میخوام یه چیزی بهت بگم - خوب گوش کن:)
-
%(#c72e70)[میخوام یه چیزی بهت بگم که خودتم میدونی]
درست خوندی رفیق؛تو خودت میدونی و نمیخوای قبول کنی...میدونی تنها کسی که میتونه تو رو نجات بده خودتی...میدونی تنها کسی که همه چیزتو میفهمه خودتی میدونی تنها کسی که قدرت داره تو رو به %(#e8c00e)[موفقیت] برسونه خودتی اما قبولش نداری!!
همش منتظر متن انگیزشی تکست نوشته و حرف و نمیدونم منتظر یه معجزه ای که از راه برسه و تو رو تکون بده و باعث بشه که رو به جلو حرکت کنی...
%(#db4f09)[تو:)] خودت همون محرکی...تو نیازی به یه محرک نداری تو خودت فوق العاده ای تو خودت همه ی اون چیزی که برا موفقیت لازمه رو تو وجودت داری...میدونی به چی فکر میکنم؟؟اینکه همش کاسه ی چه کنم چه کنم میگیری دستت و هی میری این پیج و اون پیج و موفقیت های دیگران رو میبینی و حسرت میخوری چرا من تو این جایگاه نیستم و میگی اونا چقدر خوش شانسن!!!این حرفت خنده داره میدونی چرا؟؟؟؟چون اونا
%(#bd6602)[ تلاش کردن]هیچ شانسی وجود نداره همش به تلاشه...
تو منتظری کسی بیاد کمکت کنه؛اونا با نیرو و قدرت خودشون حرکت کردن تو افسوس میخوری وزانوی غم بغل گرفتی اونا تلاش کردن و واسه خواسته و آرزوهاشون جنگیدن...
%(#2865c7)[میخوام یه چیزی بهت بگم که شاید از حرفم ناراحت بشی یا شاید هم خوشحال بشی و به خودت بیای...]
اگه منتظر کسی باشی %(#c71818)[هیچوقت موفق نمیشی].
اگه تو خودتو باور نداری لازمه بگم که از خودت و وجودت شکست خوردی و دیگه هیچ تلاشی نکن!آدمی که خودش خودشو باور نداشته باشه یه آدم شکست خورده است..
میخوای بقیه بهت انگیزه بدن وقتی خودت خودتو باور نداری؟؟؟؟؟میخوای بقیه کمکت کنن وقتی خودت از خودت ناامیدی!؟؟؟
%(#9419e0)[تا آدم خودش چیزی رو نخواد هیچکسسس نمیتونه براش کاری بکنه اینو همیشه یادت باشه!]
منتظر نباش %(#e06c19)[کسی کمکت کنه] منتظر نباش %(#e06c19)[کسی دستت رو بگیره] این زندگی توئه و تو وظیفه داری که بخاطر هدفات بجنگی؛بقیه هیچ وظیفه ای در قبال زندگی تو ندارن...
اگه میخوای موفق شی %(#e06c19)[از وجودت و خودت ونیروی خودت استفاده کن] با تمام وجودت بجنگ %(#e06c19)[و خودتو باور داشته باش تنها راه رسیدن به موفقیت همینه...]^^دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
انسانیا تجربیا ریاضیا
بچه-های-همخوانی -
تاثیر گذار بود
-