یکی بیاد منو متوجه کنه
-
چرا آخه
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
چرا آخه
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@m-naghavi
صورت سوال اینه -
درود. با رد گزینه هم میشه به جواب رسید. تغذیه گویچه های قطبی تو کتاب نیست و برای کنکور هم نمیاد. ولی شاید یاخته های فولیکولی نقش تغذیه و حفاظت رو برای گویچه قطبی هم انجام میدن
-
@m-naghavi اگر گزینه ی ۳ میشه برات توضیح بدم
اگر نه یعنی خودم اشتباه کردم -
این پست پاک شده!
-
Dr H عه اشتباه کردم حواسم نبود گفته از تخمدان ازاد شده
ببین بستگی داره چجوری در نظر بگیری=/
شاید نتونم قانعت کنم سوال خیلی بده
نخستین جسم قطبی رو اگر بخوایم در نظر بگیریم
و خب ۲ تا منظور میتونیم از اون مجاورت در نظر بگیریم
اگر منظور برخورده که باید بگم این گزینه درسته و خب برخورد رو مساوی لقاح در نظر بگیر که معمول نیست
ولی اگر منظور برخورد نیست... و صرفا منظور اینه که کنار هم و نزدیک هم باشند باید بگم این گزینه هم غلطه -
درود. با رد گزینه هم میشه به جواب رسید. تغذیه گویچه های قطبی تو کتاب نیست و برای کنکور هم نمیاد. ولی شاید یاخته های فولیکولی نقش تغذیه و حفاظت رو برای گویچه قطبی هم انجام میدن
Matin Mousavi 1 سلام
تو اینکه ما باید اووسیت ثانویه و جسم قطبی و فولیکولارو در نظر بگیریم که شکی نیست!
ولی جسم قطبی با هیچ کدومشون ارتباط سیتوپلاسمی نداره و این گزینه ی ۴ رو نقض میکنه! -
Dr H عه اشتباه کردم حواسم نبود گفته از تخمدان ازاد شده
ببین بستگی داره چجوری در نظر بگیری=/
شاید نتونم قانعت کنم سوال خیلی بده
نخستین جسم قطبی رو اگر بخوایم در نظر بگیریم
و خب ۲ تا منظور میتونیم از اون مجاورت در نظر بگیریم
اگر منظور برخورده که باید بگم این گزینه درسته و خب برخورد رو مساوی لقاح در نظر بگیر که معمول نیست
ولی اگر منظور برخورد نیست... و صرفا منظور اینه که کنار هم و نزدیک هم باشند باید بگم این گزینه هم غلطهDr H آخه فقط گفته مجاورت حرفی از برخورد نزده..همه گزینه هاش غلطه
-
@m-naghavi بنظر منم به نوعی همه ی گزینه ها غلطن.
-
Matin Mousavi 1 سلام
تو اینکه ما باید اووسیت ثانویه و جسم قطبی و فولیکولارو در نظر بگیریم که شکی نیست!
ولی جسم قطبی با هیچ کدومشون ارتباط سیتوپلاسمی نداره و این گزینه ی ۴ رو نقض میکنه!@m-naghavi میگم شاید ما نمیخونیم ولی ارتباط داشته باشه.
️