تست زیست (۶)
-
@سینا-0 نه الف مربوط به الکله مگه الکل باعث بافت مردگی نمیشه؟؟؟
ب هم درسته باقی غلطMahan Xodayi 2
خب بافت مردگی که با پروتئین نبود ، بود؟
. -
Mahan Xodayi 2
خب بافت مردگی که با پروتئین نبود ، بود؟
.@سینا-0 پس با چی بود؟؟
-
دوباره تست.(امیدوارم از این تستها خسته نشده باشید
)
Farhan Honar
سلام
من نمیدونم چرا هی ۴ درمیارم
فرق داره با بقیه
به نظرم الف ب ج درسته -
@سینا-0 پس با چی بود؟؟
Mahan Xodayi 2
کتاب فقط گفته سلول آسیب میبینه و میمیره . ولی حرفی از مرگ برنامه ریزی نزده
. -
Mahan Xodayi 2
کتاب فقط گفته سلول آسیب میبینه و میمیره . ولی حرفی از مرگ برنامه ریزی نزده
.@سینا-0 خب سلول بخواد بمیره به هر طریقی پروتین ها دخیل هستند دیگه.....نه؟؟شما مطمئنید پروتین نقشی نداره در بافت مردگی؟
-
Farhan Honar
سلام
من نمیدونم چرا هی ۴ درمیارم
فرق داره با بقیه
به نظرم الف ب ج درستهبه نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
ب تو خط دوم هم با یاخته های سرطانی به واسطه مرگ برنامه ریزی شده مبارزه میشه با کشنده طبیعی
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگه -
به نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
ب تو خط دوم هم با یاخته های سرطانی به واسطه مرگ برنامه ریزی شده مبارزه میشه با کشنده طبیعی
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگهMehrsa 14 الف ب رو موافقم باهاتون
ج رو یکم جای بحث داره بنظرم.....چون بخاطر خود بخودی که گفته من شک کردم بهش....همچین مرگشونم خودبخودی نیس -
به نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگهMehrsa 14
به نظرم :
الف درست میگید ولی اونطوری نقشش غیر مستقیم میشه و حدسم اینه که سوال منظورش فقط اونایی باشه که مستقیما موجب مرگ سلول با پروتئین میشن
و ج هم گفته خودبه خودی ، براهمین غلط گرفتم ، خودبه خود که نمیمیره ، یه چیزی بهش مرگ برنامه ریزی وارد میکنه
. -
@سینا-0 خب سلول بخواد بمیره به هر طریقی پروتین ها دخیل هستند دیگه.....نه؟؟شما مطمئنید پروتین نقشی نداره در بافت مردگی؟
Mahan Xodayi 2
خب این لفظ (تخریب یاخته در چند ثانیه توسط پروتئین ها)برای مرگ برنامه ریزیه نه بافت مردگی
. -
Mehrsa 14 الف ب رو موافقم باهاتون
ج رو یکم جای بحث داره بنظرم.....چون بخاطر خود بخودی که گفته من شک کردم بهش....همچین مرگشونم خودبخودی نیسMahan Xodayi 2
آره منم شک داشتم چون گفتن ۳ نمیشه من ج رو درست گرفتم. د هم که خیلی دوره فکر کنم بیگانه خواری باشه که اصلا ربطی نداره -
Mahan Xodayi 2
خب این لفظ (تخریب یاخته در چند ثانیه توسط پروتئین ها)برای مرگ برنامه ریزیه نه بافت مردگی
.@سینا-0 نمیدونم واقعا کتاب درمورد بافت مردگی بسی کار بدی کرده دیتا نداده انگار تو ذهنم خلا دارم:(
چقد درمورد این بافت مردگی اطلاعات دارین؟؟ -
@سینا-0 نمیدونم واقعا کتاب درمورد بافت مردگی بسی کار بدی کرده دیتا نداده انگار تو ذهنم خلا دارم:(
چقد درمورد این بافت مردگی اطلاعات دارین؟؟Mahan Xodayi 2
همونقدری که کتاب نوشته
. -
Mahan Xodayi 2
همونقدری که کتاب نوشته
.@سینا-0 کتابم که الا ماشاالله چقد نوشته
-
Mehrsa 14
به نظرم :
الف درست میگید ولی اونطوری نقشش غیر مستقیم میشه و حدسم اینه که سوال منظورش فقط اونایی باشه که مستقیما موجب مرگ سلول با پروتئین میشن
و ج هم گفته خودبه خودی ، براهمین غلط گرفتم ، خودبه خود که نمیمیره ، یه چیزی بهش مرگ برنامه ریزی وارد میکنه
. -
@سینا-0
بله درسته ولی از کجا متوجه بشیم که منطورش مستقیم هست؟ آخه من از مفهوم سوال متوجه این نشدم
و برای خود بخودی بله خودمم شک دارم ایراد برش وارده
مرگ خودبخودی داریم تو کتاب؟ که سلول خودش خودشو از بین ببره؟Mehrsa 14
از روی اون لفظی که گفته در طی چند ثانیه فک کنم منظورش اینه مستقیم در نظر بگیریم
خودبخودی هم یعنی چی؟؟پرفورین داخل خودش غشاشو سوراخ کنه؟؟یا انزیماش بترکن!؟فک نکنم بشه -
Mehrsa 14
از روی اون لفظی که گفته در طی چند ثانیه فک کنم منظورش اینه مستقیم در نظر بگیریم
خودبخودی هم یعنی چی؟؟پرفورین داخل خودش غشاشو سوراخ کنه؟؟یا انزیماش بترکن!؟فک نکنم بشهMahan Xodayi 2
آهاا به خاطر اونه پس
آره منطقی به نظر میاد ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه شنیدم یه جا
با این اوصاف فقط ب درسته و گزینه ۲ میشه -
Mahan Xodayi 2
آهاا به خاطر اونه پس
با این اوصاف فقط ب درسته و گزینه ۲ میشهMehrsa 14 نمیدونم استارتر چرا میگع سه نیس الف درسته بنظرم:(
-
Mehrsa 14 نمیدونم استارتر چرا میگع سه نیس الف درسته بنظرم:(
Mahan Xodayi 2
الف که گفتیم مستقیم نیست -
Mahan Xodayi 2
الف که گفتیم مستقیم نیستMehrsa 14 چرا دیگه سرطانی میشع مستقیم میمرن:(
-
Mahan Xodayi 2
آهاا به خاطر اونه پس
با این اوصاف فقط ب درسته و گزینه ۲ میشه