EcoR1
-
@Mr-Wick خواهش میکنم:) ایشالا اینبار کامل جمع بشه خلاص بشین.....
Mahan Xodayi 2 مرسی ان شاءالله❤️
-
سلام بجز گزینه چهارم بقیه رو تحلیل کنید لطفا
گزینه اول هم رده ولی تحلیل پاسخنامه خیلی پرت بود با تحلیل من:(شمام تحلیلتونو بگین

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wickMahan Xodayi 2 درود
به نظرم 1و 2 غلط تره
1 رده چون اگه به مثال خود کتاب هم رجوع کنیم کلا 2 نوع نوکلئوتید داره انتهای چسبنده نه بیش از 2
2 هم رده چون همه جایگاه های تشخیص که مثل هم نیستن تا بگیم حتما پیوند بین A و G تخریب میشه
با رد گزینه احتمالا 3 ، هرچند 3 هم چندان درست نیست ، از کجا معلوم که بازهاشون مکمل باشه....شاید یه انتهایی فقط A و G داشت ...ولی خب چون اون دوتای دیگه خیلی غلطشون آشکاره ، با اغماض گزینه 3 رو میپذیرم
. -
Mahan Xodayi 2 درود
به نظرم 1و 2 غلط تره
1 رده چون اگه به مثال خود کتاب هم رجوع کنیم کلا 2 نوع نوکلئوتید داره انتهای چسبنده نه بیش از 2
2 هم رده چون همه جایگاه های تشخیص که مثل هم نیستن تا بگیم حتما پیوند بین A و G تخریب میشه
با رد گزینه احتمالا 3 ، هرچند 3 هم چندان درست نیست ، از کجا معلوم که بازهاشون مکمل باشه....شاید یه انتهایی فقط A و G داشت ...ولی خب چون اون دوتای دیگه خیلی غلطشون آشکاره ، با اغماض گزینه 3 رو میپذیرم
.@سینا-0 درمورد یک منم طبق همین استدلال ردش کردم ولی پاسخنامه نوشته حداقل دو نوع داره:////براهمین گفتم تحلیل کنید
اما درمورد گزینه سه و دوم روی سوال مگه منظورشECOR1 نیست؟؟خب هر اکوار۱ هم مگه انتهای چسبنده درس نمیکنه؟؟این که نگفته امزیم هلی برش دهنده نوع انزیم رو مشخص کرده نه؟؟؟ -
گزینه اول هم رده ولی تحلیل پاسخنامه خیلی پرت بود با تحلیل من:(شمام تحلیلتونو بگین

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wickMahan Xodayi 2 سلام . من هنوز به این فصل نرسیدم(فردا قراره شروع کنم) .
ببخشید🌸🌸 -
Mahan Xodayi 2 سلام . من هنوز به این فصل نرسیدم(فردا قراره شروع کنم) .
ببخشید🌸🌸Farhan Honar 🖤:)
-
@سینا-0 درمورد یک منم طبق همین استدلال ردش کردم ولی پاسخنامه نوشته حداقل دو نوع داره:////براهمین گفتم تحلیل کنید
اما درمورد گزینه سه و دوم روی سوال مگه منظورشECOR1 نیست؟؟خب هر اکوار۱ هم مگه انتهای چسبنده درس نمیکنه؟؟این که نگفته امزیم هلی برش دهنده نوع انزیم رو مشخص کرده نه؟؟؟Mahan Xodayi 2
ببین کتاب تو بخش جداسازی قطعه ای از دنا اینجوری میگه : مثلا آنزیم EcoR1 ... خب با یه مثال که نمیشه حکم کلی داد برا همه
. -
Mahan Xodayi 2
ببین کتاب تو بخش جداسازی قطعه ای از دنا اینجوری میگه : مثلا آنزیم EcoR1 ... خب با یه مثال که نمیشه حکم کلی داد برا همه
.@سینا-0 منظورت اینه الزاما هر انزیمی که انتهای چسبنده تشکیل میده اکوار ۱ نیست؟؟؟؟
-
@سینا-0 منظورت اینه الزاما هر انزیمی که انتهای چسبنده تشکیل میده اکوار ۱ نیست؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2
آری
. -
Mahan Xodayi 2
آری
.@سینا-0 عجب....ندیده بودم این نکته رو.....
ممنونم🖤 -
@سینا-0 عجب....ندیده بودم این نکته رو.....
ممنونم🖤Mahan Xodayi 2
:herb: :herb: :maple_leaf:
. -
Mahan Xodayi 2
آری
.@سینا-0 در EcoR1 گفته است:
Mahan Xodayi 2
آری
.ولی ی چیز دیگه خب با همون حکمیتی که گفتین پس بین سه و دو چجوری غلط تر رو انتخاب کردین ما براساس همون اکوار نظر دادیم اگر اونو درنظر نگیریم که نمیتونیم بین یک و سه انتخاب کنیم؟؟
-
@سینا-0 در EcoR1 گفته است:
Mahan Xodayi 2
آری
.ولی ی چیز دیگه خب با همون حکمیتی که گفتین پس بین سه و دو چجوری غلط تر رو انتخاب کردین ما براساس همون اکوار نظر دادیم اگر اونو درنظر نگیریم که نمیتونیم بین یک و سه انتخاب کنیم؟؟
Mahan Xodayi 2
الان تو نت یه نگاه کردم ، یه مثال دیگه هم به جز EcoR1 نوشته بود:
AAGCTT
این جایگاه تشخیصش بود
طبق این گزینه 2 رد میشه (برش دهنده پیوند بین دوتا A رو میشکنه) و 3 تایید . حالا منم خیلی نمیدونم ، فرض بر این گذاشتم برای 2 که شاید واقعا همینطوره و نوکلئوتید با باز مکمل دارن همشون ولی در مورد 2 ، قطعیت اشتباه بودنش بیشتر بود
. -
Mahan Xodayi 2
الان تو نت یه نگاه کردم ، یه مثال دیگه هم به جز EcoR1 نوشته بود:
AAGCTT
این جایگاه تشخیصش بود
طبق این گزینه 2 رد میشه (برش دهنده پیوند بین دوتا A رو میشکنه) و 3 تایید . حالا منم خیلی نمیدونم ، فرض بر این گذاشتم برای 2 که شاید واقعا همینطوره و نوکلئوتید با باز مکمل دارن همشون ولی در مورد 2 ، قطعیت اشتباه بودنش بیشتر بود
.@سینا-0 این تو کتاب تیس که باید طبق اطلاعات کتاب بتونیم ردش کنیم:(که نمیشه همشون ردن....
-
@سینا-0 این تو کتاب تیس که باید طبق اطلاعات کتاب بتونیم ردش کنیم:(که نمیشه همشون ردن....
Mahan Xodayi 2
درسته که نیست ولی خود کتاب هم فقط مثال گفته و اشاره کرده که فقط EcoR1 نیست و آنزیمای دیگه ای هم هستن که انتهای چسبنده ایجاد کنن ...
. -
Mahan Xodayi 2
درسته که نیست ولی خود کتاب هم فقط مثال گفته و اشاره کرده که فقط EcoR1 نیست و آنزیمای دیگه ای هم هستن که انتهای چسبنده ایجاد کنن ...
.@سینا-0 بله اینو قبول دارم ولی ما از ساختار اونا خبر نداریم که مکمل دارند ندارند پس سه و دو به یک میزان غلطع....
-
@سینا-0 بله اینو قبول دارم ولی ما از ساختار اونا خبر نداریم که مکمل دارند ندارند پس سه و دو به یک میزان غلطع....
Mahan Xodayi 2
آره
خود پاسخنامه چی گفته؟
. -
Mahan Xodayi 2
آره
خود پاسخنامه چی گفته؟
.@سینا-0 چرت و پرت:(
برا گزینه سه همون توالی اکوار رو در نظر گرفته نوبت به تحلیل دو که رسیده یادش افتاده هر برش دهنده ای اکوار نیست:/ -
@سینا-0 چرت و پرت:(
برا گزینه سه همون توالی اکوار رو در نظر گرفته نوبت به تحلیل دو که رسیده یادش افتاده هر برش دهنده ای اکوار نیست:/Mahan Xodayi 2
خداوند به ما صبر عطا فرماید ، باشد که در این راه پیر نشویم...
. -
Mahan Xodayi 2
خداوند به ما صبر عطا فرماید ، باشد که در این راه پیر نشویم...
.@سینا-0 دعای قشنگی بود ولی دیگه دیره من پیرشدم:(
-

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wickMahan Xodayi 2 در EcoR1 گفته است:

تجربیا
@سینا-0
Farhan Honar
Sara_R
@Mr.wick