سربازی
-
منک چیزی سر در نمیارم
ولی نمتونین امسال کنکور بدین بعد برین پیام نور
اونجا انصراف بدین
برین سربازی
بعد برا کنکور دوباره ثبت نام کنین؟!Tragic Girl اخه تو سربازی مگه میشه درست حسابی درس خوند
سه ماه آموزشی میری اگه بسیج فعال نباشی که دمار از روزگار آدم درمیاره بعدشم پست نگهبانی و هزار درد سر دیگه تازه اگه بیفتی مرز که دیگه نگم زیاد بخونی برای رتبه زیر۳۰۰۰۰میتونی بخونی
البته طبق شنیده ها حرف میزنم شنیدن کی بود مانند دیدن »»»شایدآسون باشه شایدم از چیزی که گفتم بدتر -
Tragic Girl دخترهستی دیگر
حسین نعمتی چه میدونی سربازی چیه
Tragic Girl
-
Tragic Girl اخه تو سربازی مگه میشه درست حسابی درس خوند
سه ماه آموزشی میری اگه بسیج فعال نباشی که دمار از روزگار آدم درمیاره بعدشم پست نگهبانی و هزار درد سر دیگه تازه اگه بیفتی مرز که دیگه نگم زیاد بخونی برای رتبه زیر۳۰۰۰۰میتونی بخونی
البته طبق شنیده ها حرف میزنم شنیدن کی بود مانند دیدن »»»شایدآسون باشه شایدم از چیزی که گفتم بدترحسین نعمتی پسر عموی من یه ماه فکر کنم افتاد مرز برف رو آب میکردن سرشونو میشستن باهاش🥲
انقد هیچی نداره و وضعیت وخیمه
تازه هر لحظه میترسی که یه گلوله بخوری بمیری=/
ولی خوبیش اینه که امتیاز بالاییه و زود تر تموم میشه سربازیت -
حسین نعمتی پسر عموی من یه ماه فکر کنم افتاد مرز برف رو آب میکردن سرشونو میشستن باهاش🥲
انقد هیچی نداره و وضعیت وخیمه
تازه هر لحظه میترسی که یه گلوله بخوری بمیری=/
ولی خوبیش اینه که امتیاز بالاییه و زود تر تموم میشه سربازیت@Zahra-Hamrang مرز اگه منطقه درگیر باشه سخت ترم میشه بستگی داره مرز کجا باشه
-
حسین نعمتی در سربازی گفته است:
خب الان مثلا چه ربطی داشت؟!
چرا مسئله رو جنسیتی میکنی؟!
چون شما پسری ممکن نیس اشتباه کنی؟!
جم کنین این جملات خز و زننده رو بابا -
جم کنین این جملات خز و زننده رو باباSharllot مثلا نش رو من عرض میکنم خدمتتون...
چون شما دختری هیچوقت نمیتونی درک کنی که یه پسر چه مراحلی رو پشت سر میذاره...همونطور که ما پسراااااا نمیتونیم درک کنیم که چه چیزایی شما پشت سر گذاشتین...
اینجا مسئله خودش جنسیتی هست...کسی حنسیتی نکرده
️
اشتباه هم هرکسی میکنه این مورد جنسیتی نیست وگرنه خود این تاپیک جنسیتیه...پسرا دوسال میرن حمالی ولی شما نمیرین.ایشونم قصدشون مزاح بوده نه اینکه یکیو بکوبه
-
جم کنین این جملات خز و زننده رو باباSharllot چرا عصبانی میشی منظوری نداشتم که منظورم این بود شما دخترا چون سربازی نمیرید شرایطش رو زیاد نمیدونید
بازم معذرت میخوام منظوری نداشتم
️
-
Tragic Girl
Tragic Girl
درضمن اینجام ادامش رو گفته بودم اینجام ادامش رو گفته بودم Sharllot
-
سلام،من امسال برای دومین ساله که میخوام کنکور بدم و با توجه به محدودیتی که برای پسرا وجود داره(سربازی)امکان نشستن پشت کنکور برای سومین بار فقط در صورتی ممکنه که یک دانشگاه رفته باشی و بعد از گزراندن دو ترم مرخصی بگیری و بشینی برای کنکور ، سوال هایی که در این زمینه برای من پیش اومده: 1.گفتند که زمان ثبت نام دانشگاه پیام نور ،مهر وآبان هست یعنی تقریبا ۳ ماه بعد کنکور برای منی که هنوز ثبت نام نکردم امکان این وجود داره که بتونم ثبت نام کنم یعنی بلافاصله بعد کنکور نباید سربازی برم؟
2.برای دانشگاه پیام نور سوابق تحصیلی ملاک قرار میگیره؟ و آیا این امکان وجود داره اگه معدلم پایین باشه من را پذیرش نکنند ؟M S 5 میگم الا برای شما از دیروز قطع نبود؟
-
M S 5 میگم الا برای شما از دیروز قطع نبود؟
حسین نعمتی بله قطع بوده
-
@mr.wick
حسین نعمتی
درجریان جنسیتی بودن تاپیک هستم من مشکلم خود اون جمله بود
درهرصورت