نرم چون بعدش کلاسای مدرسس و به شدت وقت گیر@Atena-Karimi هم وزیر آموزش پرورش اعلام کرد اختیاری
هم چند دبیر گفتن اینا برای اینه امار بره بالا و هم چند دانش آموز پارسالی پرسیدم گفتن تا امتحان دوم رفتیم کلا دو نفر بودیمبعد گفتن نیایید دیگه
-
سطح مدرسه من که ...
فردا پس فردا دانشجو آینده ایم اخهههYegane Dehqan نگا معلم فقط میتونه نمره مستمر بهت کم بده بستگی به معلم داره
-
سلام بچه ها
نظر شما چیه؟!
شرکت کنم یا نه؟!Ali Malti پارسال هم بود وقت گیر بود خیلی می گفتن حتما باید شرکت کنین بعدا هیچ تاثیر هم نداشت تو نمره ها الکی می گن آمار شرکت کننده مدرسه بره بالا بعدا هم گفتن اینا رو نمره مستمر می دیم که ندادن من شاد نمی رفتم آخر سر هم نمره ورقه نهایی هم بیشتر از مستمر هام بود پس ربطی به هم ندارن
-
@Atena-Karimi هم وزیر آموزش پرورش اعلام کرد اختیاری
هم چند دبیر گفتن اینا برای اینه امار بره بالا و هم چند دانش آموز پارسالی پرسیدم گفتن تا امتحان دوم رفتیم کلا دو نفر بودیمبعد گفتن نیایید دیگه
@آرمان-میرانی میشه بگی کجا اعلام کرد اختیاریه برم ببینم؟
-
Yegane Dehqan نگا معلم فقط میتونه نمره مستمر بهت کم بده بستگی به معلم داره
@آرمان-میرانی خب من مدرسه نمیرم و خودم میخوام بخونم چون میدونم برم مدرسه آیندم رو خراب کردم چون واقعا تدریس که هیچ و ... به درد نمیخوره . وقتم تلف میشه .
نمره مستمر ها رو اگه کلا نگیرم یا کم بگیرم چی میشه؟؟ میدونی؟ -
@آرمان-میرانی خب من مدرسه نمیرم و خودم میخوام بخونم چون میدونم برم مدرسه آیندم رو خراب کردم چون واقعا تدریس که هیچ و ... به درد نمیخوره . وقتم تلف میشه .
نمره مستمر ها رو اگه کلا نگیرم یا کم بگیرم چی میشه؟؟ میدونی؟Yegane Dehqan درسته
نمره مستمر نوبت اول ضریب 1 هست. امتحان نوبت اول ضریب 2 هست. مستمر نوبت دوم ضریب 1 هست و امتحان نهایی ضریب 4
که میشه 8 تا و با توجه به نمره ای که تو هر مرحله میگیرید باید اینا رو با هم با توجه به ضریب اش باهم جمع کنید و در آخر تقسیم بر هشت کنید اگه بالاتر از 10 بود که یعنی قبول میشید تو اون درس
البته که برگه امتحان نهایی هم باید بالاتر از هفت بگیرید -
Yegane Dehqan درسته
نمره مستمر نوبت اول ضریب 1 هست. امتحان نوبت اول ضریب 2 هست. مستمر نوبت دوم ضریب 1 هست و امتحان نهایی ضریب 4
که میشه 8 تا و با توجه به نمره ای که تو هر مرحله میگیرید باید اینا رو با هم با توجه به ضریب اش باهم جمع کنید و در آخر تقسیم بر هشت کنید اگه بالاتر از 10 بود که یعنی قبول میشید تو اون درس
البته که برگه امتحان نهایی هم باید بالاتر از هفت بگیرید@آرمان-میرانی البته این نمره ای که به دست میاد تو کنکور تاثیر ندارن و فقط نمره برگه امتحان نهایی تو کنکور تاثیر داره
-
Yegane Dehqan درسته
البته که برگه امتحان نهایی هم باید بالاتر از هفت بگیرید@آرمان-میرانی من واقعا گیج شدم
خب مگه نمیگن هر چی تو برگه نهایی بگیری همون میره تو کارنامه؟
پس مستمر چیه هی مدیر و معلم میگه مستمر خیلی مهمه !!! -
@آرمان-میرانی من واقعا گیج شدم
خب مگه نمیگن هر چی تو برگه نهایی بگیری همون میره تو کارنامه؟
پس مستمر چیه هی مدیر و معلم میگه مستمر خیلی مهمه !!!Yegane Dehqan مستمر تو این تاثیر داره که شما تو اون درس قبول شید اما تاثیر اش کم هست
اگه متوجه نشدید بر اساس ضرایب یک درس رو براتون مثال بزنم که بفحمید