موج ازمون یا مهر و ماه؟
-
سلام دوستان وقت بخیر.
سطح علمی کتاب ریاضی جامع مهر و ماه با جامع ریاضی موج ازمون خیلی فرق داره؟از لحاظ اموزشی کدوم انتشارات قوی تر عمل کرده؟ من اگه بخوام الان یکی از این دو رو بخرم با توجه به اینکه ریاضیم از پایه تا حالا خیلی قوی نبوده و در طول سال هم درست از راه ابریشم استفاده نکردم پیشنهاد شما کدوم کتابه؟ -
خیلی سبز جامع چون درسنامه بهتر و تست های نسبتا متوسط رو به پایین
-
مشاورم گفته مهر و ماه یا موج ازمون بگیر
-
-
مشاورم گفته مهر و ماه یا موج ازمون بگیر
motahare kameli ببین بر اساس سطحت انتخاب کن ببخشیدا مشاوران فقط حفظ کردن کدوم کتاب بهتره اصلا بررسی نکردن اما ماهایی که استفاده کردیم میفهمیم
خیلی سبز کمییییی ساده
مهرماه متوسط رو به کمییییی بالا
موج آزمون سطح بالا -
motahare kameli ببین بر اساس سطحت انتخاب کن ببخشیدا مشاوران فقط حفظ کردن کدوم کتاب بهتره اصلا بررسی نکردن اما ماهایی که استفاده کردیم میفهمیم
خیلی سبز کمییییی ساده
مهرماه متوسط رو به کمییییی بالا
موج آزمون سطح بالاmahdi komari 0 خیلی ممنون
-
mahdi komari 0 خیلی ممنون
motahare kameli یاشا ارادت
-
سلام دوستان وقت بخیر.
سطح علمی کتاب ریاضی جامع مهر و ماه با جامع ریاضی موج ازمون خیلی فرق داره؟از لحاظ اموزشی کدوم انتشارات قوی تر عمل کرده؟ من اگه بخوام الان یکی از این دو رو بخرم با توجه به اینکه ریاضیم از پایه تا حالا خیلی قوی نبوده و در طول سال هم درست از راه ابریشم استفاده نکردم پیشنهاد شما کدوم کتابه؟motahare kameli
هیشکدوم
خیلی سبز جامع -
motahare kameli
هیشکدوم
خیلی سبز جامععلیرضا تمدنی سپاس
-
سلام دوستان وقت بخیر.
سطح علمی کتاب ریاضی جامع مهر و ماه با جامع ریاضی موج ازمون خیلی فرق داره؟از لحاظ اموزشی کدوم انتشارات قوی تر عمل کرده؟ من اگه بخوام الان یکی از این دو رو بخرم با توجه به اینکه ریاضیم از پایه تا حالا خیلی قوی نبوده و در طول سال هم درست از راه ابریشم استفاده نکردم پیشنهاد شما کدوم کتابه؟motahare kameli دوستمون خوب گفتن
اگ سطحتون ضعیفه اصلن سمت موج ازمون نرین خیلی سبز خوبه اگ سطحتون ضعیفه
اگه متوسطه مهروماه هم خوبه
ولی موج ازمون کتاب نکته دار و سطح بالایه خوبی هست