رونویسی
-
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام
منظورش mrna هستش که خب با توالی های دنای ژن خودش رابطه مکملی داره دیگه اصن با همین مکملی ساخته شده.... -
سلام
منظورش mrna هستش که خب با توالی های دنای ژن خودش رابطه مکملی داره دیگه اصن با همین مکملی ساخته شده....Mahan Xodayi 2 غلط گرفته آخه😕
-
Mahan Xodayi 2 غلط گرفته آخه😕
@Mr-Wick در اینصورت شاید بخاطر ویرایش غلط گرفته چون در اثر ویرایشش قسمتی از رونویسی رو از دست داده له طور کامل مکملی نداره ی قسمت عایی رو از دست داده......
من باقی گزینه رو نگا نکردم برا همین فقط اینو تحلیل کردم -
@Mr-Wick
گزینه سه اشتباهه ب خاطر از بین رفتن رونوشت اینترونی در رنای پیک
درسته که این برای یوکاریوت ها هستش اما قید به طور حتم جمله رو غلط میکنه -
Mahan Xodayi 2 غلط گرفته آخه😕
-
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
خب اگه این مورد که گفتین باشه حله برام جا افتاد الان
چون تو پاسخنامه نوشته اگه از میتونکندری و پلاست باشه رابطه مکملی با دنا هسته نداره...من اینو متوجه نمیشم آخه مگه mRNAی میتوکندری یا پلاست میاد خارج از خودشون ینی داخل سیتو پلاسم که اینو گفته؟! -
@Alzahra-Daftar این برای rRNA هستش که فرستادین...گزینه سه برای mRNA هستش...در مورد اطلاعات اون گفته
-
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
چون تو پاسخنامه نوشته اگه از میتونکندری و پلاست باشه رابطه مکملی با دنا هسته نداره...من اینو متوجه نمیشم آخه مگه mRNAی میتوکندری یا پلاست میاد خارج از خودشون ینی داخل سیتو پلاسم که اینو گفته؟!@Mr-Wick نه رناهای راکیزه نمیتونه بیاد سیتوسول یاخته ولی رناهای سیتوسول میتونه بره داخل اندامک ها فک کنم منظورش در کل سلول باشه یعنی یه سلول اورده و تمام رناهای داخل اونو در نظر گرفته به هر حال رنای داخل راکیزه هم جزوی از رناهای سیتوپلاسمی هسته هست دیگه
-
@Mr-Wick نه رناهای راکیزه نمیتونه بیاد سیتوسول یاخته ولی رناهای سیتوسول میتونه بره داخل اندامک ها فک کنم منظورش در کل سلول باشه یعنی یه سلول اورده و تمام رناهای داخل اونو در نظر گرفته به هر حال رنای داخل راکیزه هم جزوی از رناهای سیتوپلاسمی هسته هست دیگه
گزینه سه رو بخون ببین منظورشو متوجه میشی به منم بگو
-
@Alzahra-Daftar این برای rRNA هستش که فرستادین...گزینه سه برای mRNA هستش...در مورد اطلاعات اون گفته
-
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو
چون تو پاسخنامه نوشته اگه از میتونکندری و پلاست باشه رابطه مکملی با دنا هسته نداره...من اینو متوجه نمیشم آخه مگه mRNAی میتوکندری یا پلاست میاد خارج از خودشون ینی داخل سیتو پلاسم که اینو گفته؟!@Mr-Wick
اینم ی مثال نقض هست اونی که من گفتم هم ی مثال نقضهبله راست میگه مثلا رنای میتوکندری با هسته مطابقت نداره نمیاد تو هسته ولی به ب میشه ازش ب عنوان مثال نقض استفاده کرد
-
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم😂
حواستو جمع کن این اواخر باید بیشتر تمرکز کنیاااا
کم مونده دیگه -
کم مونده دیگه@Mr-Wick
جمع نکنه باشن عزرسن؟😂😂😂 -
گزینه سه رو بخون ببین منظورشو متوجه میشی به منم بگو
@Mr-Wick همونی که توضیح دادمه گفته رناهای داخل راکیزه هم جزوی از رناهای سیتوپلاسمی یاخته هستش اما هیچ رابطه ای با ژن های هسته ندارن......
-
@سمیه-صادقلو سن سس سالما😂
او فقط مخصوص سن دی -
@Mr-Wick
😂😂
آها ثهیه چوخ ممنون 😂😂🙏🏻 -
کم مونده دیگه -
بچه ها ممنونم ازتون جا افتاد موضوع واسم🌹🌹🌹
@سمیه-صادقلو
@Alzahra-Daftar تو میتونی🙂