تست زیست (۶)
-
Mahan Xodayi 2
الف که گفتیم مستقیم نیستMehrsa 14 چرا دیگه سرطانی میشع مستقیم میمرن:(
-
Mahan Xodayi 2
آهاا به خاطر اونه پس
آره منطقی به نظر میاد ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه شنیدم یه جا
با این اوصاف فقط ب درسته و گزینه ۲ میشه -
Mahan Xodayi 2
الف که گفتیم مستقیم نیستMehrsa 14 اوه نه الف چرا غلطه؟چون سرطان از عوارض طولانی مدت الکله ربطی به غیرمستقیم مستقیم ندارع
-
Mehrsa 14 چرا دیگه سرطانی میشع مستقیم میمرن:(
Mahan Xodayi 2
آخه پس اینجوری که ۳ میشه -
Mehrsa 14
فک کنم تو بحث گیاهی ، جای سالیسیلیک اسید داشتیم .یه جوری کتاب نوشته که به نظرم خود سلول آلوده به ویروس خودشو میترکونه
.@سینا-0 کریچه انزیماش میترکه داخل خودش؟؟؟
-
Mehrsa 14
فک کنم تو بحث گیاهی ، جای سالیسیلیک اسید داشتیم .یه جوری کتاب نوشته که به نظرم خود سلول آلوده به ویروس خودشو میترکونه
. -
Mehrsa 14 اوه نه الف چرا غلطه؟چون سرطان از عوارض طولانی مدت الکله ربطی به غیرمستقیم مستقیم ندارع
Mahan Xodayi 2
بحث مستقیم و غیر مستقیم برا این بود که گفتیم الکل آیا به طور مستقیم منجر به مرگ سلول میشه ، یا نه اول سرطانیش میکنه ، بعد سلولای ایمنی به خاطر سرطانی بودنش میان نابودش میکنن
. -
@سینا-0 کریچه انزیماش میترکه داخل خودش؟؟؟
Mahan Xodayi 2
شاید
گفته سلول آلوده این ترکیب(سالیسیلیک ) رو رها میکنه و مرگ یاخته ای رو القا میکنه
. -
Mahan Xodayi 2
بحث مستقیم و غیر مستقیم برا این بود که گفتیم الکل آیا به طور مستقیم منجر به مرگ سلول میشه ، یا نه اول سرطانیش میکنه ، بعد سلولای ایمنی به خاطر سرطانی بودنش میان نابودش میکنن
.@سینا-0 اره اینم ی دلیل دیگه حالا برای رد مورد الف دوتا علت داریم
جواب باید دو باشه...:/ -
Mahan Xodayi 2
شاید
گفته سلول آلوده این ترکیب(سالیسیلیک ) رو رها میکنه و مرگ یاخته ای رو القا میکنه
.@سینا-0
-
سلام دوستان.
مورد ج رو من خودمم نمیدونستم درسته یا غلط. یعنی هیچ اطلاعی در مورد این کلمه ی «خود به خودی» نداشتم.جوابو بزارم؟
-
سلام دوستان.
مورد ج رو من خودمم نمیدونستم درسته یا غلط. یعنی هیچ اطلاعی در مورد این کلمه ی «خود به خودی» نداشتم.جوابو بزارم؟
Farhan Honar
میشه بذارین لطفا -
دوباره تست.(امیدوارم از این تستها خسته نشده باشید
)
Farhan Honar پاسخ: گزینه ۲
-
Farhan Honar تست خوبی بود
ولی الان باعث بافت مردگی میشه یعنی دقیقا چیکارش میکنه:(؟؟؟؟ -
Farhan Honar
درست
. -
Farhan Honar
درست
.@سینا-0 با تحلیل پاسخنامه درمورد ج مشکلی ندارین؟؟؟؟به کلمه خودبخودی اصن توجهی نکرده....برخلاف ما
-
@سینا-0 با تحلیل پاسخنامه درمورد ج مشکلی ندارین؟؟؟؟به کلمه خودبخودی اصن توجهی نکرده....برخلاف ما
Mahan Xodayi 2
نمیدونستم که خودبه خودی هم نابود میشه و میشه بافت مردگی
من از این لحاظ خود به خودی رو گیر دادم که به خودش مرگ برنامه ریزی نمیزنه
. -
Mahan Xodayi 2
نمیدونستم که خودبه خودی هم نابود میشه و میشه بافت مردگی
من از این لحاظ خود به خودی رو گیر دادم که به خودش مرگ برنامه ریزی نمیزنه
.@سینا-0 اهان....تشکر
-
دوباره تست.(امیدوارم از این تستها خسته نشده باشید
)
Farhan Honar طی این چند روز دیدم که تستای خوب و نکته داری میزارید ، اگه بازم تستایی دارید که قراربدید یه پیشنهاد دارم این که به نظرم اگه یه تایمی رو اختصاص بدید که همگی تحلیل هامونو بگیم و مشارکت داشته باشیم و بازدهی یادگیری مون هم بالاتر بره.
-
Farhan Honar طی این چند روز دیدم که تستای خوب و نکته داری میزارید ، اگه بازم تستایی دارید که قراربدید یه پیشنهاد دارم این که به نظرم اگه یه تایمی رو اختصاص بدید که همگی تحلیل هامونو بگیم و مشارکت داشته باشیم و بازدهی یادگیری مون هم بالاتر بره.
@nazanin-mirzai موافقم با نظرتون . همین کارو میکنم