آرش ریاضی
-
سلام بچه ها
طاعات و عبادات قبول خواستم بپرسم واسه ریاضی ،آرش نکاتو جم میکنه یا برم راه ابریشمو ببینم یه روز میگم این یه روز میگم اون البته من زیاد از ریاضی تست نزدم و دست رند نشده
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
سلام اگه از نظر آموزشی ، خوب یاد نگرفتید و تست کم زدید بهتره از آرش استفاده نکنید .
تفتان مناسب تره الان
هر وقت به تسلط نسبی رسیدید و خواستید مطالبی که یاد گرفتید رو مرور کنین ، میتونین از آرش استفاده کنین . -
سلام اگه از نظر آموزشی ، خوب یاد نگرفتید و تست کم زدید بهتره از آرش استفاده نکنید .
تفتان مناسب تره الان
هر وقت به تسلط نسبی رسیدید و خواستید مطالبی که یاد گرفتید رو مرور کنین ، میتونین از آرش استفاده کنین .bahar mohammadi 0 تست بزنم خوب میشم
-
bahar mohammadi 0 تست بزنم خوب میشم
علی طهماسبی تست های کنکور بزنید
-
علی طهماسبی تست های کنکور بزنید
bahar mohammadi 0 قلم چی چطور
-
bahar mohammadi 0 قلم چی چطور
علی طهماسبی
خوبه . تست که میزنید حتما تحلیلش کنین و مطالب و نکات جدید رو از داخل تست ها بکشین بیرون و داخل یه دفتر یادداشت کنین و قبل از هر آزمونی که از خودتون میگیرین ، اینها رو مرور کنین . به مرور قلق تست میاد دستتون -
علی طهماسبی
خوبه . تست که میزنید حتما تحلیلش کنین و مطالب و نکات جدید رو از داخل تست ها بکشین بیرون و داخل یه دفتر یادداشت کنین و قبل از هر آزمونی که از خودتون میگیرین ، اینها رو مرور کنین . به مرور قلق تست میاد دستتونbahar mohammadi 0
الان ارش که مال 99 بود واسه 1401 زیاد نکته نداره کلا700 تا تسته راه ابریشمو بیخیال اونم زیاده دیگه روم نمیشه بگم پول پدید میخوام دوره بخرم چیکار کنم
اساتید دیگه ای تو الا یا غیر الا میشناسین که سریع و پرنکته ریاضو جمع کنه؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
bahar mohammadi 0
الان ارش که مال 99 بود واسه 1401 زیاد نکته نداره کلا700 تا تسته راه ابریشمو بیخیال اونم زیاده دیگه روم نمیشه بگم پول پدید میخوام دوره بخرم چیکار کنم
اساتید دیگه ای تو الا یا غیر الا میشناسین که سریع و پرنکته ریاضو جمع کنه؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیعلی طهماسبی استفاده از کانالی های تلگرامی پخش تدریس های کنکور
-
علی طهماسبی استفاده از کانالی های تلگرامی پخش تدریس های کنکور
amirmohammad shakeri کدوم دبیرخوبه
-
amirmohammad shakeri کدوم دبیرخوبه