سنت امداد
-
hasan pasavand اره خب از قسمت دوم سوال معلومه با قسمت اول سوال مشکل دارم میتونید تحلیلش کنید....
Mahan Xodayi 2

این صفحه رو بخون متوجه میشیگزینه یک و دو هم قسمت اولش بیشتر میره تو فاز سنت استدراج خیلی ربطی به سنت امداد عام نداره
-
سوال از قسمت دومش معلومه که گزینه سه میتونه جواب باشه ولی قسمت اولش جواب باید بین یک و دو باشه!!!

بنظرتون سه درسته؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-دینیMahan Xodayi 2 سلام وقتی نظام قدیم کنکور میدادم اینو با یه تکنیک یاد گرفته بودم و با چرت و پرتای کتاب نمیفهمیدمش...
اسمشو گذاشته بودم هولا هولا و فارسیشو گفاه بودم اینها و آنها
ینی خدا هم به اینا کمک میکنه هم به اونا
اینجا میشه عام و امداد
و از روی آیه هم این متنی که اینجا نوشته تو گزینه سه رو یادم مونده بود اکثرا هم اینومیدادن...الان که دیدم اوپ یادم افتاد
متن قسمت اول خوب حفظ کن یا یه جوری بگم کن از آیه این برداشت رو میشه کرد.
شاید قانع کننده نباشه ولی من اینطوری یادم مونده -
Mahan Xodayi 2 سلام وقتی نظام قدیم کنکور میدادم اینو با یه تکنیک یاد گرفته بودم و با چرت و پرتای کتاب نمیفهمیدمش...
اسمشو گذاشته بودم هولا هولا و فارسیشو گفاه بودم اینها و آنها
ینی خدا هم به اینا کمک میکنه هم به اونا
اینجا میشه عام و امداد
و از روی آیه هم این متنی که اینجا نوشته تو گزینه سه رو یادم مونده بود اکثرا هم اینومیدادن...الان که دیدم اوپ یادم افتاد
متن قسمت اول خوب حفظ کن یا یه جوری بگم کن از آیه این برداشت رو میشه کرد.
شاید قانع کننده نباشه ولی من اینطوری یادم مونده@Mr-Wick اره اتفاقا رمز خودمم همین بود:/ جوابم درست زدم ولی مشکلم اینه که قسمت اول سوال جوابش بین گزینه یک و دوعه ولی قسمت دوم سوال قطعا جواب باید باشه گزینه سه منظورم اینه قسمت اول و دوم نمیخونن....
-
Mahan Xodayi 2

این صفحه رو بخون متوجه میشیگزینه یک و دو هم قسمت اولش بیشتر میره تو فاز سنت استدراج خیلی ربطی به سنت امداد عام نداره
hasan pasavand بنظر شما قسمت اول سوال با قسمت اول گزینه یک دو بیشتر درسته یا گزینه سه
جواب سوالو بیخیال بشین -
hasan pasavand بنظر شما قسمت اول سوال با قسمت اول گزینه یک دو بیشتر درسته یا گزینه سه
جواب سوالو بیخیال بشینMahan Xodayi 2
آیه صورت سوال اشاره میکنه به سنت امداد عام
ولی متن گزینه 1 و 2 ربطی به سنت امداد عام نداره
رفته تو فاز سنت استدراج ( آیه 178 آل عمران و 182 و 183 اعراف ) -
@Mr-Wick اره اتفاقا رمز خودمم همین بود:/ جوابم درست زدم ولی مشکلم اینه که قسمت اول سوال جوابش بین گزینه یک و دوعه ولی قسمت دوم سوال قطعا جواب باید باشه گزینه سه منظورم اینه قسمت اول و دوم نمیخونن....
Mahan Xodayi 2 ولی بنظرم یک و دو نمیخوره
من از اولش که یک و دو رو دیدم فهمیدم اشتباهه
رفتم رو سه و چهار بعدشم گزینه یک و دو گفته اختیار دصورتیکه تو آیه حرفی ازش نیست -
Mahan Xodayi 2

hasan pasavand در سنت امداد گفته است:
Mahan Xodayi 2

Mahan Xodayi 2 عکس این دوستمون کامله منم موافقم باهاش
واینکه کلا روی آوردن برخی انسان ها ینی همونایی که گناهکارن و تو آیه هم حرف از عطا مردن اومده...امداد عام هم که مشخصه هم برا بداست هم برا خوبا...
پس نتیجه میگیریم که گزینه سه و چهار درسته -
hasan pasavand در سنت امداد گفته است:
Mahan Xodayi 2

Mahan Xodayi 2 عکس این دوستمون کامله منم موافقم باهاش
واینکه کلا روی آوردن برخی انسان ها ینی همونایی که گناهکارن و تو آیه هم حرف از عطا مردن اومده...امداد عام هم که مشخصه هم برا بداست هم برا خوبا...
پس نتیجه میگیریم که گزینه سه و چهار درسته@Mr-Wick
hasan pasavand
دقت کنید گزینه یک گفته که هرکسی در راهی که هست و میخواد پیش بره خدا وسیلشو براش جور میکنه خب؟این طبق کتابمون میشه سنت امداد عام دقیقا تعریف امدادم هست
اما گزینه سه میگه روی اوردن لذت های دنیا به کسی نشانه لطف خدا نیست...اینم دقیقا سنت استدراج هستش....
براساس همین تحلیل من میگم قسمت اول غلطع....
غلط میگم؟؟؟ -
@Mr-Wick
hasan pasavand
دقت کنید گزینه یک گفته که هرکسی در راهی که هست و میخواد پیش بره خدا وسیلشو براش جور میکنه خب؟این طبق کتابمون میشه سنت امداد عام دقیقا تعریف امدادم هست
اما گزینه سه میگه روی اوردن لذت های دنیا به کسی نشانه لطف خدا نیست...اینم دقیقا سنت استدراج هستش....
غلط میگم؟؟؟Mahan Xodayi 2 نه گزینه یک یه تیکه ش اینو میگه...تو خود گزینه یک همونطور که گفتم میتونی با استفاده از اینکه گفته اختیار گزینه رو حذف کنی
-
Mahan Xodayi 2 نه گزینه یک یه تیکه ش اینو میگه...تو خود گزینه یک همونطور که گفتم میتونی با استفاده از اینکه گفته اختیار گزینه رو حذف کنی
@Mr-Wick اختیارش درسته که چرا با اختیار حذف کنم؟؟دقیقا در سنت عام هم همینه با اراده و اختیار خود راهی را انتخاب میکنن و خدا وسیله ادامه دادنو در اختیار میزاره.....
-
@Mr-Wick اختیارش درسته که چرا با اختیار حذف کنم؟؟دقیقا در سنت عام هم همینه با اراده و اختیار خود راهی را انتخاب میکنن و خدا وسیله ادامه دادنو در اختیار میزاره.....
Mahan Xodayi 2 نه خب ایراد همینجاست
اصلا گزینه یک به سنت عام ربطی نداره..بیشتر حتی میخوره به استدراج...
مفهوم گزینه سه و چهار خیلی مربوطه به عام...بازم حالا دوستان هم نظراتشونو بدن..من حرفی ندارم -
Mahan Xodayi 2 نه خب ایراد همینجاست
اصلا گزینه یک به سنت عام ربطی نداره..بیشتر حتی میخوره به استدراج...
مفهوم گزینه سه و چهار خیلی مربوطه به عام...بازم حالا دوستان هم نظراتشونو بدن..من حرفی ندارم@Mr-Wick ببخشید دیگه خستتون کردم:(نمیدونم چرا مغزم قفل کرده رو این سوال
-
@Mr-Wick
hasan pasavand
غلط میگم؟؟؟Mahan Xodayi 2
داداش
هرجایی که توش اختیار باشه نشونه سنت امداد نیست کهصفحه 70 کتاب اون متن سبزه رو بخون نوشته کسانی که زندگی دنیا و تجملات آن را بخواهند...
با توجه به این ایه میشه متن گزینه 3 رو نتیجه گرفت حالا چ جوری ؟اونجا که نوشته روی آوردن به دنیا و لذت های زودگذر دنیوی معادله با مفهوم کسانی که زندگی دنیا و تجملات آن را بخواهند
انسان های گناهکار میشه همون جا ( اینان در آخرت جز آتش دوزخ ندارند )
واسه گزینه 1 و 2
صفحه 72 کتاب نوشته خداوند به آنها فرصت میدهد و نعمت های آنان را زیاد میکند تا به وسیله این فرصت ها و نعمت ها در گناه غوطه ور بشن یعنی همون مسیری که قبلا در پیش گرفتن که گناه کاریه رو ادامه بدن
حالا این که این ادما تو مسیر قرار گرفتن با اختیار خودشون بوده دیگسوالش خیلی مفهومیه و این شباهت متنا باعت میشه ادم کار و خراب کنه فک نکنم تو کنکورم در این حد مسخره بازی در بیارن شاید یکی دوتا
-
Mahan Xodayi 2
داداش
هرجایی که توش اختیار باشه نشونه سنت امداد نیست کهصفحه 70 کتاب اون متن سبزه رو بخون نوشته کسانی که زندگی دنیا و تجملات آن را بخواهند...
با توجه به این ایه میشه متن گزینه 3 رو نتیجه گرفت حالا چ جوری ؟اونجا که نوشته روی آوردن به دنیا و لذت های زودگذر دنیوی معادله با مفهوم کسانی که زندگی دنیا و تجملات آن را بخواهند
انسان های گناهکار میشه همون جا ( اینان در آخرت جز آتش دوزخ ندارند )
واسه گزینه 1 و 2
صفحه 72 کتاب نوشته خداوند به آنها فرصت میدهد و نعمت های آنان را زیاد میکند تا به وسیله این فرصت ها و نعمت ها در گناه غوطه ور بشن یعنی همون مسیری که قبلا در پیش گرفتن که گناه کاریه رو ادامه بدن
حالا این که این ادما تو مسیر قرار گرفتن با اختیار خودشون بوده دیگسوالش خیلی مفهومیه و این شباهت متنا باعت میشه ادم کار و خراب کنه فک نکنم تو کنکورم در این حد مسخره بازی در بیارن شاید یکی دوتا
hasan pasavand اهان الان فهمیدم....
ممنون🖤 -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on