جهش
-
Mahan Xodayi 2
خوب میخای این طور نباشه -
Matin Mousavi 1 قیدی نیاورده مستثنی هم نیاورده حرف شما درست بود کتاب قطعا حکمیتی داشت درموردش
Mahan Xodayi 2 ببین عزیز جان کتاب برای چیزی که من میگم مثال آورده ولی برای چیزی که شما میگی هیچ مثالی نیاورده. و برای حرف من حتی بیماری هم نام برده
-
در هیچ جای کتاب حرفی از جانشینی چند نوکلئوتیدی نزده
-
ممنون از نظراتتون.
-
Mahan Xodayi 2
باز هم قبول ندارید!! -
Mahan Xodayi 2 ببین عزیز جان کتاب برای چیزی که من میگم مثال آورده ولی برای چیزی که شما میگی هیچ مثالی نیاورده. و برای حرف من حتی بیماری هم نام برده
Matin Mousavi 1 کتاب برای همه چی باید شکل بیاره که بگیم درسته؟
جمله کتاب گفته جهش های جانشینی در حد یک یا چند نوکلئتید اتفاق میافتد!
ما هم طبق همین ی جمله کتاب میگیم جهش جانشینی میتونه درحد چند نوکلئتید هم اتفاق بیافتد......
تستی هم دراین مورد تعداد نوکلئتید جانشینی تابه حال ندیدم تست خیز نیست.....
وقتمونو نگیریم خدانگهدار🖤 -
Mahan Xodayi 2
باز هم قبول ندارید!!Matin Mousavi 1 اون قسمت دراینجا رو دوس دارم ولی خودتونم خط کشیدید....ی چن خط بالا رو هم نگا کنید اول بند...
-
ما هم طبق همین ی جمله کتاب میگیم جهش جانشینی میتونه درحد چند نوکلئتید هم اتفاق بیافتد......
وقتمونو نگیریم خدانگهدار🖤Mahan Xodayi 2 عکس متن کتاب رو هم براتون گذاشتم بعد از مثال کم خونی داسی شکل داره چی میگه! در اینجا یک نوکلئوتید جایگزین نوکلئوتید دیگر میشود، این نوع جهش را جانشینی مینامند
-
وقتمونو نگیریم خدانگهدار🖤Mahan Xodayi 2
شما درست متوجه نشدین خوب انواع جهش کوچک میشه جانشینی و حذف و اضافهپس جهش کوچیک درسطح 1یا چند تاس ولی جانشینی یکیست
-
Mahan Xodayi 2 عکس متن کتاب رو هم براتون گذاشتم بعد از مثال کم خونی داسی شکل داره چی میگه! در اینجا یک نوکلئوتید جایگزین نوکلئوتید دیگر میشود، این نوع جهش را جانشینی مینامند
Matin Mousavi 1 خیلی خوبه دراینجا رو هی میگین ها:) جوابو معلوم میکنه
چرا دارین مثال های حذف اضافی رو میگین؟؟مگه من اونو قبول ندارم؟؟ -
Matin Mousavi 1 اون قسمت دراینجا رو دوس دارم ولی خودتونم خط کشیدید....ی چن خط بالا رو هم نگا کنید اول بند...
Mahan Xodayi 2 عزیز جان اون داره در کل برای جهش های کوچک میگه!! بله در انواع جهش های کوچک ما جهشی رو هم داریم که چند نوکلئوتید رو در بربگیرن مثل حذفی یا اضافی.
-
Mahan Xodayi 2
شما درست متوجه نشدین خوب انواع جهش کوچک میشه جانشینی و حذف و اضافهپس جهش کوچیک درسطح 1یا چند تاس ولی جانشینی یکیست
سید حسین حسینی 0 این ولی رو از کجا میارین؟؟واقعا قصد پافشاری ندارم ولی دلایلتون پوچه از نظرم بااحترام..
-
Matin Mousavi 1 خیلی خوبه دراینجا رو هی میگین ها:) جوابو معلوم میکنه
چرا دارین مثال های حذف اضافی رو میگین؟؟مگه من اونو قبول ندارم؟؟Mahan Xodayi 2 کم خونی داسی شکل حذف و اضافیه؟؟
-
سید حسین حسینی 0 این ولی رو از کجا میارین؟؟واقعا قصد پافشاری ندارم ولی دلایلتون پوچه از نظرم بااحترام..
Mahan Xodayi 2
بله ممنون ولی خیلی پوچم نیست اقا -
Mahan Xodayi 2 کم خونی داسی شکل حذف و اضافیه؟؟
Matin Mousavi 1 نخیر جانشینی هست مثال های قبلیتونو عرض کردم.....ولی اونم ی مثالی بود برای تایید یک جهش جانشینی چون اون مثال هست پس جانشینی نمیتونه برا چند تا نوکلئتید باشه؟؟
-
Matin Mousavi 1 نخیر جانشینی هست مثال های قبلیتونو عرض کردم.....ولی اونم ی مثالی بود برای تایید یک جهش جانشینی چون اون مثال هست پس جانشینی نمیتونه برا چند تا نوکلئتید باشه؟؟
Mahan Xodayi 2 عزیز جمله کتاب که براتون گنگه میتونید از گوگل سرچ کنید که واضح توضیح داده
-
Mahan Xodayi 2 عزیز جمله کتاب که براتون گنگه میتونید از گوگل سرچ کنید که واضح توضیح داده
Matin Mousavi 1 باشه ممنون🖤
-
Mahan Xodayi 2
نظر شما محترم ولی
واسه ککنکورت حداقل به حرف این تست کن چون کنکور متن و شکل کتابه. -
Matin Mousavi 1 باشه ممنون🖤
-
Mahan Xodayi 2
نظر شما محترم ولی
واسه ککنکورت حداقل به حرف این تست کن چون کنکور متن و شکل کتابه.سید حسین حسینی 0 من این تست رو قبول دارم......
بحث ی چیز دیگه بود