خلاصه نویسی
-
سلاااام سلام امیدوارم حالتون خوب و اینا باشه
اقا یه مشکل اساسی در مورد خلاصه نویسی دارم درسایی مثل ریاضی و فیزیک اینا مشکلی نیستا فقط عمومیا مثل دینی اصلن لازمه خلاصه برداری کنیم یا نه و شیمی هم همینطور اگه خلاصه برنداریم موقع جمع بندی چیکار کنیم اگه خلاصه برداری کنیم چطوری؟ واینکه فیزیکو کتاب درسی متنشو حفظ کنیم یا نه؟ با تشکر فراوان -
سلاااام سلام امیدوارم حالتون خوب و اینا باشه
اقا یه مشکل اساسی در مورد خلاصه نویسی دارم درسایی مثل ریاضی و فیزیک اینا مشکلی نیستا فقط عمومیا مثل دینی اصلن لازمه خلاصه برداری کنیم یا نه و شیمی هم همینطور اگه خلاصه برنداریم موقع جمع بندی چیکار کنیم اگه خلاصه برداری کنیم چطوری؟ واینکه فیزیکو کتاب درسی متنشو حفظ کنیم یا نه؟ با تشکر فراوانmahdiya سلام درمورد خلاصه بندی باید بهت بگم که دینی رو نمیشه خلاصه نویسی کرد چون همه چیش مهمه ولی شما میتونی آیه هارو مختصر و مفید بنویسی و یا از این دفترچه های انتشارات لقمه که ایات رو دارن استفاده کنی فیزیک و ریاضی رو سعی کن فرمول هارو اول یاد بگیری بعد بنویسی و اگه فرمولی هست که یادت میره بنویسش و هایلایتش کن و زیرش یه مثال مفید و کوتاه بزن که یادت نره درس شیمی هم وقتی درس رو خوندی و تموم شد بعد خلاصه نویسی کن چون اگه در حین خوندن بنویسی فرقی با رونویسی نداره اما اگه بعدش بنویسی هم درس برات تثبیت میشه و هم میفهمی که ایا اون درس رو خوب یاد گرفتی یا نه اگرهم منبع درسی شما کتابهای مبتکرانه میتونید از فیل شیمی برای خلاصه استفاده کنید تقریبا تمام مسائل لازم و ضروری رو داره خیلی هم سبک و کوچیکه ادبیات هم بنظرم کتاب های مبحثی نشرالگو خوبه هم مختصره هم مفیده و نیازی به خلاصه نویسی نداره در مورد متنهای کتاب فیزیک هم فک نکنم لازم باشه ولی خب براتون میپرسم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . موفق باشی
-
mahdiya سلام درمورد خلاصه بندی باید بهت بگم که دینی رو نمیشه خلاصه نویسی کرد چون همه چیش مهمه ولی شما میتونی آیه هارو مختصر و مفید بنویسی و یا از این دفترچه های انتشارات لقمه که ایات رو دارن استفاده کنی فیزیک و ریاضی رو سعی کن فرمول هارو اول یاد بگیری بعد بنویسی و اگه فرمولی هست که یادت میره بنویسش و هایلایتش کن و زیرش یه مثال مفید و کوتاه بزن که یادت نره درس شیمی هم وقتی درس رو خوندی و تموم شد بعد خلاصه نویسی کن چون اگه در حین خوندن بنویسی فرقی با رونویسی نداره اما اگه بعدش بنویسی هم درس برات تثبیت میشه و هم میفهمی که ایا اون درس رو خوب یاد گرفتی یا نه اگرهم منبع درسی شما کتابهای مبتکرانه میتونید از فیل شیمی برای خلاصه استفاده کنید تقریبا تمام مسائل لازم و ضروری رو داره خیلی هم سبک و کوچیکه ادبیات هم بنظرم کتاب های مبحثی نشرالگو خوبه هم مختصره هم مفیده و نیازی به خلاصه نویسی نداره در مورد متنهای کتاب فیزیک هم فک نکنم لازم باشه ولی خب براتون میپرسم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . موفق باشی
-
@nila-khanom مرررسی خیلی کمکم کردی فیل شیمی رو دارم فک کردم شاید ناقص اینا باشه در مورد متن کتاب برا همون پرسیدم لطف کردی قربانت
mahdiya موفق باشی
-
برای فیزیک نیازی ب کتاب درسی ندارید
برای شیمی هم من توصیهم اینه ب جای خلاصه نویسی از کتابای خلاصه و جمع بندیه کنکور استفاده کن@dr-sobhan در خلاصه نویسی گفته است:
برای شیمی هم من توصیهم اینه ب جای خلاصه نویسی از کتابای خلاصه و جمع بندیه کنکور استفاده کنکدوم انتشارات ؟
-
لزومی نیس برای عمومی ها خلاصه نویسی داشته باشی ولی بهت پیشنهاد میکنم برای دروس اختصاصی برای خلاصه هاشون برنامه مکتبستانو نصب ککن خلاصه هاش واقعا عالین
-
@dr-sobhan در خلاصه نویسی گفته است:
برای شیمی هم من توصیهم اینه ب جای خلاصه نویسی از کتابای خلاصه و جمع بندیه کنکور استفاده کنکدوم انتشارات ؟
منتظرالمهدی در خلاصه نویسی گفته است:
@dr-sobhan در خلاصه نویسی گفته است:
فیلو میگین شما هم یا ... ؟
@dr-sobhan