پلاسمین
-
سلام
جمله زیر درسته یا نه با توضیح لطفا.....
تولید پلاسمین در مهندسی پروتین با تغییردر یک امینواسید صورت میگیرد که نوعی تغییر جزئی محسوب میشود،بنابراین برای تولید آن در ماده ژنتیکی تغییر ایجاد نمیشود.....
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
Elham Hoseni سلام خانوم حسینی نظرتون درمورد این جمله چیه؟؟
-
اوغلان من نرسیدم اینجا😂
دوستان نظر بدین لطفا🥺
@سمیه-صادقلو
@kosar-mortazavi -
@Mr-Wick نه بیشتر درمورد ژنه گول پلاسمینو نخورین😂
-
سلام
تولید پلاسمین در مهندسی پروتین با تغییردر یک امینواسید صورت میگیرد که نوعی تغییر جزئی محسوب میشود،بنابراین برای تولید آن در ماده ژنتیکی تغییر ایجاد نمیشود.....
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
من نخوندم اینارو پلاسمین برا کدوم زیسته؟اگه اخرای دوازدهمه نرسیدم هنوز -
Mahan Xodayi 2
من نخوندم اینارو پلاسمین برا کدوم زیسته؟اگه اخرای دوازدهمه نرسیدم هنوز@سمیه-صادقلو پلاسمین ی تغییر عست الان سوال اینه تغییر جزی رو چرا گفته جزو تغییر ژنتیکی نیس:/
-
@سمیه-صادقلو پلاسمین ی تغییر عست الان سوال اینه تغییر جزی رو چرا گفته جزو تغییر ژنتیکی نیس:/
Mahan Xodayi 2 جمله رو درست گرفته یعنی؟
-
@سمیه-صادقلو پلاسمین ی تغییر عست الان سوال اینه تغییر جزی رو چرا گفته جزو تغییر ژنتیکی نیس:/
Mahan Xodayi 2
خب جمله غلط هست ب نظرم
چون اگه بخوایم یک آمینو اسید را در پروتئین تغییر بدیم باید کدون اون در رنای پیک تغییر کنه و اگه بخوایم کدون در رنای پیک تغییر کنه باید کد در دنا تغییر کنه
پس ماده ژنتیکی تغییر میکنه -
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
جمله درسته -
Mahan Xodayi 2 جمله رو درست گرفته یعنی؟
@Ali-Valicheki نو
-
Mahan Xodayi 2 اگه جمله رو درست گرفته باشه
شاید نکته سوال در مهندسی پروتئین باشد اینکه مهندسی پروتئین چه کاری توش انجام میشه شاید توی مهندسی پروتئین فقط توی خود پروتئین دستکاری انجام میشهاگه غلط گرفته همونجور که گفتم میشه ردش کرد
-
Mahan Xodayi 2
خب جمله غلط هست ب نظرم
چون اگه بخوایم یک آمینو اسید را در پروتئین تغییر بدیم باید کدون اون در رنای پیک تغییر کنه و اگه بخوایم کدون در رنای پیک تغییر کنه باید کد در دنا تغییر کنه
پس ماده ژنتیکی تغییر میکنه@سمیه-صادقلو در پلاسمین گفته است:
Mahan Xodayi 2
خب جمله غلط هست ب نظرم
پس ماده ژنتیکی تغییر میکنه@Alzahra-Daftar در پلاسمین گفته است:
Mahan Xodayi 2
جمله درسته
غلطه جمله -
Mahan Xodayi 2 اگه جمله رو درست گرفته باشه
شاید نکته سوال در مهندسی پروتئین باشد اینکه مهندسی پروتئین چه کاری توش انجام میشه شاید توی مهندسی پروتئین فقط توی خود پروتئین دستکاری انجام میشهاگه غلط گرفته همونجور که گفتم میشه ردش کرد
@سمیه-صادقلو نه اون مهندسی ژنتیکه در مهندسی پروتئین میاد از جهش جانشینی استفاده میکنه
-
@Ali-Valicheki نو
Mahan Xodayi 2 خب پس بخاطر همین بخش آخر غلط شده
چون با تغییر آمینو اسید داره ژنشو تغییر میده دیگه🤔
نمیشه جز تغییر ژنتیکی نباشه -
Elham Hoseni سلام خانوم حسینی نظرتون درمورد این جمله چیه؟؟
Mahan Xodayi 2
سلام وقتتون بخیر جمله غلط هست -
@سمیه-صادقلو نه اون مهندسی ژنتیکه در مهندسی پروتئین میاد از جهش جانشینی استفاده میکنه
Mahan Xodayi 2
خب پس تحلیل اولم قانعت نکرد ؟ -
Mahan Xodayi 2
سلام وقتتون بخیر جمله غلط هستElham Hoseni خب چرا مگه جهش جانشینی رخ نداده؟؟؟
-
Mahan Xodayi 2
خب پس تحلیل اولم قانعت نکرد ؟@سمیه-صادقلو اون تحلیل که جمله رو گفت غلطه این گفته جمله درسته
-
@سمیه-صادقلو اون تحلیل که جمله رو گفت غلطه این گفته جمله درسته
Mahan Xodayi 2
پس نظری ندارم 😶 -
Mahan Xodayi 2
پس نظری ندارم 😶@سمیه-صادقلو ممنون وقت گذاشتی 🖤