زیست
-
همیار تجربیا z Gheibi
سلام من چندتا سوال داشتم.
در کتاب من نوشته حلق ماهیچه مخططه اما در فرایند بلع فعالیت غیرارادی داره،، می خواستم ببینم بنداره ابتدای مری که مخططه فعالیتش ارادیه یا غیر ارادی؟ازکجا باید تشخیص بدیم اینو؟
ی سوال دیگه م درباره ماده مخاطی معده ست تو کتاب گفته یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی و یاخته های پوششی سطحی معده ماده مخاطی ترشح می کنند .
و در ابتدای فصل ما خوندیم موسین در سرتاسر لوله گوارش ترشح میشود و موسین گلیکوپروتئنی که اب فراوانی جذب و ماده مخاطی ترشح میکنه،من رابطه این دوتا رو نمیفهمم!
ماده مخاطی که در معده توسط یاخته های پوششی و ترشح کننده ماده مخاطی ترشح می شه چه تفاوتی داره با ماده مخاطی که موسین با جذب اب ترشح می کنه؟ و این نوع ماده مخاطی که در معده گفته شده فقط در معده هست؟ و درجاهای دیگه ما فقط موسین داریم؟ -
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
همیار تجربیا z Gheibi
در کتاب من نوشته حلق ماهیچه مخططه اما در فرایند بلع فعالیت غیرارادی داره،، می خواستم ببینم بنداره ابتدای مری که مخططه فعالیتش ارادیه یا غیر ارادی؟ازکجا باید تشخیص بدیم اینو؟
ی سوال دیگه م درباره ماده مخاطی معده ست تو کتاب گفته یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی و یاخته های پوششی سطحی معده ماده مخاطی ترشح می کنند .
و در ابتدای فصل ما خوندیم موسین در سرتاسر لوله گوارش ترشح میشود و موسین گلیکوپروتئنی که اب فراوانی جذب و ماده مخاطی ترشح میکنه،من رابطه این دوتا رو نمیفهمم!
ماده مخاطی که در معده توسط یاخته های پوششی و ترشح کننده ماده مخاطی ترشح می شه چه تفاوتی داره با ماده مخاطی که موسین با جذب اب ترشح می کنه؟ و این نوع ماده مخاطی که در معده گفته شده فقط در معده هست؟ و درجاهای دیگه ما فقط موسین داریم؟Leili Salahi درود
فرایند بلع به صورت انعکاسی هست(پس فعالیت ماهیچه ها غیر ارادیه) و مرکزشم در بصل النخاعه
منظور از ماده مخاطی همونه که از موسین ایجاد میشه(در همه جا)
. -
همیار تجربیا z Gheibi
ماده مخاطی که در معده توسط یاخته های پوششی و ترشح کننده ماده مخاطی ترشح می شه چه تفاوتی داره با ماده مخاطی که موسین با جذب اب ترشح می کنه؟ و این نوع ماده مخاطی که در معده گفته شده فقط در معده هست؟ و درجاهای دیگه ما فقط موسین داریم؟Leili Salahi سلام وقتتون بخیر
چند وقت پیش منم همچین سئوالیو پرسیدم،دوستان کمک کردن و حل شد.
حلق و ابتدای مری ماهیچه اسکلتی دارن ولی غیرارادی هستن.کسی نمیتونه مِریش رو تکون بده.
در طول لوله جوارش ما ماده مخاطی داریم...موسین ماده مخاطی رو ایجاد کرده....تو معده هم ماده مخاطی ای که ترشح میشه با ماده مخاطی که تو روده یا هرجای لوله گوارش ترشح میشه یکیه فرقی نداره.تو همه حای لوله گوارش موسین داریم -
همیار تجربیا z Gheibi
ماده مخاطی که در معده توسط یاخته های پوششی و ترشح کننده ماده مخاطی ترشح می شه چه تفاوتی داره با ماده مخاطی که موسین با جذب اب ترشح می کنه؟ و این نوع ماده مخاطی که در معده گفته شده فقط در معده هست؟ و درجاهای دیگه ما فقط موسین داریم؟Leili Salahi در زیست گفته است:
همیار تجربیا z Gheibi
در کتاب من نوشته حلق ماهیچه مخططه اما در فرایند بلع فعالیت غیرارادی داره،، می خواستم ببینم بنداره ابتدای مری که مخططه فعالیتش ارادیه یا غیر ارادی؟ازکجا باید تشخیص بدیم اینو؟ببین فعالیت غیر ارادی یعنی تو فکر نمیکنی و عملش انجام میشه ، مغز تو مواردی که تکراری هستن مثل همین بلع برای حفظ انرژی و... میاد و طبق همیشه کارو انجام میده تا تو به کار های مهمتر برسی نه اینکه حساب کنی الان کدوم قسمت را باید منقبض کنی و کدوم را منبسط
ببین کتاب چی گفته فکر کنم غیر ارادی میگفتیمی سوال دیگه م درباره ماده مخاطی معده ست تو کتاب گفته یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی و یاخته های پوششی سطحی معده ماده مخاطی ترشح می کنند .
ماده مخاطی که در معده توسط یاخته های پوششی و ترشح کننده ماده مخاطی ترشح می شه چه تفاوتی داره با ماده مخاطی که موسین با جذب اب ترشح می کنه؟ و این نوع ماده مخاطی که در معده گفته شده فقط در معده هست؟ و درجاهای دیگه ما فقط موسین داریم؟تا اونجا که من میدونم هیچ فرقی ندارن
یه جا گفته موسین یه جا گفته ماده مخاطی
شاید فقط تفاوتش تو این باشه که ماده مخاطی خود سلول با آب مخلوط میکنه ولی موسین با آب لوله گوارش مخلوط میشه ( شاید ، این مطلب همین الان به ذهنم اومد) -
Leili Salahi درود
فرایند بلع به صورت انعکاسی هست(پس فعالیت ماهیچه ها غیر ارادیه) و مرکزشم در بصل النخاعه
منظور از ماده مخاطی همونه که از موسین ایجاد میشه(در همه جا)
.@سینا-0 ممنون یعنی موسین همون اب و جذب می کنه و ماده مخاطی ترشح می کنه؟
اخه تو قسمت گوارش معده کتاب گفته که یاخته های ترشح کننده ماده مخاطی و پوششی سطحی معده ماده مخاطی ترشح می کنن ، منطورش همون موسینع؟ -
L Leili Salahi has marked this topic as solved on