زیست
-

این تست ببینین در صورت سوال گفته در لایه ماهیچه ای روده باریک.... حالا پاسخنامه دلیل رد تست گزینه یکو گفته چون در روده باریک اسفنکتر انتهای نری همیشه منقبضه
مشکل من اینه که اسفنکتر انتهای مری رو که ما اصلا در روده باریک نداریم!پس دلیل رد این گزینه چیه.
و تست ۱۲۴ من اول با خودم گفتم گزینه یک درسته دقیقا با دلایل پاسخنامه بعد یادم افتاد در معده ما یک لایه ماهیچه ای موربعد از ماهیچه حلقوی داریم و گفتم پس نمیشه گزینه یک چون گفته هر لایه ماهیچه ای... اما پاسخنامه یه چیز دیگه گفته،مشکل من اینه پس لایه ماهیچه ای معده چی؟اونجا ترتیب لایه های ماهیچه ای و بافت پیوندی به چه صورته؟اونجا رو چرا در نظر نگرفته؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست -

این تست ببینین در صورت سوال گفته در لایه ماهیچه ای روده باریک.... حالا پاسخنامه دلیل رد تست گزینه یکو گفته چون در روده باریک اسفنکتر انتهای نری همیشه منقبضه
مشکل من اینه که اسفنکتر انتهای مری رو که ما اصلا در روده باریک نداریم!پس دلیل رد این گزینه چیه.
و تست ۱۲۴ من اول با خودم گفتم گزینه یک درسته دقیقا با دلایل پاسخنامه بعد یادم افتاد در معده ما یک لایه ماهیچه ای موربعد از ماهیچه حلقوی داریم و گفتم پس نمیشه گزینه یک چون گفته هر لایه ماهیچه ای... اما پاسخنامه یه چیز دیگه گفته،مشکل من اینه پس لایه ماهیچه ای معده چی؟اونجا ترتیب لایه های ماهیچه ای و بافت پیوندی به چه صورته؟اونجا رو چرا در نظر نگرفته؟
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi سلام خسته نباشید دریچه انتهای معده یعنی پیلور که مشترک بین معده و روده هستش همیشه انقباضه چه غذا باشه چه غذا نباشه اون هم که اونجا نوشته دریچه انتهای مری اشتباه هستش و منظورش دریچه انتهایی معده است یعنی پیلور
کتاب میکرو اشتباهات تایپی زیاد داده ولی متاسفانه اصلاح نمیکنن -
Leili Salahi سلام خسته نباشید دریچه انتهای معده یعنی پیلور که مشترک بین معده و روده هستش همیشه انقباضه چه غذا باشه چه غذا نباشه اون هم که اونجا نوشته دریچه انتهای مری اشتباه هستش و منظورش دریچه انتهایی معده است یعنی پیلور
کتاب میکرو اشتباهات تایپی زیاد داده ولی متاسفانه اصلاح نمیکنن@حامد-صباحی ممنونم💐
-

همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi تست ۱۲۴

-
Leili Salahi تست ۱۲۴

@حامد-صباحی خب اینطوری در معده ماهیچه حلقوی تماسی با پیوندی نداره غلط میشه که تست
-
Leili Salahi سلام خسته نباشید دریچه انتهای معده یعنی پیلور که مشترک بین معده و روده هستش همیشه انقباضه چه غذا باشه چه غذا نباشه اون هم که اونجا نوشته دریچه انتهای مری اشتباه هستش و منظورش دریچه انتهایی معده است یعنی پیلور
کتاب میکرو اشتباهات تایپی زیاد داده ولی متاسفانه اصلاح نمیکنن@حامد-صباحی کلا همه بنداره ها همیشه منقبض هستن؟ و موقع ورود مواد یا ریفلاکس انقباض کم میشه درسته؟
-
@حامد-صباحی خب اینطوری در معده ماهیچه حلقوی تماسی با پیوندی نداره غلط میشه که تست
Leili Salahi در زیست گفته است:
ماهیچه ی حلقوی با پیوندی سست بین ماهیچه طولی و حلقوی در تماس یه لحظه به شکل نگا کن
-
ماهیچه ی حلقوی با پیوندی سست بین ماهیچه طولی و حلقوی در تماس یه لحظه به شکل نگا کن
@حامد-صباحی در زیست گفته است:
بین طولی و حلقوی پیوندی سست رگ ها و اعصاب داریم
-
@حامد-صباحی کلا همه بنداره ها همیشه منقبض هستن؟ و موقع ورود مواد یا ریفلاکس انقباض کم میشه درسته؟
@حامد-صباحی کلا همه بنداره ها همیشه منقبض هستن؟ و موقع ورود مواد یا ریفلاکس انقباض کم میشه درسته؟
جمله زیر غلطه
همه ی بنداره ها همیشه منقبض هستند و فقط موقع ورود مواد یا ریفلاکس انقباضات کم میشود چون بنداره ی مویرگی هم داریم که اصلا ربطی به گوارش نداره
جمله ی زیر درسته
همه ی بنداره های لوله گوارش همیشه منقبض هستند و فقط موقع ورود مواد یا خروج مواد یا ریفلاکس انقباضات کم میشود -
جمله زیر غلطه
همه ی بنداره ها همیشه منقبض هستند و فقط موقع ورود مواد یا ریفلاکس انقباضات کم میشود چون بنداره ی مویرگی هم داریم که اصلا ربطی به گوارش نداره
جمله ی زیر درسته
همه ی بنداره های لوله گوارش همیشه منقبض هستند و فقط موقع ورود مواد یا خروج مواد یا ریفلاکس انقباضات کم میشود@حامد-صباحی خب ببخشین با توجه به این گفته در تست اول دلیل رد گزینه یک چیه
-
@حامد-صباحی خب ببخشین با توجه به این گفته در تست اول دلیل رد گزینه یک چیه
Leili Salahi
ببین ماهیچه های در طول روده باریک زمانی که غذا نیست منقبض نیستند و تو استراحت اند باید غذا بیاد تا شروع به انقباض کنند اما بنداره پیلور که بین روده باریک و معده مشترکه چه غذا باشه چه نباشه منقبضه ولی گزینهی یک میگه همه ی سلول های ماهیچه روده با ورود غذا انقباضات شروع میشه در حالیکه اینطور نیست و بنداره پیلور غذا هم نباشه منقبضه -
Leili Salahi
ببین ماهیچه های در طول روده باریک زمانی که غذا نیست منقبض نیستند و تو استراحت اند باید غذا بیاد تا شروع به انقباض کنند اما بنداره پیلور که بین روده باریک و معده مشترکه چه غذا باشه چه نباشه منقبضه ولی گزینهی یک میگه همه ی سلول های ماهیچه روده با ورود غذا انقباضات شروع میشه در حالیکه اینطور نیست و بنداره پیلور غذا هم نباشه منقبضه@حامد-صباحی اها درسته اخه پاسخنامه گفته بنداره پیلور همیشه منقبضه درست نیست،چون موقع ورود غذا و استفراغ در حال استراحته
-
L Leili Salahi marked this topic as a question on
-
Leili Salahi
ببین ماهیچه های در طول روده باریک زمانی که غذا نیست منقبض نیستند و تو استراحت اند باید غذا بیاد تا شروع به انقباض کنند اما بنداره پیلور که بین روده باریک و معده مشترکه چه غذا باشه چه نباشه منقبضه ولی گزینهی یک میگه همه ی سلول های ماهیچه روده با ورود غذا انقباضات شروع میشه در حالیکه اینطور نیست و بنداره پیلور غذا هم نباشه منقبضه@حامد-صباحی بنداره رو جزو لایه ماهیچه ای حساب میکنیم؟
چون در لایه مخاطی هم یه ماهیچه مخاطی داریم.
بنداره جزو لایه ماهیچه ای هست درسته؟ -
@حامد-صباحی بنداره رو جزو لایه ماهیچه ای حساب میکنیم؟
چون در لایه مخاطی هم یه ماهیچه مخاطی داریم.
بنداره جزو لایه ماهیچه ای هست درسته؟Leili Salahi لایه ی ماهیچه ای در دهان حلق ابتدای مری بنداره خارجی مخرج از نوع مخطط(اسکلتی) هست بقیه جاها از نوع صاف هستش
-
L Leili Salahi has marked this topic as solved on
-
کتاب میکرو اشتباهات تایپی زیاد داده ولی متاسفانه اصلاح نمیکنن@حامد-صباحی ببخشین ی سوال دیگه
همه ی هورمونها پروتئینی هستند؟-! -
@حامد-صباحی ببخشین ی سوال دیگه
همه ی هورمونها پروتئینی هستند؟-!Leili Salahi
اشکال نداره ، نه ، بیشتر هورمون ها پروتئینی هستند برخی هورمون ها مثل هورمون های جنسی (پروژسترون و استروژن و تستوسترون) کورتیزول و آلدوسترون هورمون های استروئیدی هستند استروئید ها از جنس لیپید هستند -
Leili Salahi
اشکال نداره ، نه ، بیشتر هورمون ها پروتئینی هستند برخی هورمون ها مثل هورمون های جنسی (پروژسترون و استروژن و تستوسترون) کورتیزول و آلدوسترون هورمون های استروئیدی هستند استروئید ها از جنس لیپید هستند@حامد-صباحی ممنونم پس همه رو پروتئینی در نظر بگیرن جز اینها
-
@حامد-صباحی ممنونم پس همه رو پروتئینی در نظر بگیرن جز اینها
Leili Salahi
بله