مدرسه
-
@Allen-Gamer
۱- الان خیلی جاها تست کرونا رو فتوشاپ میکنن شما هم میتونی یدونه از این تستای پی سی آر رو برای خودت مثبتشو جورکنی۲-اگر هم که پایه ی دوازدهم هستید که اصلا مهم نیست ، مدرسه نرین
@Alzahra-Daftar در مدرسه
گفته است:
@Allen-Gamer
۱- الان خیلی جاها تست کرونا رو فتوشاپ میکنن شما هم میتونی یدونه از این تستای پی سی آر رو برای خودت مثبتشو جورکنی۲-اگر هم که پایه ی دوازدهم هستید که اصلا مهم نیست ، مدرسه نرین
چه فکر بِکری !
-
@Allen-Gamer درود
یه سر به بخش کرونایی های شهر بزن ؛ برو عیادتشون ، هم ثواب داره هم تستت مثبت میشه
. -
سلام به دوستان گل الایی امیدوارم حالتون خوب باشه .
.
.
.
این حضوری شدن مدارس برنامه شما رو هم بهم ریخته یا فقط من اینجوریم ؟
.
راه چارش چیه به نظر شما ؟ چجوری مدرسه نرم؟
@Allen-Gamer
پایه چندمی؟! -
@Allen-Gamer
پایه چندمی؟! -
@Allen-Gamer
بنظرم برو
اگه معلماتون از اونایی که خوب یاد میده برو!
ن اینکه سر سری بگذره و اصن براش مهم نباشه تو این وعض کرونا حالا چ واکسن زدن یا نزدن اومدن سر کلاس!
مجازی شده چیزی از درسا فهمیدی اصن؟! -
@Allen-Gamer
بنظرم برو
ن اینکه سر سری بگذره و اصن براش مهم نباشه تو این وعض کرونا حالا چ واکسن زدن یا نزدن اومدن سر کلاس!
مجازی شده چیزی از درسا فهمیدی اصن؟!@fatemeh-Ma در مدرسه
گفته است:
@Allen-Gamer
بنظرم برو
مجازی شده چیزی از درسا فهمیدی اصن؟!من خودم به شخصه خودم درس بخونم بهتر میفهمم چون دبیر های آلا هستند
و اینکه نه که دبیر های مدرسه بد باشند ولی چون هم مدرسه وقت گیره و هم تو کلاسمون یه چند نفر ترمز داریم !
منظور از ترمز اینه که بعضی از هم کلاسیا یه سری مباحث خیلی ساده رو سوال میکنن و اصطلاحا یکم دوهزاریشون دیر میفته ! و این وقت کلاس رو میگیره -
@fatemeh-Ma در مدرسه
گفته است:
@Allen-Gamer
بنظرم برو
مجازی شده چیزی از درسا فهمیدی اصن؟!من خودم به شخصه خودم درس بخونم بهتر میفهمم چون دبیر های آلا هستند
و اینکه نه که دبیر های مدرسه بد باشند ولی چون هم مدرسه وقت گیره و هم تو کلاسمون یه چند نفر ترمز داریم !
منظور از ترمز اینه که بعضی از هم کلاسیا یه سری مباحث خیلی ساده رو سوال میکنن و اصطلاحا یکم دوهزاریشون دیر میفته ! و این وقت کلاس رو میگیره@Allen-Gamer
خب پس نرو -
سلام به دوستان گل الایی امیدوارم حالتون خوب باشه .
.
.
.
این حضوری شدن مدارس برنامه شما رو هم بهم ریخته یا فقط من اینجوریم ؟
.
راه چارش چیه به نظر شما ؟ چجوری مدرسه نرم؟
@Allen-Gamer سلام مدرسه خیلی خوبه که
من دوازدهم و مدرسهم دولتی هست اما چند تا از معلم هامون خیلی خوب درس میدن و بهتر از مجازی نتیجه میگیرم اینکه یه دبیر هست که میتونی سوالات رو ازش بپرسی خیلی خوبه
این بین هم البته هستن کلاسایی که خیلی سودی ندارن من میرم تَهِ کلاس میشینم و برای خودم تست میزنم البته یه جوری که همکلاسیام هم نمیفهمن.. -
@Allen-Gamer اِ چرااا؟ تو که یازدهمی! نه بنظر من برو. من دوازدهمم و یکی از بزرگترین حسرتام اینه که ۲ ماه نرفتم مدرسه فکر میکردم بمونم خونه بهتره، زنگای الکی درس خودتو بخون
-
@Alzahra-Daftar
Elham Hoseni
@fatemeh-Ma
@m-naghavi
Mohammad Lotfi 0
sun shine
اسما نادری
@سینا-0خیلی ممنون که وقت گذاشتید .
-
@Alzahra-Daftar
Elham Hoseni