سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
برابری جذب کلروفیل A و B
-
سینا 0
منم قبول دارم میگه نمیتونه بیش تراز 2 بار یکسان بشه یعنی یا 2 یا کمتر؟؟؟؟ -
سید حسین حسینی 0 اقا میگه نمیتونه حداکثر دوتا باشه .......درست میگع دیگه حداکثرش دوتا نیست بیشتر ازین حرفاس
-
Mahan Xodayi 2
نه اشتب میخونی. -
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین حسینی 0
نه
میگه امکان ندارد حداکثرش ۲ باشه ، خو وقتی حداکثرش نمیتونه ۲ جا باشه ، پس بیشتر از دو جاست دیگه
. -
Mahan Xodayi 2
اگر لفظ فقط میوورد درست میشد. -
سید حسین حسینی 0 میگه امکان نداردد میزان جذبشون حداکثر در دونقطه برابر باشه ......://// کلمه حداکثر خیلی مهمه...
-
سینا 0
طرز خوندن و نگارش سوال این حرف و نمیگه. -
@sania-Andiravan
اگه بجای حداکثر فقط بود درست میشد..فی الحال غلطه..از نظر من باز نظر دوستان محترم تر. -
سید حسین حسینی 0
گفته امکان ندارد میزان جذب این دوتا رنگیزه حداکثر در دوجا برابر باشه
درست میگه حالا چرا؟؟چون امکان نداره،غیرممکنه که حداکثر برابریسون دوتا جا باشه پنج شش تا حداکثر اینا برخورد دارن نمودارهاشون -
سید حسین حسینی 0
ایا چیزی که میگ اشتباهه؟؟ -
سید حسین حسینی 0
یعنی کلا میگید غلطه؟ -
@sania-Andiravan
ببینید جاهایی که نمودار این دوتا رنگیزه باهم برابر میشه فک کنم پنج شش تا بود...
اینم اومده گفته امکان نداره حداکثر بتونن در دوکجا برابر هم باشن که درسته چون حداکثر در پنج شش جا باهم برابر هستند نه دوتا... -
@sania-Andiravan
منم میگم ولی دلیل دوستان هم درسته...باید سلیقه طراح رو هم مدنظر داشته باشیم شاید طرز تفکر طراح بر محوریت گفته های دوستانه. -
Mahan Xodayi 2
اها متوجه شدم منظورش چی بوده...
ادبیاتش رو خوب نفهمیدم
ممنون -
@sania-Andiravan خواهش میکنم
-
سید حسین حسینی 0
اها تشکر -
Mahan Xodayi 2
بله ولی در کل ابهام داره قبول دارین؟؟ -
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین حسینی 0
امکان ندارد میزان جذب کلروفیل a و b حداکثر در دو نقطه با هم برابر باشد
آقا ما میدونیم که در بیشتر از دو نقطه برابرند درسته؟این بنده خدا هم میگه حداکثر برابری جذب توی دو نقطه نیست؛ یعنی اگه یکی بپرسه که حداکثر جذب ممکن نیست توی دو نقطه باشد آیا ؟ چی بهش میگین؟میگیم بله ، بیشتر از دو نقطه است
.