لنفوسیت ها
-
@Ali-Valicheki
براساس این دو تا عکس میگن

اونجایی که تو شکل نوشته خنثی سازی
بعد ویروس رو هم نشون داده@Alzahra-Daftar خب قانع شدم
کل پیامارو هم از اول خوندم

یه لحظه هنگ کردم..فکر کردم دارید تایید میکنید که ویروس داره با سرطان مبارزه میکنه..بعد دیدم نه بحث این نیست -
@Alzahra-Daftar خب قانع شدم
کل پیامارو هم از اول خوندم

یه لحظه هنگ کردم..فکر کردم دارید تایید میکنید که ویروس داره با سرطان مبارزه میکنه..بعد دیدم نه بحث این نیست -
@Alzahra-Daftar

-
درود
اگر به نتیجه ای رسیدید به ماهم بگین

. -
@سینا-0 لنفوسست T بطور مستقیم و لنفوسیت B به طور غیر مستقیم توی مبارزه با سرطان نقش داره
حالا چطور غیر مستقیم؟ چون میتونه با ویروسی که عامل ایجاد سرطانه مبارزه کنه
چرا ویروس عامل ایجاد سرطانه؟ چون توی بخشی که کتاب یازدهم فصل۶ داره در مورد سرطان توضیح میده
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده -
@سینا-0 لنفوسست T بطور مستقیم و لنفوسیت B به طور غیر مستقیم توی مبارزه با سرطان نقش داره
چرا ویروس عامل ایجاد سرطانه؟ چون توی بخشی که کتاب یازدهم فصل۶ داره در مورد سرطان توضیح میده
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Ali-Valicheki
صحیح

. -
Mahan Xodayi 2 با اونجاش که کتاب گفته در مورد لنفوسیت بی در مبارزه با میکروب یا ذرات سطح میکروب نقش داره و تو شکل هم عکس ویروس رو نشون داده و این خانم گفتن که چون ویروس به پادتن ترشح شده از پلاسموسیت که نوعی لنفوسیت بی هستش متصل شده میتونیم بگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه!
ویروس چطوری با سرطان مبارزه میکنه بااااا!آدامی هیسلندیریر...من تو کتاب ندیدم همچین چیزی@Mr-Wick نه نمیگیم ویروس با سرطان مبارزه میکنه میگیم لنفوسیت بی با از بین بردن ویروس ها بصورت غیرمستقیم از بروز سرطان جلوگیری میکنه.....
در واقع از تشکیل سرطان ممانعت میکنه -
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Ali-Valicheki در لنفوسیت ها گفته است:
جز عوامل ایجاد سرطان به بعضی ویروس ها هم اشاره کرده@Mr-Wick به این متنم توجه کنید.....
-
@Mr-Wick واقعا عجیبه:/
همیار -
sarvin Piri این که چرا جمله درسته:) الان مشکل حل شده دیگه
-

برای ایمنی سلولی قشنگ اشاره کرده به سرطان با اینکه به ویروس هم اشاره کرده اما واسه بی گفته ویروس و دیگه هیچی نگفته ......@Ali-Valicheki
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سینا-0 -

برای ایمنی سلولی قشنگ اشاره کرده به سرطان با اینکه به ویروس هم اشاره کرده اما واسه بی گفته ویروس و دیگه هیچی نگفته ......@Ali-Valicheki
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سینا-0@Alzahra-Daftar سلام
مگه ما نمیگیم رفرنس کنکور کتاب خودمونه؟ حتی به غلط
پس باتوجه به اون جمله که درست گرفته شده و شواهد کتاب( بازم میگم حتی به غلط )مجبوریم تاییدش کنیم -
Mahan Xodayi 2 در لنفوسیت ها گفته است:
خداروشکر حل شده