فصل ۲ یازدهم ، چشم
-
سلام . این دو تست سراسری هستن ، تست ۳۱۰ سوالم از مورد سومشه که غلط گرفته اما به نظرم درسته.عنبیه خب بخشی از لایه میانیه که توسط زلالیه تغذیه میشه دیگه

......................................................................................
تست ۳۱۴ هم مگه هم عضلات عنبیه و هم عضلات مژکی با زلالیه در تماس نیستن؟ پس چرا غلط گرفته

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
H Heli marked this topic as a question on
-
Mahan Xodayi 2 سلام خودم یادم نبود اینو براتون پیدا کردم

-
سلام . این دو تست سراسری هستن ، تست ۳۱۰ سوالم از مورد سومشه که غلط گرفته اما به نظرم درسته.عنبیه خب بخشی از لایه میانیه که توسط زلالیه تغذیه میشه دیگه

......................................................................................
تست ۳۱۴ هم مگه هم عضلات عنبیه و هم عضلات مژکی با زلالیه در تماس نیستن؟ پس چرا غلط گرفته

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Heli عنبیه توسط رگ های خونی مشیمیه تغذیه ش ساپورت میشه نه زلالیه
درمورد سوال دومتونم ایا ماهیچه ها در دقت و تیز بینی نقش دارن؟؟؟ابن وظیفه شبکیه هست بخش لکه زرد که مخروطیش زیاد تره و در دقت و تیزبینی نقش داره -
سلام. وقت بخیر.
برای سوال اول، عنبیه بخشی از لایه میانی هست اما توسط زلالیه تغذيه نمیشه، بلکه خودش مویرگ های خونی داره. -
سوال دوم هم، بله هم ماهیچه مژکی و هم عنبیه با زلالیه در تماس هستند، اما قسمت سوم که گفته در تیزبینی و دقت نقش داره، اشتباهه که این کار مربوط به لکه زرد هست.
-
Heli عنبیه توسط رگ های خونی مشیمیه تغذیه ش ساپورت میشه نه زلالیه
درمورد سوال دومتونم ایا ماهیچه ها در دقت و تیز بینی نقش دارن؟؟؟ابن وظیفه شبکیه هست بخش لکه زرد که مخروطیش زیاد تره و در دقت و تیزبینی نقش دارهMahan Xodayi 2 مرسی از جواب سوال اول
اما در مورد سوال دومم قسمت چهارمش رو مشکل دارم که پاسخنامه غلط گرفته ، قسمت سوم هم درست گرفته پاسخنامه -
Mahan Xodayi 2 مرسی از جواب سوال اول
اما در مورد سوال دومم قسمت چهارمش رو مشکل دارم که پاسخنامه غلط گرفته ، قسمت سوم هم درست گرفته پاسخنامهHeli
اگر چهار رو غلط در نظر گرفته و سه رو درست فقط ی نظریه میشه داشت اونم اینکه مشیمیه مستقیما با زلالیه تماسی نداره و چون سوال گفته همه ماهیچه های کره چشم پس غلطه.....اما درمورد گزینه سوم چون گفته نقش دارد شاید از لحاظ اینکه توسط ماهیچه های عنبیه نور رو در لکه زرد تطابق میده و عاملی برای تحریک گیرنده های لکه زرده....
شمام با همین دلیل مورد سوم رو رد نکردین؟؟؟؟ -
Heli
اگر چهار رو غلط در نظر گرفته و سه رو درست فقط ی نظریه میشه داشت اونم اینکه مشیمیه مستقیما با زلالیه تماسی نداره و چون سوال گفته همه ماهیچه های کره چشم پس غلطه.....اما درمورد گزینه سوم چون گفته نقش دارد شاید از لحاظ اینکه توسط ماهیچه های عنبیه نور رو در لکه زرد تطابق میده و عاملی برای تحریک گیرنده های لکه زرده....
شمام با همین دلیل مورد سوم رو رد نکردین؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 ببینین قسمت سوم سوال درسته من هم خودم مشکلی نداشتم با اینکه درسته یا نه چون توضیح پاسخنامه قانع کننده بود ، خب عضلات داخل چشم ، جسم مژگانی و عضلات عنبیه هستن که با تغییر تحدب عدسی و همگرایی نور برای دقت و تیز بینی موثرن.
ولی قسمت چهارمش رو گفته هردو عضله( صاف عنبیه و جسم مژگانی) با زلالیه در تماس نیستن ، یعنی فقط یکیشون اونم صاف عنبیه در تماسه -
Mahan Xodayi 2 ببینین قسمت سوم سوال درسته من هم خودم مشکلی نداشتم با اینکه درسته یا نه چون توضیح پاسخنامه قانع کننده بود ، خب عضلات داخل چشم ، جسم مژگانی و عضلات عنبیه هستن که با تغییر تحدب عدسی و همگرایی نور برای دقت و تیز بینی موثرن.
ولی قسمت چهارمش رو گفته هردو عضله( صاف عنبیه و جسم مژگانی) با زلالیه در تماس نیستن ، یعنی فقط یکیشون اونم صاف عنبیه در تماسهHeli اهان طبق همون نقش دارد درست گرفتتش....
درمورد چهارهم فک کنم درسته مژگانی رو درنظر نباید بگیریم به شکل کتاب دقت کنیم معلومه الان ی نگتهی بندازین...عنبیه تماس داره مژگانی نه....مستقیما تماسی نداره -
Heli اهان طبق همون نقش دارد درست گرفتتش....
درمورد چهارهم فک کنم درسته مژگانی رو درنظر نباید بگیریم به شکل کتاب دقت کنیم معلومه الان ی نگتهی بندازین...عنبیه تماس داره مژگانی نه....مستقیما تماسی ندارهMahan Xodayi 2 همون دیگه دقیقا همینجا گیرم که تماس داره به نظرم.

-
Mahan Xodayi 2 همون دیگه دقیقا همینجا گیرم که تماس داره به نظرم.

-
Mahan Xodayi 2 همون دیگه دقیقا همینجا گیرم که تماس داره به نظرم.

Heli ولی ی نکته زلالیه تا تارهای اویز کشیده نشده ها از جلو هم عنبیه جلوی تماس زلالیه و مژگانی رو گرفته بنطرم
-
در کارگاه نکته و تست، آقای موقاری که این سوالو حل کردند، گزینه سه رو اشتباه و گزینه ۴ رو درست گرفتند. 🤔
-
Heli ولی ی نکته زلالیه تا تارهای اویز کشیده نشده ها از جلو هم عنبیه جلوی تماس زلالیه و مژگانی رو گرفته بنطرم
Mahan Xodayi 2 والا اینقدر سوال کنکور ریززززبینانه😑 چی بگم
-

-

z Gheibi اهان تشکر🖤
-

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Heli در فصل ۲ یازدهم ، چشم گفته است:

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام در مورد سوال اول ،به این نکته توجه کن که زلالیه مواد غذایی و اکسیژن رو برای عدسی و قرنیه میاره نه برای عنبیه .
-
Heli در فصل ۲ یازدهم ، چشم گفته است:

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام در مورد سوال اول ،به این نکته توجه کن که زلالیه مواد غذایی و اکسیژن رو برای عدسی و قرنیه میاره نه برای عنبیه .
sarvin Piri در فصل ۲ یازدهم ، چشم گفته است:
Heli در فصل ۲ یازدهم ، چشم گفته است:

تجربیا دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
در مورد سوال دومت به این نکته توجه کن که ماهیچه اسکلتی هم داریم که باعث میشه این گزینه رد شه .و لطفا اگه جواب سوالات رو گرفتی حل نشده رو به حل شده تبدیل کن و اگه نه بگو تا توضیح بیشتری بدم .