شیمی
-

سلام دوستان سوال ۱۰۲ رو ببینین.
من خودم اومدم گفتم ببینم عدد اووگادرو برابر چند ده هزارتومنه و اینو از استوکیونتری رفتم که تو پاسخنامه با مداد نوشتم که قابل ملاحظهس ولی کتاب یه جور دیگه رفته که من نمیفهممش اصلا... لطفا برام توصیح بدید اشکال راه من چیه و ماجرای پاسخنامه چیه
می دونم این ممکنه برای شما اسون باشه ولی من یکم تو این چیزای ریاضی طور به طرز زیادی ضعیفم.
راهکاری دارید برام🥺
همیار راه-ابریشمی-ها-شیمی z Gheibi -
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-

من خودم اومدم گفتم ببینم عدد اووگادرو برابر چند ده هزارتومنه و اینو از استوکیونتری رفتم که تو پاسخنامه با مداد نوشتم که قابل ملاحظهس ولی کتاب یه جور دیگه رفته که من نمیفهممش اصلا... لطفا برام توصیح بدید اشکال راه من چیه و ماجرای پاسخنامه چیه
می دونم این ممکنه برای شما اسون باشه ولی من یکم تو این چیزای ریاضی طور به طرز زیادی ضعیفم.
راهکاری دارید برام🥺
همیار راه-ابریشمی-ها-شیمی z GheibiLeili Salahi سلام 🌷
کتاب توی خط اول اومده و این چیزی را که شما با استوکیومتری حساب کردین ( تبدیل ریال به تومان) را ذهنی حساب کرده
بقیش را هم که ننوشته این ، همین 😁 -

راهکاری دارید برام🥺
همیار راه-ابریشمی-ها-شیمی z GheibiLeili Salahi اشتباحت اینجاس که در روش خودت اومدی در صورت کسر نوشتی ۱۰۰۰۰.در حالی ک هست به ازای هر یک ده هزاری ،صد هزار ریال داریم.و با در صورت کسرت یک باشه.
-
Leili Salahi اشتباحت اینجاس که در روش خودت اومدی در صورت کسر نوشتی ۱۰۰۰۰.در حالی ک هست به ازای هر یک ده هزاری ،صد هزار ریال داریم.و با در صورت کسرت یک باشه.
Amir hossein e چطورب متوجه نشدم؟
میشه بنویسین
همینه دیگه اخه استوکیومتری -
Leili Salahi سلام 🌷
کتاب توی خط اول اومده و این چیزی را که شما با استوکیومتری حساب کردین ( تبدیل ریال به تومان) را ذهنی حساب کرده
بقیش را هم که ننوشته این ، همین 😁z Gheibi نه کلا مثل من حساب نکرده چون من فقط این استوکیومتری رو نوشتم بعد حساب کردم کلا عددش فرق داره با کتاب😪
-
میشه بنویسین
همینه دیگه اخه استوکیومتریLeili Salahi ببینید هر کسر مولی مثل یک مُوَلد تبدیل عمل میکنه که یک چیزیا به یک چیز دیگه تبدیل میکنه.مثلا کسری ک گرم را به مول تبدیل میکنه.حالا اینجا هم کسر مولی ما تبدیل ریال به قطعه ده هزار تومنی هست .و چون ما میدونیم ک هر ده هزار تومنی هم ارزه با صد هزار ریال ،کسر تبدیلشا مینویسیم.شما اشتباهتون اینجاس که در کسر تبدیلتون صورتش ۱۰۰۰۰ هست.در حالی که باید یک باشه.بعدش هم تو محاسبه کتاب ما میدونیم ک هر صد هزارتا برابره با ده به توان پنج.بعد این ده به توان پنج که میره تو صورت منفی میشه و محاسبه میکنیم.من متاسفانه بلد نیستم که اینجا عکس اپلود کنم.پس امید وارم ک متوجه شده باشین
-
z Gheibi نه کلا مثل من حساب نکرده چون من فقط این استوکیومتری رو نوشتم بعد حساب کردم کلا عددش فرق داره با کتاب😪
Leili Salahi شما فقط ریال را به تومان تبدیل کردی کار دیگه ای نکردی
پاسخنامه تو خط اول همین را نوشته ( تو یک پرانتز آورده که معدل ریال و تومان چقدر میشه)
هنوز باقی سوال مونده که حل کنی -
پاسخنامه تو خط اول همین را نوشته ( تو یک پرانتز آورده که معدل ریال و تومان چقدر میشه)
هنوز باقی سوال مونده که حل کنیz Gheibi خب باقی سوال چطور بایددحل بشه؟
ببینین من نوشتم عدد اوگادرو ریال بعد در مخرج نوشتم صدهزار ریال و در صورت نوشتم ۱۰ هزارتومان
چه ادامه ای باید داشته باشه؟ -
هنوز باقی سوال مونده که حل کنیz Gheibi بمن بگین چطور عکس اپلود کنم تا براتون بنویسمش.یا در ی فضای دیگه میتونم جوابتونا بدم
-
میشه بنویسین
همینه دیگه اخه استوکیومتریLeili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
-
Leili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
Amir hossein e باشه بفرستین ممنون می شم.
البته اپلود هم سخت نیست تو گوگل بزنین اپلود عکس ، عکسو انتخاب کنین بعد لینک و اینجا کپی کنین ولی بازم سختتونه هرطور راحتبن ممنون -
z Gheibi بمن بگین چطور عکس اپلود کنم تا براتون بنویسمش.یا در ی فضای دیگه میتونم جوابتونا بدم
Amir hossein e ببینین تو گوگل بزنین اپلود عکس بعد برین تو سایت عکسو انتخاب کنین
بهتون لینک میده لینکو کپی کنین اینجا پیست کنین -
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
Leili Salahi اینجا من نمیدونم چطور عکس اپلود کنم.تا براتون بنویسمش.اگه مایلین در یک فضای دیگه براتون میفرستم.
Amir hossein e من الان حل کردم مجدد سوالو به راه حل رسیدم.
ممنونم از کمک شما🤗👍🏼💐 -
z Gheibi خب باقی سوال چطور بایددحل بشه؟
ببینین من نوشتم عدد اوگادرو ریال بعد در مخرج نوشتم صدهزار ریال و در صورت نوشتم ۱۰ هزارتومان
چه ادامه ای باید داشته باشه؟Leili Salahi الان حل کردم به پاسخ رسبدم
ممنونم از همیاری شما🤗👍🏼💐❤ -
Amir hossein e من الان حل کردم مجدد سوالو به راه حل رسیدم.
ممنونم از کمک شما🤗👍🏼💐Leili Salahi خواهش🌹