سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خلاصه نویسی چجوری انجام میدین دوستان
-
خلاصه نویسی چجوری انجام میدین دوستان مثلاً چند روش از کد گذاری ها و کیلید واژه ها توضیح بدین
-
-
Kaveh Karimaei سلام
ببینید مثلا وقتی کتاب درسی رو میخونید یا کتاب های آموزشی یا فیلم های آموزشی، تحلیل تست ها ویا ،تحلیل آزمون هارو که انجام میدید نکته ای که از نظرخودتون خوب و به دردبخوره و لازمه که چندبار دیگه اون رو بخونید و مرور کنید رو یادداشت کنید.
ویه مطلب دیگه ای که هست بار اولی که قسمت آموزشی درس هارو شروع میکنید نکته برداری نکنید چون در مطالعه اول به نظرتون همه نکات و مطالب مهم و کلیدی هست .
خلاصه نویسی هاتون در دوران جمع بندی یا روزهای قبل از آزمون خیلی میتونه بهتون کمک کنه. -
nazanin.mirzai ممنون دقیقن خودمم به همین فکر میکردم چون چندبار بخونی میتونی تو ذهنت یچیزی یه رابطه ای بین کلمات کشف کنی مرسی از نظرتون
-
Narges Azadmanesh محاله تلاش کنی با تمام وجودتت هر ثانیه از عمرت بزاری پایه هدفت محاله بهش نرسی به خودت و خدات اعتماد کن صد در صد میرسی بهه هدفات
حالا رشتتون چیه چه هدفی دارین؟ -
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Kaveh Karimaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kaveh Karimaei در خلاصه نویسی چجوری انجام میدین دوستان گفته است:
Narges Azadmanesh محاله تلاش کنی با تمام وجودتت هر ثانیه از عمرت بزاری پایه هدفت محاله بهش نرسی به خودت و خدات اعتماد کن صد در صد میرسی بهه هدفات
حالا رشتتون چیه چه هدفی دارین؟امضای من درمورد امام رضاست
من رشتم ریاضی و هدفم بهترین دانشگاه و مهندسی کامپیوتر یا مهندسی و معماری -
Narges Azadmanesh ریاضی که راحته فک کردم تجربی انقدر استرس داری
الان پشت کنکوری یا هنوز دوازدهمی ویدیو های شرمع از صفرو دیدی من دیدم جواب گرفتم یاد گرفتم چجوری برنامه ریزی کنم پکیج تفتان عالیه تو ۱۸ روز تونستم دهم یازدهمو تموم کنم بره خیلی امید داره منطقه چندی اگه سه یا دو ایی میانگین پنجا درصد بزنی بهترین قبولی -
Narges Azadmanesh من خودم نا امید شده بودم همین چندماه شروع کردم و امید دارم توهم به خدا توکل کن
-
Narges Azadmanesh دانش آموزان آلاء دهم ریاضیreplied to Kaveh Karimaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kaveh Karimaei در خلاصه نویسی چجوری انجام میدین دوستان گفته است:
Narges Azadmanesh ریاضی که راحته فک کردم تجربی انقدر استرس داری
الان پشت کنکوری یا هنوز دوازدهمی ویدیو های شرمع از صفرو دیدی من دیدم جواب گرفتم یاد گرفتم چجوری برنامه ریزی کنم پکیج تفتان عالیه تو ۱۸ روز تونستم دهم یازدهمو تموم کنم بره خیلی امید داره منطقه چندی اگه سه یا دو ایی میانگین پنجا درصد بزنی بهترین قبولیلایک
هر رشته ای سختی خودشو داره
عجب
یه سوال
مطمئنید منو با کسی اشتباه نگرفتید؟
آخه من حرفی نزدم -
Kaveh Karimaei
ان شاء الله موفق میشید
من حددا یک سال دیگه وقت دارم تا کنکور -
Narges Azadmanesh نه چطور نه اشتباه نگرفتی شما همچین چیزی گفتی
(شدشد،نشدمیریم فرودگاه زائرات نگاه میکنیم🥺🤍) منم خواستم بفهمم که منظورتون چی بوده همین -
Narges Azadmanesh ممنون ایشلا شما هم موفق بشین و به هدفاتون برسین
-
Kaveh Karimaei
درسته
آخه موضوع امضای من با درس و دانشگاه و کنکور متفاوت بود بخاطر همین پرسیدم
آهان صحیح -
Kaveh Karimaei
لایک
سپاسگزارم -
خلاصه نویسی چجوری انجام میدین دوستان مثلاً چند روش از کد گذاری ها و کیلید واژه ها توضیح بدین
سلام من تجربی نیستم انسانی هستم اما خلاصه نویسی رو میتونی توهررشته ای برای هردروسی انجام داد خلاصه نویسی به این نیست که تو متن کتابو کپی برداری کنی یا چیزای اضافه تراز کتاب بنویسی خلاصه نویسی:به جمعبندی گفته میشه که بعدازمدتی تشریحی ومفهومی خوندن کتاب توسط افراددریک دفترجدایا جزوه های جدانوشته میشه ان هم درکمترین مدت زمان وکمترین برگه چون فردوقتی کپی برداری کنه هیچی متوجه نمیشه پس کنکوری ها میدونن باید چیزاییی که ازاون درس یادگرفتن رو به زبان خودشون بنویسن به این میگن خلاصه نویسی وکوتاه ترین خلاصه نویسی دریک صفحه باید باشه یا رمزگذاری که کمترخستت کنه وکمتروقتتو تلف کنه مثلاً آیات واحادیث دین وزندگی بارمزگذاری میتونی درکمترین زمان ممکن به سوالات کنکورویاحتی امتحانات نهایی رو جواب بدی فقط باید خلاصه نویسی بلدباشی همین
-
Kaveh Karimaei مثلاً برای رمز گذاری یاکدگذاری کلماتی رو توعبارت پیداکن که برات آسون وآشناباشن اما بین بقیه سعی کن مشترک نباشن که قاطیشون کنی گیجت کنن یا مفهوم اون عبارت که درموردچیه رو به عنوان رمزیاکداون قراربده مثل ایه وکلواواشربواولاتسرفوا بخوریدوبیاشامیدولی اسراف نکنید این تنها آیه ای هست که همه باهاش آشنا هستن شما میتونی بگی خب این ایه درمورداسرافه پس اسراف وتومعنیش میزارم برای رمزش خب حالا ایه ش میدونم که کلوا یعنی خوردن اشربوا از شرب اومده یعنی آشامیدن تسرفوا ازسرف اومده پس یعنی تلف نکردن اسراف نکردن لاهم منفیش کرده پس رمزایه مو میزارم لاتسرفوایعنی صرف نکردن اسراف نکردن تلف نکردن به همین راحتی توکل رشته ها میتونی این روشو برای خلاصه نویسی انجام بدی هیچ چیزی به این آسونی نیازبه بزرگ کردن موضوعش نیست وقتی میبینی راحت حل شدنیست به خودت اطمینان داشته باش
-
Haniyeh Ahmadi
عالی بود توضیحتون -
Sadegh Abbasian مچکرم