اخلاص۳
-
Mahan Xodayi 2
ن
ولی
بررسی صفحه 48کتاب رو نگا بنداز@fatemeh-Ma بله گفته یوسف به مقام مخلصین رسیده بود ولی درمورد اینکه زشت و ...حرف نزده
-
@fatemeh-Ma بله گفته یوسف به مقام مخلصین رسیده بود ولی درمورد اینکه زشت و ...حرف نزده
Mahan Xodayi 2
اون ایات رو خودت باید بررسی کنی
و به جوابش برسی -
Mahan Xodayi 2
اون ایات رو خودت باید بررسی کنی
و به جوابش برسی@fatemeh-Ma همیشه با این قسمت مشکل داشتم:/
بنظرم گزینه چهار درست تره چهار رو چرا رد کردین؟؟ -
@fatemeh-Ma همیشه با این قسمت مشکل داشتم:/
بنظرم گزینه چهار درست تره چهار رو چرا رد کردین؟؟Mahan Xodayi 2
هووف
تو برو ایات 32 و 33 سوره یوسف رو بررسی کن ببین چی نتیجه میگیری و جوابشو بیا با گزینه 2 و گزینه 4 که خودت گفدی مقایسه کن -
خودم بگم؟=/
-
خودم بگم؟=/
@fatemeh-Ma ایاتشو دارم چهار رو نتیجه گرفتم:/
خودتون زحمتشو بکشین.... -
@fatemeh-Ma ایاتشو دارم چهار رو نتیجه گرفتم:/
خودتون زحمتشو بکشین....Mahan Xodayi 2
خب ببین ایات 32 و 33
میگه:
وقتی حضرت یوسف به سن بلوغ رسید،زلیخا همسر عزیز مصر شیفته او شد و او را به گناه دعوت کرد اما حضرت یوسف دوری کرد و به خدا پناه برد
ولی خبر به گوش عزیز مصر رسید و پس از بررسی بی گناهی حضرت یوسف و حیله زلیخا اما چون این خبر در شهر منتشر شده بود عزیز مصر یوسف را به زندان انداخت.
و در نتیجه راه اصلی نجات حضرت یوسف از این دام پناه بردن به خداوند و داشتن اخلاص بود که حتی لحظه ای از یاد خداوند غافل نشده و تن به گناه و زشتکاری نداده. -
Mahan Xodayi 2
خب ببین ایات 32 و 33
میگه:
وقتی حضرت یوسف به سن بلوغ رسید،زلیخا همسر عزیز مصر شیفته او شد و او را به گناه دعوت کرد اما حضرت یوسف دوری کرد و به خدا پناه برد
ولی خبر به گوش عزیز مصر رسید و پس از بررسی بی گناهی حضرت یوسف و حیله زلیخا اما چون این خبر در شهر منتشر شده بود عزیز مصر یوسف را به زندان انداخت.
و در نتیجه راه اصلی نجات حضرت یوسف از این دام پناه بردن به خداوند و داشتن اخلاص بود که حتی لحظه ای از یاد خداوند غافل نشده و تن به گناه و زشتکاری نداده.@fatemeh-Ma
حالا این پاسخ با کدوم پاسخ گزینه ها ارتباط دارع؟
خب گزینه 2 دیگه -
تو باید بفهمی مفهوم ایه چی میگه
-
تو باید بفهمی مفهوم ایه چی میگه
@fatemeh-Ma ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@fatemeh-Ma ممنون
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم :)