مهندسی ژن
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم از پاسخگوییتون....
این توضیح پاسخنامه بود اتفاقا....گزینه ای از تست نبود یعنیی نکته ای دیگه راستش نمیدونم چرا نتونسم منشنتون کنم ی تایپیک با مضمون پیوند هیدروژنی زدم تو بخش زیست سطر هستند لطفا اگر امکانش هست ی نگاهیی بندازین🖤
Mahan Xodayi 2
بین دوتا بخش اسمم - بزنی منشن میشم(بدون فاصله)
@kosar-mortazavi
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم از پاسخگوییتون....
این توضیح پاسخنامه بود اتفاقا....گزینه ای از تست نبود یعنیی نکته ای دیگه راستش نمیدونم چرا نتونسم منشنتون کنم ی تایپیک با مضمون پیوند هیدروژنی زدم تو بخش زیست سطر هستند لطفا اگر امکانش هست ی نگاهیی بندازین🖤
Mahan Xodayi 2
آهان پس داشته میگفته میشه بیش از یک آنزیم میشه که من تو کتاب هر چی نگاه میکنم همچین چیزی نمیبینم😅😅
راستش برای این تست های سطح بالا باید احتیاط کنی هر تستی مثل این دیدی باهاش مقایسه کن مخصوصا ببین تو کنکور ازش تست اومده و جوابش چی بوده -
Mahan Xodayi 2
بین دوتا بخش اسمم - بزنی منشن میشم(بدون فاصله)
@kosar-mortazavi
@Kosar-Mortazavi زدم نیاورد سه بار ویرایش زدم:///بازم امتحان میکنم...🖤
-
Mahan Xodayi 2
آهان پس داشته میگفته میشه بیش از یک آنزیم میشه که من تو کتاب هر چی نگاه میکنم همچین چیزی نمیبینم😅😅
راستش برای این تست های سطح بالا باید احتیاط کنی هر تستی مثل این دیدی باهاش مقایسه کن مخصوصا ببین تو کنکور ازش تست اومده و جوابش چی بوده@Kosar-Mortazavi اخه تسته شمارشی بود:|
-
@Kosar-Mortazavi زدم نیاورد سه بار ویرایش زدم:///بازم امتحان میکنم...🖤
Mahan Xodayi 2 درود
بین دوبخش اسم نقطه بذار بدون هیچ فاصله
. -
Mahan Xodayi 2 درود
بین دوبخش اسم نقطه بذار بدون هیچ فاصله
.@سینا-0 اره میزدم برا بقیه میشد ایشون نمیشد:(( که درس شد....
-
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0سلام .در حد کتاب درسیتون بهتره همون یه نوع انزیم رو درنظر بگیرین .و لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0سلام .در حد کتاب درسیتون بهتره همون یه نوع انزیم رو درنظر بگیرین .و لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
sarvin Piri ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri ممنون
-
sarvin Piri 🖤حتما لازم شد منشنتون میکنم....
-
sarvin Piri ممنون