دلیل موجه برای مدرسه نرفتن
-
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میاد -
سلام منم سال یازدهم و دوازدهم که کلاس هامون نیمه حضوری و آنلاین بود ، یکی از همکلاسی هام فقط برای امتحانات میومد .
وقتی ازش پرسیدم چرا سر کلاس نمیای ، گفت من سر کلاس که میشینم ، سرم درد میگیره و حالم بد میشه . نمیدونم راست میگفت یا دروغ. -
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میادRobabe Rezaie
به نظرم باید دلیل پزشکی داشته باشی یا پارتی
حدس میزنم اون همکلاسیم از آموزش و پرورش نامه گرفته بود -
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میادRobabe Rezaie
اگر مدرسه برید بهتر هست -
-
@bahar-mohammadiچقدر حیف شد
ایکاش حداقل مدرسمون کار غیر قانونی میکرد
-
سلام منم سال یازدهم و دوازدهم که کلاس هامون نیمه حضوری و آنلاین بود ، یکی از همکلاسی هام فقط برای امتحانات میومد .
وقتی ازش پرسیدم چرا سر کلاس نمیای ، گفت من سر کلاس که میشینم ، سرم درد میگیره و حالم بد میشه . نمیدونم راست میگفت یا دروغ.bahar mohammadi 0 چه دلیل عجیبی
-
Robabe Rezaie
اگر مدرسه برید بهتر هستElham Hoseni راستش مدرسمون و معلمامون اونجوری نیستن که بگم اگه نرم کلاس مفیدی رو از دست دادم. فقط وقتتون تلف میشه سر بیشتر کلاسا اصلا کاری نداریم.
-
Elham Hoseni راستش مدرسمون و معلمامون اونجوری نیستن که بگم اگه نرم کلاس مفیدی رو از دست دادم. فقط وقتتون تلف میشه سر بیشتر کلاسا اصلا کاری نداریم.
Robabe Rezaie خب از دبیرتون اجازه بگیر برو توی نمازخونه یا کتابخونه درس بخون، کاری نداره که
-
سلام بچه ها خوبید ؟
احتمالا اون دوستتون که سر کلاس نمیاد بیماری زمینه ای داره -
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میادRobabe Rezaie منم امسال اصلا مدرسه نرفتم خودم دوازدهم فقط رفتم امتحانات ترم و دادم هرچقدرم تهدید به ترک تحصیلم کردن هیچ غلطی نتونستن بکنن کنکورمم راحت ثبت نام کردم الانم گفتن از ۲۰ ام باید بیاین و امتحان شبه نهاییم هست من نمیرم بدم بی خیال بشین واسه کنکور بخون مهم تره حتی اگه امتحان نهاییتم خراب بشه شهریور وقت هست
-
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میادRobabe Rezaie نترس نری هیچی نمیشه نه از کنکور محروم میشی نه امتحان نهایی خیالت راحت
-
سلام بچه ها خوبید ؟
بچه ها من دوازدهمی ام. میخوام این اندک زمانِ تا کنکور رو بمونم خونه. نرم مدرسه. یکی از بچه های کلاسمون چند ماهه مدرسه نمیاد تو کلاس های مجازی هم شرکت نمیکرد ولی مدرسه میگه غیبتش موجه. بنظر شما علتش چی بوده که با چند ماه غیبت مدرسه غیبتش رو متوجه میدونه ؟ من اگه بخوام نرم چیکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ تازه تو امتحانا هم شرکت نمیکنه فقط برا امتحانات ترم میادRobabe Rezaie خیلی شیک نرو
اونیم که نیومده،با مدرسه هماهنگ کرده.نه با پارتی و مریضی.گفته من خودم درس میخونم...مدرسه یکی دونفرو قبول میکنه همچین حرکتی بزنن -
Robabe Rezaie خیلی شیک نرو
اونیم که نیومده،با مدرسه هماهنگ کرده.نه با پارتی و مریضی.گفته من خودم درس میخونم...مدرسه یکی دونفرو قبول میکنه همچین حرکتی بزننnazanin karima اره اینکارو میکنن ولی مدیر و مدرسه ی من انقدر اشغال بودن که گوشی مامانم و سوزوندن از بس زنگ میزدن ولی من نرفتم هیچ غلطیم نتونستم بکنن
-
nazanin karima اره اینکارو میکنن ولی مدیر و مدرسه ی من انقدر اشغال بودن که گوشی مامانم و سوزوندن از بس زنگ میزدن ولی من نرفتم هیچ غلطیم نتونستم بکنن
-
Robabe Rezaie منم امسال اصلا مدرسه نرفتم خودم دوازدهم فقط رفتم امتحانات ترم و دادم هرچقدرم تهدید به ترک تحصیلم کردن هیچ غلطی نتونستن بکنن کنکورمم راحت ثبت نام کردم الانم گفتن از ۲۰ ام باید بیاین و امتحان شبه نهاییم هست من نمیرم بدم بی خیال بشین واسه کنکور بخون مهم تره حتی اگه امتحان نهاییتم خراب بشه شهریور وقت هست
Bahar Gh
به اینم توجه داشته باشین که امتحان های شبه نهایی مربوط به مدرسه نیست و مال اموزش و پرورش که یا ناحیه ای یا استانی برگزار میشه تا جایی که من می دونم بستگی به ناحیه اموزش و پرورش محل تحصیلتون داره بعضی از ناحیه ها دانش اموز هایی که تو شبه نهایی شرکت نمی کنند را اذیت می کنند مثلا سر دادن کارت ورود به ازمون نهایی و ... -
Robabe Rezaie نترس نری هیچی نمیشه نه از کنکور محروم میشی نه امتحان نهایی خیالت راحت
Bahar Gh کسی بوده نرفته باشه بعدا به مشکل نخورده باشه ؟ آخه الان شما میگید نترس نرو ولی خب
آدم باز نگرانه
-
Bahar Gh
به اینم توجه داشته باشین که امتحان های شبه نهایی مربوط به مدرسه نیست و مال اموزش و پرورش که یا ناحیه ای یا استانی برگزار میشه تا جایی که من می دونم بستگی به ناحیه اموزش و پرورش محل تحصیلتون داره بعضی از ناحیه ها دانش اموز هایی که تو شبه نهایی شرکت نمی کنند را اذیت می کنند مثلا سر دادن کارت ورود به ازمون نهایی و ...NarimanNa شبه نهایی ؟ همون مستمره دیگه ؟ آره منم خیلی درگیرش نمیشم مهم نیست ..
-
nazanin karima اره اینکارو میکنن ولی مدیر و مدرسه ی من انقدر اشغال بودن که گوشی مامانم و سوزوندن از بس زنگ میزدن ولی من نرفتم هیچ غلطیم نتونستم بکنن
Bahar Gh پارسال دوازدهم بودید ؟
-
Bahar Gh کسی بوده نرفته باشه بعدا به مشکل نخورده باشه ؟ آخه الان شما میگید نترس نرو ولی خب
آدم باز نگرانه
Robabe Rezaie اره یکی از دوازدهمیای پارسال مدرسمون با مدیرمون هماهنگ کرده بوده نرفته بود ولی چون تنبلی کرده و درس نخونده و هم کنکورش و خراب کرده هم نهاییشو امسال مدیرمون روی من حساس شده بود ولی نرفتم و کاری نکردن