کلمات هم آوا
-
سلام دوستان آلایی
پر انرژی باشید
اگه موافق باشید هر روز( یا چند روز یک بار هرجور که بگید )معانی و املای درست یک یا چند واژه هم آوا رو با هم بررسی کنیم .
فک میکنم هم اینجوری اگه کسی واژگان بیشتری داره به اشتراک میگذاره و هم دوستانی که کامل خوندن براشون مرور میشه .
اگر که موافقید اعلام کنید تا شروع کنیم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام دوستان آلایی
پر انرژی باشید
اگه موافق باشید هر روز( یا چند روز یک بار هرجور که بگید )معانی و املای درست یک یا چند واژه هم آوا رو با هم بررسی کنیم .
فک میکنم هم اینجوری اگه کسی واژگان بیشتری داره به اشتراک میگذاره و هم دوستانی که کامل خوندن براشون مرور میشه .
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia
اونقدری واژهٔ همآوای کنکوری وجود نداره که بخواید هرروز اینکار رو انجام بدید. اما در هر صورت بنده هم با این کار موافقم -
Faez Fateminia
اونقدری واژهٔ همآوای کنکوری وجود نداره که بخواید هرروز اینکار رو انجام بدید. اما در هر صورت بنده هم با این کار موافقم@danial-hosseiny بله درسته ولی به نظرم همون تعداد کم رو هم اگه یکیش رو بلد نباشیم یه تست میپره
-
سلام
من حداقل ۷۰ واژه هم آوا یا هم خوان پیدا کردم
و برای یادگیری بهتر خودم و شما در تصویر مرتبشون کردم و از امروز ، هرروز یک واژه رو میگذارم اگر هم آوای دیگری برای واژه ی هر روز بلد بودید لطفا اشاره کنید و حتی معنی دیگری
ممنونم -
Faez Fateminia
اونقدری واژهٔ همآوای کنکوری وجود نداره که بخواید هرروز اینکار رو انجام بدید. اما در هر صورت بنده هم با این کار موافقم -
Faez Fateminia
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگر درباره هفت وادی و مفاهیم این مدلی داخل ادبیات هم خلاصه دارین بی زحمت بفرستین
خلاصه هاتون خوبه که سرجمع هست
-
سلام اگر درباره هفت وادی و مفاهیم این مدلی داخل ادبیات هم خلاصه دارین بی زحمت بفرستین
خلاصه هاتون خوبه که سرجمع هست
Mr Unknown XD سلام ممنونم هفت وادی چیه دیگه؟!
امیدوارم چیز معروفی نباشه -
دوستان اگه موفق باشید یه تاپیک جدا بزنم که فقط کلمات رو بفرستم و نظرات رو اینجا ارسال کنیم
اگه کسی بلده راهنمایی کنه چطور میشه تاپیک رو قفل کرد ممنون -
امیدوارم چیز معروفی نباشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
امیدوارم چیز معروفی نباشهداخل ادبیات یک سری درس ها هست داخلشون چیز هایی رو معرفی کرده هر دو سه سال یک بار یک تست قرابت داشتع معمولا
مثلا هفت وادی ( هفت تا وادی داره که هر کدوم مفاهیم خاص خودشو داشت)اگر حوصله کردی بنویسی برای ما هم بفرست مرسی
-
Faez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
امیدوارم چیز معروفی نباشهداخل ادبیات یک سری درس ها هست داخلشون چیز هایی رو معرفی کرده هر دو سه سال یک بار یک تست قرابت داشتع معمولا
مثلا هفت وادی ( هفت تا وادی داره که هر کدوم مفاهیم خاص خودشو داشت)اگر حوصله کردی بنویسی برای ما هم بفرست مرسی
Mr Unknown XD آها
حتما -
دوستان اگه موفق باشید یه تاپیک جدا بزنم که فقط کلمات رو بفرستم و نظرات رو اینجا ارسال کنیم
اگه کسی بلده راهنمایی کنه چطور میشه تاپیک رو قفل کرد ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
اگه کسی بلده راهنمایی کنه چطور میشه تاپیک رو قفل کرد ممنوناره خوبه
منم یک سری کلمات اینجوری قبلنا جمع کردم شب عکسشو میذارم البته زیادی بد خطم ولی شاید با مال شما تکمیل خوبی باشه -
اگه کسی بلده راهنمایی کنه چطور میشه تاپیک رو قفل کرد ممنوناره خوبه
منم یک سری کلمات اینجوری قبلنا جمع کردم شب عکسشو میذارم البته زیادی بد خطم ولی شاید با مال شما تکمیل خوبی باشهMr Unknown XD بله ممنون فقط بلد نیستید چطور میشه تاپیک رو قفل کرد؟
-
Mr Unknown XD اتفاقا الان یه سرچ زدم ببینم هفت وادی چیه یه جزوه نسبتا خوبی دیدم
والا من که تا حالا سراغ این چیزا نرفتم(وقتم به این چیزا نرسیده هنوز)
ولی امیدوارم این بدردتون بخوره
https://uupload.ir/view/14000201pi88785639_a5o5.pdf/ -
Mr Unknown XD بله ممنون فقط بلد نیستید چطور میشه تاپیک رو قفل کرد؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia در کلمات هم آوا گفته است:
نه والا من عکسو هم بلد نیستم بچرخونم
-
نه والا من عکسو هم بلد نیستم بچرخونم
Mr Unknown XD آهان اونو می تونید با دوربین موبایل جداگانه عکس بگیرید بعد بچرخونید و بعد بگذارید
-
سلام دوستان آلایی
پر انرژی باشید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@asma-ht
@danial-hosseiny
ftm montazeri
Mr Unknown XD
@سمیه-صادقلو
تاپیک اصلی و جدید به اسم «کارگاه واژگان هم آوا»
رو زدم
این تاپیک هم برای نظراتتون بمونه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
من حداقل ۷۰ واژه هم آوا یا هم خوان پیدا کردم
و برای یادگیری بهتر خودم و شما در تصویر مرتبشون کردم و از امروز ، هرروز یک واژه رو میگذارم اگر هم آوای دیگری برای واژه ی هر روز بلد بودید لطفا اشاره کنید و حتی معنی دیگری
ممنونمFaez Fateminia هر روز یک واژه کم نیست؟
هفتاد روز طول میکشه که
-
سلام من ایناهارو داشتم زیاد نیست ولی بد نیستMr Unknown XD ممنون اضافشون میکنم به لیستم
راستی جزوه هفت وادی رو دیدید؟