جهش
-
Mahan Xodayi 2
اره دیگه بخاطر هر دیگهسید حسین حسینی 0 ممنونم واقعا:////// کلا تو بحث نبودین پس
-
سید حسین حسینی 0 ممنونم واقعا:////// کلا تو بحث نبودین پس
Mahan Xodayi 2
ما تو هر دو بحث کار میکردیم .....ولی خوب بخاطر هر هست . -
Mahan Xodayi 2
ما تو هر دو بحث کار میکردیم .....ولی خوب بخاطر هر هست .سید حسین حسینی 0 اها....
-
Farhan Honar
چون اگه در یه رشته مثلا CبجایA بشینه و رابطه مکملی هم برقرار بشه اونوقت پیوند های هیدروژنی زیاد میشنسید حسین حسینی 0 آها. ولی آخه مثلاً اگر جفت باز A و T داشته باشم و مثلا در اثر جانشینی C بجای A قرار بگیره ، نمیتونیم حکم کنیم که در همون ژن G هم بجای T قرار بگیره.
وقتی می تونیم اینو بگیم که یک نسل همانند سازی انجام بشه . دلیل من این بود. -
سید حسین حسینی 0 آها. ولی آخه مثلاً اگر جفت باز A و T داشته باشم و مثلا در اثر جانشینی C بجای A قرار بگیره ، نمیتونیم حکم کنیم که در همون ژن G هم بجای T قرار بگیره.
وقتی می تونیم اینو بگیم که یک نسل همانند سازی انجام بشه . دلیل من این بود.Farhan Honar
فکر نمیکنم به همانند سازی ربط داشته باشه خود به خود G میشنه صفحه 49 بالای کتاب زیست3 اینو گفته -
Farhan Honar
فکر نمیکنم به همانند سازی ربط داشته باشه خود به خود G میشنه صفحه 49 بالای کتاب زیست3 اینو گفتهسید حسین حسینی 0 آره ولی شاید این شکل کتاب حالت نهایی رو در نظر گرفته باشه.
به هرحال من خودم مطمئنم نیستم.
پاسخنامهشو داری؟ -
سید حسین حسینی 0 آره ولی شاید این شکل کتاب حالت نهایی رو در نظر گرفته باشه.
پاسخنامهشو داری؟Farhan Honar
این سوال معلممه جوابش همین کتاب درسیس -
سید حسین حسینی 0 آره ولی شاید این شکل کتاب حالت نهایی رو در نظر گرفته باشه.
پاسخنامهشو داری؟Farhan Honar
به هر حال در هر حالتی در نهایت ممکنه -
سید حسین حسینی 0 آها. ولی آخه مثلاً اگر جفت باز A و T داشته باشم و مثلا در اثر جانشینی C بجای A قرار بگیره ، نمیتونیم حکم کنیم که در همون ژن G هم بجای T قرار بگیره.
وقتی می تونیم اینو بگیم که یک نسل همانند سازی انجام بشه . دلیل من این بود.Farhan Honar از ممکن بودن صحبت کرده برا همین جمله درسته قطعی نگفته که
-
سوالی ندارید در باره اون بحث کنیم این سوال پر چالش بود خیلی؟؟؟
خودم سوال دارم ولی میترسم دوباره منو بزنن اخه فکر میکنن من مؤلفم.. -
سوالی ندارید در باره اون بحث کنیم این سوال پر چالش بود خیلی؟؟؟
خودم سوال دارم ولی میترسم دوباره منو بزنن اخه فکر میکنن من مؤلفم..سید حسین حسینی 0
یه تاپیک دیگه بزن سوالتو بوگو