IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست (۵)
-
Farhan Honar در نهایت (تقریبا) همتون گزینه ۳ رو نظر دارین. آفرین جواب گزینه ۳ هست.
-
Farhan Honar
ولی خداوکیلی این جوری دسته جمی تست تحلیل میکنیم خیلی مفیده
دمت گرم آقا فرهان -
@سینا-0 نه چهار مظلوم واقع شده جواب چهار باید باشه
-
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم لطف داری
-
Farhan Honar
صحیح
. -
Farhan Honar
یه مثبتم تقدیم شما
گیر افتادیم والا .... اختیار مثبتای خودمونم نداریم -
Farhan Honar قانع شدید یا خیر؟
-
Farhan Honar
آری
. -
Farhan Honar چهار درسته ولی تحلیلش غلطه بنظرم گفتخ قطعا جهش میده؟؟مگه قطعیه؟؟؟
-
@سینا-0 تحلیل چهار رو بخونید
-
Mahan Xodayi 2
من با همین دلیل ردش کردم
. -
@سینا-0 با قید قطعیت ردش کردین؟؟؟ یعنی به ازای هر پرتو درمانی قطعا ما شاهد جهشیم؟؟
-
Farhan Honar
تست خوبی بود خوشمان آمد -
Mahan Xodayi 2
بلی
. -
@سینا-0 قانع شدم هچ ممنون
Farhan Honar تشکر بابت تست -
Mahan Xodayi 2 کتاب در اون قسمت گفته یاخته ها تحت پرتو های قوی قرار میگرند. یعنی تو پرتو درمانی ، هر پرتویی دخیل نیست بلکه پرتو های قوی هستند که به یاخته ها میتابند.پس میتونیم بگیم قطعا باعث جهش میشه
-
-
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم