IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست (۳)
-
Mahan Xodayi 2 نه تحلیلتون خوبه . ولی یه جاهایی کوچیکی رو توجه نکردی
-
Farhan Honar به نظرم گزینه ۳
مورد اخر غلطه چون توانایی تقسیم ندارن -
Farhan Honar ب و ج
-
خیلی خوب این فصلو نخوندم اما درمورد سوال چون گفته برخی رگ و اون طرفش هم گفته شرایط طبیعی، به نظرم همون مویرگاس و طراح خواسته یه دست انداز فکری تو همون صورت سوال برای داوطلب بذاره
الف)اولا مویرگای مغزی مثل مویرگای کبدی نیستن و پیوسته هستن و منافذ ندارن، ثانیا تراگذاری طبق کتاب فقط خروج یاخته از خون هست،پس غلطه
ب)ویتامین ب برای ساخت گلبول قرمز لازمه و کتاب چیزی درمورد مواد لازم برای ساخت گلبولای سفید نگفته، پس اینم غلطه
ج)این درمورد هر سلول زنده درسته به نظرم
د)یادم نیست فصل 6 رو، اگه وظیفه نقطه وارسی اولو درست گفته باشه به نظرم اینم درسته
-
دوست دارین کِی پاسخ رو بذارم؟
-
@Amir-Bernousi گزینه ب گفته برای وجود اینا هم از تقسیم حاصل شدن خوب برای تقسیم ما به فولیک اسید نیتز داریما.....
-
Farhan Honar دیگه کسی نمیاد بنظرم الان:((
-
Mahan Xodayi 2
نمیدونم، من میخواستم جواب بدم به این تست گزینه 2 رو انتخاب میکردم :| -
۱۱:۲۰ پاسخ میدارم.
فقط یه راهنمایی بکنم : به کلمه ی«گروهی» در صورت سوال توجه کنید. -
Farhan Honar :| پس همش غلطه
-
Farhan Honar وایییی جواب گزینه یکه....
-
Mahan Xodayi 2 در تست زیست (۳) گفته است:
Farhan Honar وایییی جواب گزینه یکه....
چه بی دقت شدیمااا:(((
-
Mahan Xodayi 2 این از شگرد طراحاس، من بیشتر رو قسمت آخر سوال نگاه کردم، قسمت اولشو یادم رفت کلا
به قول یکی صدهزار درود به طراحش
-
Mahan Xodayi 2
@Amir-Bernousi
خیر -
Farhan Honar اقاا کل تمرکزمونو گرفتی بگو جوابو
-
@Amir-Bernousi هزاران درود://